15

Анонимен

преди 5 години

Като дете съм предавал хартия и парите дадох за кораба. Присъствах и на пускането му на вода. Ако не можем да съберем тези пари е национален позор. Та това е смешна сума за някои хора, каращи коли за над 100 000 лева.

14

Капитан Енглендер

преди 5 години

И тероростите, които овлякоха този кораб днес са национални герои! После се питаме защо в матушка България е пълна анархия, всеки коли и беси, краде и граби!

13

mdaa

преди 5 години

До Кръвожаден веганДръзки е един от 6 еднакви кораба и изложеният - Строги поне е участвал в атаката над Хамидие, поразен от Дръзки....поне имат много общо. Но този Радецки е един Радецки.....въй въй

12

Олд мен

преди 5 години

Като пионерчета подпомогнахме тогавашния ремонт с по 40 стотинки.Тогава за закуска ни даваха по 10.Дарението бе чрез красиво билетче.

11

7230

преди 5 години

Бат Бойко и компания ще крадат само ание да съберм по 1 левче.

10

чарли

преди 5 години

Има ли нещо истинско в България ?

9

Пешо

преди 5 години

Коя ли подред е тази кампания! Крайно време е този кораб да стане музей на сухо! Доказа се, че ремонтите не могат да го държат годен за плаване! Дано не стане някоя беля!

8

Анонимен

преди 5 години

Това не е никакъв Радецки стига сте баламосвали хората.

7

сс

преди 5 години

квото и да го правят си остава имитация, друго си е да си беше истинският кораб и като се качиш да знаеш че всички четници са били преди еди колко си години и те там на него, тва е все едно секс с кукла приличаща на Памела Андерсън и после да ходиш да разправяш че си опъвал Памела Андерсън

6

To6

преди 5 години

Парламента спокойно може да отдели тези пари от бюджета си. И, ще си вдигне рейтинга, ама Караянчева няма да даде ! Срам, колко са тези пари ?

5

Анонимен

преди 5 години

На който един национален герой прави терoристичен акт в една 5 вековно установена държава.

4

Анонимен

преди 5 години

за децата пари нямаза история пари нямаза майките пари нямаза пенсионерите пари няма.За парламента обаче има.

3

Анонимен

преди 5 години

След първата световна война Австрия ни подарява оригиналния парахода но тогавашното правителство го отказва и 1924 година отива на скрап.Нито едно правителство до сега не го е еня за българската история

2

Кръвожаден веган

преди 5 години

Това всъщност е нескопосана имитация на кораба Радецки, който е бракуван и нарязан през 1924.В средата на 60те, от бракувания шлеп Пловдив е направен този "кораб". Събрани са пари от децата на принципа "няма, не искам" и е монтирана нова палуба и надстройка.Ако ще се прави нещо, то нека е реплика, максимално близка до оригиналния кораб Радецки, построен в Будапеща през 1851г.Кораба Дръзки във Варна, също не е "оригинал", само димохода и още някой детайли са от нарязаният за скраб "Дръзки".

1

Анонимен

преди 5 години

То затова не само трябва да го ремонтираме, ами и да развеем байряк отгоре. Ремонтът е лесно, но за байряка се иска смелост.