119

Темелко

преди 5 години

Българина се чувства добре само под крилото на государя! Руския! Оставете го намира бе! Дайте му референдум! Излизане от ЕС и НАТО, визи за Европа и екстрадация на гурбетчиите! Членство в Евразийския союз и закупуване на Мигове! Телени мрежи, картечници насочени към излизащите за да спрем да се топим! Така станахме 9 милиона, щото никой не можеше да избега! Радев любим лидер и пожизнен президент. Чакаме червената армия с погача на орлов мост!

118

зевзек

преди 5 години

До Анонимен 130"Какво правеят американски бойни кораби в Черно море?Искат да предизвикат военен конфликт с Русия,а накрая ние да го отнесем?"--------------------------------------------------------------------Ами натовски държави от едната страна , пазим си границите от навлеци :))) . Наште , румънските и турските кораби си правим учения . Да си знаят *** че вече не им е бащиния тука ...

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 125Снощи гледах по един от кабелните канали, някакъв военен специалист се изказа, че руските ракети покриват 100% цялата територия на черно море.Абе те я покриват ама дали ще могат да уцелят морето?

116

Анонимен

преди 5 години

До lekarОтиди на лекар!

115

ognyanz

преди 5 години

Ако наистина искат "обезпечаване на сигурността в морето" да си заминават там, откъдето са дошли.

114

lekar

преди 5 години

За свободата на всеки 3 *** българи е загинал един руски войник,по време на Руско-Турската освободителна война,ние сме един народ с Русия и една вяра .Не пишете простотии за нашия освободител ***,,,,

113

Психодиспансер

преди 5 години

Прегледах коментарите, нищо ново. Целият ЛС на червенотиквеничковчетата е изказал мнение. ;)))

112

Анонимен

преди 5 години

Какво правеят американски бойни кораби в Черно море?Искат да предизвикат военен конфликт с Русия,а накрая ние да го отнесем?Защо не си обикалят около своите брегове,нас никой не ни заплашва и никйой не сме молили да ни осигурява "стабилността".Ние сме си "стабилни" отвсякъде,според Бойко Борисов.По-голяма стабилност не ни трябва.

111

до 122

преди 5 години

Соросе, абе излез от ануса на Обонго, че едвам се разбира какво мърмориш, както си се задълбал там...

110

до 124

преди 5 години

Е, как как?!!?Много просто, по утвърдената им методика - палят им чергата на съюзниците, пращат ги да вадят горещите кестени вместо тях самите и им дерат по 3 кожи заради "услугите" които им оказват, като ги набутват във военни или полу-военни конфликти. Продават им на тройни цени остарялото си оръжие, които иначе е за изхвърляне.

109

Анонимен

преди 5 години

Наглите кравари щели да оказват поддръжка и дрън дрън... Гузен негонен бяга.Нагло племе - какво дирят тука, на другия край на земното кълбо?!?През соледдните 150 години някак си живота си течеше нормално и без тяхната "поддръжка", обаче сега са решили да ни палят чергата за наша сметка.Снощи гледах по един от кабелните канали, някакъв военен специалист се изказа, че руските ракети покриват 100% цялата територия на черно море. Ако краварите изстрелят една ракета, до 2 минути ще са на дъното.

108

До 113

преди 5 години

МиГ 25 е разузнавателен самолет и прехващач, няма място за сравнение между него и F 16. Стига дезинформация.

107

Леле

преди 5 години

Само Сърбите останаха да олиизват задните части ва Путин, както и пишещите в днес.бг

106

Русия е първа

преди 5 години

Русия е първа във всяко нещо!Ето ви пример какво заявиха русите"От Русия се обаждат, че мъжете вече раждат".Видите ли колко са напред русите -- с Путин ще достигнат невиждани висоти.

105

Анонимен

преди 5 години

Один два калибра и е на дъното.

104

Анонимен

преди 5 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските. Има технологии, няма такова нещо като военни технологии.Най-новите технологии се ползват от военните и после се вграждат в цивилното производство.За това запада е толкова напред в машиностроенето и автоматизацията и прави такива продукти за редовия гражданин.Навремето прожектирането на данни на стъклото на кабината на изстребителите беше голяма работа, сега го има в автомобилите.Рашките никога не са правили и една стотна от това.

103

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

102

Анонимен

преди 5 години

Моля се за екипажа на многострадалното корабче Доналд Кук.

101

Анонимен

преди 5 години

Купчина джелязу,Кука Дональд.Ние търсим джилязу то у морето

100

Памперса

преди 5 години

Сега има ли достатъчно памперси или са инсталирали директно дупки на палубата кога се посерaт?