24

Анонимен

преди 5 години

Виновени, винени - наздраве!

23

Айде бе

преди 5 години

Е как не са успяли? Аз как успях от първия път? Нито хаос имаше нито проблем при закупуването. Това, че някой е неграмотен и не може да си закупи е негов проблем, а не хаос.

22

???

преди 5 години

Цитат: 56 на сто от домакинствата имат по една кола, а 13,4% и повече. Сумарно това прави близо 70 на сто от българските домакинства.*Това едва ли е вярно. Според преброяването от 2011 година, 46% от домакинствата са имали кола, а сега твърдят, че този процент е 69,4%, т.е. увеличение с 50% само за 7 години, което просто не може да бъде. По-вероятното е, малко под половината домакинства в България да имат кола

21

До 20 Ганьо

преди 5 години

Не, *** пише, че другите са ***.

20

Анонимен

преди 5 години

Пак ли, *** не се ли научи вече, как се купува винетка?!

19

Ала_Бала

преди 5 години

Сноши около 23:39 си купих винетка от официалния сайт - bgtoll.bg и платих с дебитна карта. Разпечатах си хартиена разписка и пратих известие на електронната си поща. Малко повече ми се видяха банковите защити за сума от 97 лв.. Вероятно е направено за големите фирми, които купуват много винетки. Смятам, че нещата не бяха подготвени за 2 януари и конвертирането на книжните винетки беше излишно. Нещата се объркаха на граничните пунктове, където трябваше да има достатъчно машини и подготвени хора.

18

Анонимен

преди 5 години

сметките нещо не излизат ... 23+15+53 е по-малко от 100.освен това ако 23 са успели, а 15 не са успели, излиза че повече от 40% от опиталите не са успели, което е доста зле

17

до 3

преди 5 години

Такива случаи колкото щеш. Ти им дай и допълнителна възможност, щом искаш.

16

КАЗАХ

преди 5 години

Никога повече няма да гласувам за Герб! Това толкова много глоби и откровени шизофренични закони за шофЕрите никой не е създавал, това е просто геноцид! Черешката на тортата е да направят 30 км/ч градско!

15

Анонимен

преди 5 години

И познайте от тези 3 250 000 шофьора, колко ще гласуват за Герб след нечуваните безумия, които вкараха в закони!

14

3

преди 5 години

"До 3" А как ти се връчва фиш или акт? Пращат ти препоръчано писмо, пощальона ти носи известие, че имаш препоръчана поща и отиваш в пощата да си го получиш. Но някой по веригата се подписва, за да не се разкарва. Полицията ти пуска глобата и един хубав ден, без въобще някога да си получавал каквото и да е, спира те полиция и чао чао преден номер. Това е действителен случай на приятел. Това, което е на сайта на КАТ за проверка на фишове и актове се отнася само за връчени такива.

13

до 3

преди 5 години

Не си особено умен. За неплатена глоба могат да ти свлят номерата, само ако са ти връчили фиш или акт. И то не според теб, а според тях. Затова купуването на винетка през сайта е като за умници като теб.

12

Анонимен

преди 5 години

никъде не казаха тази винетка как да я изключвам вечерно време, да пестя акумулатора поне през зимата?както и линк към замунда да си я дръпна?

11

3

преди 5 години

Ей ***, вече всяка кука може да ти свали номерата за неплатени глоби. Особена радост изпитват, ако това става в събота вечерта или неделя.А в КАТ ако отидеш за каквото и да е, първо те проверяват за глоби, фишове и актове и дали са платени. И хората ходят с платежните, че иначе ще плащат втори път.Ти си седнал да ми се тръшкаш, че щели да връчват през мейла. Е това се предвижда да отпадне и законово. Но дори и да не отпадне, казал съм защо наложени актове по тази схема, ще отпаднат в съда.

10

до 3

преди 5 години

Това , предполагам, много добре ще го обясниш в КАТ на госпожата на гишето, като ти задържи книжката за неплатена глоба и те прати да се оправяш на съседното гише - банковото.

9

Анонимен

преди 5 години

Книжната си важи до перфорираната дата, стига да е залепена на стъклото. Свиркай си до май месец.

8

Анонимен

преди 5 години

Фъргай и си купи нова онлайн- годишна ако може и то я плати три пъти за една кола и един период!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Купих си едногодишна винетка през май 2018.Някой може ли да ми каже да я хвърлям ли, или мога да я удължа до май 2019?

6

Анонимен

преди 5 години

Да сте купили компютър на баща ми пенсионера и да му плащате интернета,че да има възможност за плащане с интернет,не е задължителна и банковата карта за гражданина,а само личните документи,трябва да не се дискриминират гражданите по образование и фин.възможности за да ползват шосейната мрежа срещу заплащане,затруднявате хората над 70 г.

5

3

преди 5 години

"До 3". Първия *** се обади. Плащането през банка е легитимен разплащателен способ. Документа за плащане е парагона от банката ти.А що се отнася до получаването на фишове, актове и каквото друго преценят господата от КАТ, първо трябва да докажат, че въпросния мейл е на собственика на МПСто и глобата е за него, а след това и че мейла е получен. Нещо което е неизпълнимо и веднага ще падне подобно връчване на глоба.