18

Анонимен

преди 5 години

Медиите да се позаинтересуват кой е и как се казва сирийския журналист живеещ в България и канен в български телевизии като коментатор и участващ също в тази престъпна група.Защо това се премълчава?

17

Анонимен

преди 5 години

Арабите вече трябва да напускат България.Войната в Сирия приключи.Пътят им е натам.Пребиваването им тук е вече нахалство.

16

Анонимен

преди 5 години

Не знаете ли къде?Ще ви кажа.Около женския пазар в София и арабските магазинчета.В гетата на големите градове.В изоставени къщи по селата.Това стига ли?

15

Анонимен

преди 5 години

крият се у парламенто

14

гледайте го

преди 5 години

Всичко играе,комбина.Има и филм българцки,Комбина

13

Анонимен

преди 5 години

До пипи дългото чорапчеСамо че в случая става въпрос за изградени мрежи, които се ползват за пране на пари и за финансиране на терористи.

12

Защо ли?

преди 5 години

Когато разкриват такива "спящи клетки" и техни ятаци, това най-често е в ромските махали, а не в турските.Готованците от БАН досега не са отговорили на този въпрос, а колко пари са изпапали по разни проекти и колко научни степени и титли са получили, здраве му кажи!

11

Мильо

преди 5 години

Срещу българския народ , срещу пенсионери , инвалиди , социално слаби , на територията на България работи само една терористична организация - ГЕРБ!Овладяла е всички силови структури , съдебната система и големия куриоз е че терора на ТИЯ е напълно ЗАКОНЕН!Българска ни работа!

10

пипи дългото чорапче

преди 5 години

За оби новините хора си е обичайна парична система.Нима не са ни носили пари или документи по автобус или човек от провинцията или друга държава.Говорите глупости че е тероризъм.

9

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

На "Позитано" 20 и в района около яз. "Копринка"...

8

да

преди 5 години

аууу, да не им наранихме чувствата на терористите като ги нарекохме терористи:)) много са смешни такива некадърници като тоя. .ненапразно бивши - едни от най-големите имена в историята на тероризма през 70-те и 80-те са се разхождали необезпокоявани из България под носа на ей такива с пагони

7

Анонимен

преди 5 години

Къде се крият терористите в България ли? В Парламента.

6

Анонимен

преди 5 години

В центъра на София има много терористи.

5

расте ли

преди 5 години

Аз пък познавам един куп ливанци и сириици които обикалят цялата страна и изкупуват пикапи (по възможност Тойота) независимо от пробега и годината. Тази коли се изнасят за Сирия, където се ползват от местните джихадисти...Щом аз го знам, значи нема как службите да не го знаят.

4

Анонимен

преди 5 години

Спящи клетки незнам ама Хипнотизирани и насила християнизирани от Византия има , пише в гугъл ако някой знае къде и какво точно да прочете , предупреждавам не е за глупави и необразовани хора

3

Българина

преди 5 години

Тези са кюрди и герб ги предадоха като чеиз на турския вътрешен министър по повод посещението, а той дойде да си прибере плячката. А че от 30 г всички министерства са на директно командване от козяк и мит е ясно! България вече е обезбългарена властово, остана териториално

2

Елемаг

преди 5 години

Пълно е с *** и клетки.Никакви проверки от полицията,никаква заинтересованост от ДАНС!!!Всичко е по турчеещите се гета.Фереджетакал и коран навсякъде!!!Всичко е опуснато.*** ония в София не щат и да знаят!!!

1

Шмръц

преди 5 години

По-големи ....човци от ГЕРБерастията няма!!!Всички злини за България произхождат или се въртят в техните кратуни!Няма по-долнопробни партия и управление!