18

Добре

преди 5 години

Касата да ги изпраща по пощата, щом ще е по-евтино.А и писането ще си е при тях.

17

KOKO

преди 5 години

RABOTATA NE IZGLEZDA HI4 DOBRE.SHTOM I LEKARSTVA VE4E NJAMA....

16

Защооо?

преди 5 години

Защо да заявяват лекарства, които са в пъти по-евтини и ги има при потърсване при съседите, в Турция и Гърция? Пази, Боже да се еазболееш в България от спешната помощ, през лечението в болница, та до лекарствата, които са ти нужни!!! Да не пропускаме, че се изписват купища ненужни и безсмислени лекарства, отделно колко ти вредят или те правят зависим... страхотия.

15

House M.D.

преди 5 години

Петя, какво е "илач"?Инсулините спадат ли към тези медикаменти?

14

MNENIE

преди 5 години

Здравната Каса е Права - тези Лекарства не се купуват на Улицата - в случая ще се дават в Болници и с Куриер .Няма как Лекарства за рак да се продават в кварталната аптека .

13

www

преди 5 години

ЛЕКАРСТВЕНАТА МАФИЯ НАДВИ СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ... КАКТО МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА...

12

Анонимен

преди 5 години

Боко трябва да бъде свален и съден! Това е просто геноцид и умишлено обезбългаряване на страната! Кой ги докара тези шизофреноидиоти на власт!??!!!!

11

Анонимен

преди 5 години

Бойчо , жалък си !

10

odpo

преди 5 години

Ами отворете Държавни аптеки! Мамка му, дайте да умираме понеже 2-та лв ще оправят Държавата и сектора... ПИСНА МИ

9

Анонимен

преди 5 години

ЕДНО ВРЕМЕ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ ДЪРЖАВАТА ПОСТРОИ ПЪТ ДО ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО ВЪВ ВСЯКО СЕЛО ПОСТРОИ УЧИЛИЩЕ ПРЕКАРА ТЕЛЕФОНИ И ВОДА ЗА ВСЕКИ ДОМ.ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ 9 МИЛИОНА .НА ВСЯКО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО ДЪРЖАВАТА ОТПУСКАШЕ БЕЗЛИХВЕН ЗАЕМ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ЖИЛИЩЕ .ПРИ РАЖДАНЕТО НА ПЪРВО ДЕТЕ ДЪРЖАВАТА ОПРОЩАВАШЕ 30 5 ОТ ЗАЕМА ЗА ЖИЛИЩЕТО,ПРИ ВТОРО ДЕТЕ 50 % ,А ПРИ ТРЕТО СЕ ОПРОЩАВАШЕ ЦЯЛАТА СУМА,ЗАТОВА 976 $ ОТ НАРОДА ИМАХМЕ СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩА ,А СЕГА ПРИ ДЕМОКРАТИТЕ НЯМА ДАЖЕ ЛЕКАРСТВА

8

Православен

преди 5 години

Тройната коалиция ГЕРБ, ДПС, Патриоти= Геноцид !

7

Анонимен

преди 5 години

До 4Поредната стъпка към ликвидирането на българското племе!---съдейки по изказа ти, ти си от ликвидиращото племе на "богоизбраните"

6

Анонимен

преди 5 години

Лекарства за тежки болести изчезват!---Мдаа ... таз годишният "The Еconomist" е с изцяло черна корица ... няма ги масонските "сигнални" картинки ... и то се вижда, че се спуска "черното" .... добра "реколта" ще имат централните гробища...9 млрд са много!

5

Анонимен

преди 5 години

Аптеките в никакъв случай не разчитат на тези 2 лева. Все пак само магистър Фармацевт може да ти я обслужи. Има си изискване, ако аптеката не го покрива няма право да ти предлага.А от друго няма ли какво да се спести? примерно от измислени лежания в болниците? Масово на пациенти им се водят че са спали по 3 дни въпреки че те дори не са сядали там.

4

Анонимен

преди 5 години

Поредната стъпка към ликвидирането на българското племе!

3

Аптекар

преди 5 години

Никоя аптека не чака на тия 2 лева! Измамници мръсни

2

GERBER

преди 5 години

ZA F 16 NALI IMA URAAA

1

Анонимен

преди 5 години

Глоби на аптеките тогава. Всеки месец глоби,и ще започнат да предлагат лекарствата без 2-та лева за обработа на протоколите.