11

ivailo

преди 5 години

10 000 сигнала за насилие над деца ????? Лилова намали малко бройката, че си смешна...

10

Анонимен

преди 5 години

Като бях дете (80-те) един съсед се прибра пиян и почна да налага жена си. За нещастие синовете му се събудили и станали. Той ги погна и тях, те успяха да избягат на паркинга пред блока и се завряха под коли за да не ги намери. Соцтруженикът обикаляше из паркинга с едно парче дърво и ги викаше да излязат. Хората проверяваха през прозорците какво става, но никой не се обади на милицията. Беше си нещо леко необичайно, но почти в границите на нормалното. Кварталът се водеше за добър.

9

Анонимен

преди 5 години

Никой не пише колко от тези сигнали са фалшиви. Откакто разни организации започнаха да се месят във възпитанието на децата, работата става все по-зле. Оставете родителите да възпитават децата си, защо им изземвате функцията на родител. Може би искате да възпитате поколение, което лесно се манипулира.

8

...

преди 5 години

Хора води се информационна война. ЕП каза да се приема Истанбулската Конвенция, сега изведнъж се започна всеки ден с новини за домашно насилие - предтекста, под който е написана джендърската конвенция! Не си мислете, че това е случайност! И преди са се случвали, но сега рязко станаха новини!

7

69

преди 5 години

жените общи, децата държавна собственост...

6

Анонимен

преди 5 години

Още малко ще обявят децата за държамна собственост, а семеиствата като някакви бройлери ще раждат само за да бъдат взети от тях и да се дадат на компетентните иституции-- а те да ги оценят и да ги подготвят за бъдещите нужди на ,,обществото ,,

5

Анонимен

преди 5 години

Ще го шамаросвам колкото си искам,селинджъри

4

Ами

преди 5 години

На принципа на час по лъжичка.

3

Ами

преди 5 години

Пробутват ви Истанбулската конвенция.

2

Фашистки-внук...

преди 5 години

Будалкате-се,...

1

Анонимен

преди 5 години

Ако децата са единни, няма как да се допусне насилие сред тях.