18

жалко но

преди 5 години

Аз не бих гласувал за Бойко а му бях фен.Битова престъпност до небесата,малцинствата са като във паралелна реалност,бият лъжат и разчитат на помощи и за това са виновни политиците а работещите изнемогват вече.Няма пътища,пречиствателни станции,свестни училищни бази,спорт, няма нищо но има 2 милиарда за няколко нови самолета за военните и то не особенно нови като генерация. Няма съд,полиция има корупция,здравеопазването е катастрофа а всеки емигрира или мисли за емиграция,даже безработните.

17

Бсп са гадове

преди 5 години

До 9 червен анонимник. Гадна е за червени бок.луци като теб. Защото си повръщате червата от завист и злоба, че не сте на власт.

16

Шабан Шаулич

преди 5 години

Един е Баце и Цвъко е неговият пророк !!!/Корана Стр.4 6

15

Байфидан

преди 5 години

До аз. Айде пак като типичен *** ни говориш от името на всички. Ами не са всичку хората, които не искат същото и ще го видиш на изборите.

14

Даааааааа

преди 5 години

Кръстникът - в действие.

13

Анонимен

преди 5 години

вече шефовете им приготвиха патерицасофиянски с нови идеи и задължително плюе гербновото янеако ги изпревари той ще защитава интересите на краваршингтон

12

Винету

преди 5 години

До шефа. Е чак пък всички ли бе? Ай стига с тая генерализация. И сбогуването няма да се случи. Такива писанки ги четем от 2013, сега сме 2019.

11

Анонимен

преди 5 години

като настъпани пепелянки са

10

Неук

преди 5 години

Един въпрос към Борисов. Ами какво става, когато Вашият апаратчик ( кмет ) не става и той е за изхвърляне, а тези около него не работят, защото той го саботира. Пример кметицата на Казанлък - липса на етикет, липса на обща култура, липса на далновидност, липса на организационни умения, липса на добра комуникативност, много трудно вниква в изказаните от гражданите предположения, а и най-вече нагло поведение спрямо съгражданите си и изказване на определяния за тях, които филтърът ще цензурира?

9

Анонимен

преди 5 години

гастроезофагеална рефлуксна болест (герб)много гадна болест

8

ретро

преди 5 години

това е отчаяние..началото на края..сега са най-опасни..

7

Анонимен

преди 5 години

Ами, дойде време да поработят активно за преизбирането си, защото вече само с харизма и с централните усилия на Цецун е трудно! А и ги усеща, че падне ли от власт първи ще се разбягат, предадат и хулят повече от Нинова! А това, че БСП била много близо по рейтинг е за стягане на редиците! БСП няма такъв ресурс и кондиция! По места повечето им активисти бойкотират Нинова тихомълком и още са влюбени в Първанов! Или просто са си оправили дереджето и не ги интересува!

6

АЗ

преди 5 години

Шубето е голям страх...... Не знам как си въобразява че могат да са на власт цял живот и да не платят цената. Каквото можаха, хората не искат повече от съшото. Това че правят пътища е задължение на всяка държава презумпция. Това което не направиха е последно място по доходи, пенсии, обезбългаряване, ключови национални енергийни проекти, свобода на медийте.... Опитват се изкарат изключително постижение купуването самолети на двойна цена с двойна поддръжка. Това предателите само го могат

5

Анонимен

преди 5 години

да изринеме червената кал- ГЕРБ

4

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Голям смях пада;едни и същи хора с едни и същи...лафове искат от 10-сет години да са все...първи на избори.Това ако не е...феномен,здраве му кажи.

3

Шефа

преди 5 години

Какъвто лидера Борисов , такива са и съпартийците му!Всички са с мутренски и мафиотски наклонности!Предстои им мъчително и болезнено сбогуване с властта и затова сега са опасни , агресивни и нагли!

2

Анонимен

преди 5 години

Да бе...Мутрата добър, а партията му лоша.Е, как става така? Че, кой ръководи тази партия?Кой избира нейните членове?Кой си избира хората, които избират, по-надолу членовете и?Кой решава кои да са кандидат кметовете на ГЕРБ???Да не би марсианците?!!На този, само промитите гербери му вярват.А, това, че са дясна партия и най-голямата лъжа.

1

Как защо

преди 5 години

Защото голяма уста иска папа...