16

Анонимен

преди 5 години

Как не им хрумна на тези американци, та трябва президента да ги подсеща, щом им е студено да си стоят вътре! Тук въпросът е кой е по-***?

15

Гoшу

преди 5 години

Тръпугера влезе в историята. Факт! Като най-прoстия и *** президент на САЩ от създаването му. Как пък някой не му каза, че точно такива резки амплитуди от супер жеги до супер тайфуни и застудявания са последица точно от Глобалното затопляне.

14

Анонимен

преди 5 години

Орангутан

13

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо винаги около очите не се гримира или се гримира с по светъл грим. Да си смени гримьора.

12

ТHE Патриот

преди 5 години

оражнавия е колоритен не може да му се отрече това поне!

11

Бай Петко

преди 5 години

Умен човек

10

Додо

преди 5 години

Orange man bad, orange man bad! Страхотно затопляне на климата настъпи, гоим! Сграхотно! Жега и мор, ледове на полюса не останаха! Веднага да мине в ръцете на клюнестоносите цялата търговия с газ, енергия, ток, петрол, жици, ветърни мелници и ветърни централи, както и всички ветрове! Защото те знаят най-добре! Orange man bad, orange man bad...

9

Анонимен

преди 5 години

До 240млн. евроЕдин от първите големи градове,които ще пострадат от покачването на нивото на водата е Ню Йорк,още от сега се чудят,умуват и действат как да се спасят,изкупуват парцели в по-високи зони,но иначе не вярвали,че има затопляне.

8

Анонимен

преди 5 години

НАСА също споделя климатичните заблуди на Тръмп, защото според нейните измервания през последните години има понижаване на средните годишни температури.

7

240млн. евро

преди 5 години

ЕС, Китай, Русия... и разбира се България вярват в глобалното затопляне. Затова и взимат мерки по ограничаване парниковите газове. В изпълнение на тези мерки по Парижкото споразумение, бедна България ще си купи квоти за ТЕЦ овете. За 2019г. само квотата за Тец Марица-изток 2 ще ни струва 240 млн. евро. Заради "невярването" на Тръмп, САЩ, които са втори след Китай по парникови емисии, няма да платят нито цент.Готино нали:)

6

240млн. евро

преди 5 години

Гледм много странни коментари-Тръмп бил клоун-Тръмп бил прав, глобално затопляне нямало-банкерите измислили глобалното затопляне... и прочие.Тръмп, нито е клоун, нито не вярва, че няма глобално затопляне. То е факт фиксиран от хиляди изследвания, включително със снимков материал, в това число от космоса.Но когато "не вярваш" на глобалното затопляне, можеш с това да оправдаеш излизането на САЩ от Парижкото споразумение и да спестиш стотици милиарди като не го спазваш.Не е клоун Тръмп!

5

Дон Карнаж

преди 5 години

Онлайн хартийката dnes пак повтаря пропаганда за стотинка. Да Тръмп има право да се съмнява. Ал Гор дето е от великите Демократи нали беше казал че по това време земята щяла да е ад още 2011 не знам си кви ледници не знам си какви катастрофи. Нали се оказа че от 1960 до сега изследванията за захарта в САЩ за били купени. Нищо не остана от науката след серия от разкрития през последните 4-5 години а и на хораат им светна че е религия понякога без допир с реалноста, докато твърди че е реалноста

4

Анонимен

преди 5 години

И това всичкото в статията Тръмп ли го каза.Умника ми той.

3

JJIvanov dekodirovka

преди 5 години

Нашественици ползват активно американски и други сателити са убиване на ледниците и причиняване на тежки нелечими увреждания на Природата ни..Подават около Тръмп демони които се опитват да прочетат какво точно оповестява..Обсебени с спец наркотици и подсладители псевдо учени от САЩ подават че сателитите им били нужни за мониторинг срещу ледниците.Убитите ледници рано или късно до 10 години ще се доберат до САЩ и ще им разплачат майките..подават пострадали вкл мечки бели и пингвини..

2

OMG_Lucker

преди 5 години

Бай Дончо "открил Америка"! МНОГО "МЪДЪР"!

1

Абе

преди 5 години

Американците си избраха клоун за президент!!!