12

Анонимен

преди 5 години

Природата си отмъщава и сигурно има защо

11

Кръвожаден веган

преди 5 години

Както е казал поета:"...земята се отърсва от отровната си плесен..."

10

Зиморничав

преди 5 години

Всичко стана по-зле с това глобално затопляне. Дъждовете станаха по-гадни и мокри. Зимата - по-студена. Мъглите - с повече прахови частици. Росата - по-хлъзгава и опасна, сланата - по-затриваща ранните зеленчуци. Искаме си старите безобидни природни явления! Днес обикновен снеговалеж е по-смъртоносен от вулканите в пред индустриалната епоха!

9

Бате Гойко

преди 5 години

"Вълната" на снимката най-разрушителна.

8

...

преди 5 години

Значи на тва му се вика естествен подбор! Ние хората колкото и да си мислим, че сме разумни мислещи о още неща от сорта, не сме! Ние сме си просто едни маймуни дето се мислят за разумни и мислещи! Защо ли ами точно животните действат така! Акат изяждат всичко което им е прд очите и после се изнасят на друго място да правят същото! И като няма друго място те просто умират в неведение защо са умрели! Еми ние не сме по различни! Просто животи мислещи се за разумни! Да ама не!

7

По-коректно е да гов

преди 5 години

колебания в климата и да почнем да вдяваме, че светът не е фиксиран в един кадър и тях винаги ги е имало. Това, че моделите/представите ни за естеството му са много по-прости и елементарни от действителността и далеч не смогват да опишат само известното ни, с уговорката без да отварям темата за неизвестното и за непознаваемото, е друга бира. Тяхната интерпретация е 3-та, а участието и заслугата на целокупното човечество в този процес, 4-та.Ние още си го караме по консуматроски и безотговорно..

6

Анонимен

преди 5 години

Демократични, глобалистични вълни...Сега всичкото глобален селянин ще си добаво Нои (оня от библията, не нашите бирници) у фейса и ще дуа претоплената супа.

5

Анонимен

преди 5 години

До 7Разбира се, че не е забранено напротив! Нямам търпение да видя простотиите, които ще нацвъкате.

4

Georgiev

преди 5 години

В коментарите са истината!

3

Еко

преди 5 години

Тъкмо ще добиваме повече ток от вълните.

2

Ганьо

преди 5 години

E.eм ти и океаните. Ние тука сме си добре, янките да се оправят..

1

Анонимен

преди 5 години

Пф глупости. Сега *** ще ви обясни как стоят нещата реално в коментарите.