61

Анонимен

преди 5 години

Заглавието е покъртително! Залог за политическо бъдеще и личен просперитет. Учете се, не губете време. Боже, глупостта е не само безкрайна, но и активна...

60

Пилот от ВВС

преди 5 години

Подкрепям колегата. Аз също напуснах ВВС. Ф-16 имат дефектно супло, което често води до пожар в двигателя,поради тънките накладки. Освен това въздухозаборника на Ф 16 причинява резки отклонения в тангажа и застрашава сериозно пилотите. За разлика от Ф 16, МиГ-29 има два двигателя, а не само един, тоест при авария може да изкара с един двигател, докато при Ф 16 такава авария означава сигурна смърт за пилота.

59

Анонимен

преди 5 години

Хора,кметове и партии,не се продавайте на герберите и не се поддавайте на натиска им,ако искате по-добър живот и управление без диктатура и страх!Помислете за народа и държавата,бъдете отговорни,не бъдете егоисти!

58

fddjdgj

преди 5 години

Грипен е доказано 2 пъти по-добър, по-модерен, по-евтин и перфектен за работа в България! В момента се обслужват просто интереси заради НАТО! Пълна скрап са нашите политици и военни. Прочетете в интернет кое е по-доброто.. Ф-16 е нищо сравнение с грипен.

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Пешо Коня с плюнката ли каза? Той много "вЕрно" говори...

56

ЛЕНИН КАЗА ;

преди 5 години

ГЕРБ в момента в същността си е щатска казионна организация ...защото лидерите и получават нарежданията от САЩ .... на питателни ,,молитвени закуски,,в което няма лошо защото след 3-национални катастрофи ние собствена българска политика за съжаление неможем да имаме защото все сме на системи и просто ще ни ги изключат.Едните патриоти искат да ни нарежда Путин другите Тръмп--но всички са достатъчно умни да знаят ,че без тях собствен вариант няма...

55

помнете ми думата

преди 5 години

Боже мили, безмозъчни същества окупираха политическата мрежа не само в България и в Европейския съюз, а в голяма част от света.Погледнете, и се опитайте да анализирате изказванията им - по форма и по съдържaние. Не тотaлитаризъм, не централизъм, не фашизъм - чист идиoтизъм. Те назначават само себеподобни, но на още по-ниско интелектуално и морално равнище. Ще има световен взрив, няма друг изход!

54

Анонимен

преди 5 години

При положение че пецата стоянов каза че ни трябвало 12 минути да устискаме докато дойдат съюзниците за какво говорим !? Аз мисля че е абсурд толкова да се устиска с тея нови технологии

53

Анонимен

преди 5 години

Поредните милиарди, които измъченият български народ ще изплаща.....

52

бачо Илия

преди 5 години

до АнонименКак, др. Сталин го е казал още 1932 г.,, Не е важно кой как гласува, а кой брои гласовете,,!

51

Бойко Борисов

преди 5 години

Ако ми наредят от големите шефове от Вашингтон и хартиени самолетчета ще им купя за 2 милиарда

50

Анонимен

преди 5 години

Сутринта по БНР чух, че вече изкупили уж синия Петър Паунов! И кметове на БСП ще изкупят, както на времето Кирил Йорданов!

49

Тръмповица

преди 5 години

Димитър Николов: Със скоростта на F-16 ГЕРБ към нова победа! Бря бря я па тоя? оля се

48

Анонимен до тонката

преди 5 години

Тонка ти защо си мислиш че хората като са против ГЕРБ са комунисти ? Аз живея в чужбина от 20 години и не познавам нито един познат тук който да харесва ГЕРБ, в България също не познавам хора които ще гласуват за ГЕРБ. Нещо повече имам братовчедка която работеше в спруктурите на ГЕРБ на много високо ниво но напусна. Просто не издържа на натиска, корупцията, и кражбите които се извършват в тази партия. Тонка отдавна следя твоите "изяви" имаш психични проблеми лекувай се.

47

Анонимен

преди 5 години

България е васална страна, няма значени от коя партия е съставено правителствтото, нешата се решават във Вашингтон, не в министерския съвет или в парламента.

46

Анонимен

преди 5 години

Ф 16 е по бавен от Миг 29 - проверете в уикипедия

45

Пилот на МиГ-29

преди 5 години

Откакто разбрах,че купуват Ф-16 подадих молба за напускане на ВВС. Всички колеги се надяваха за Грипен. Инцидентите при Ф-16 са 34%. Не искам да оставям четирите ми деца сирици.

44

Анонимен

преди 5 години

Ф 16 е с макс. скорост около 2100 км/ч! Грипеня, Миг 29 и китайския J 10 са с 300 км повече.

43

СРАМ!!!

преди 5 години

Купиха самолето на 50 години ! Ако бяха им наредили и самолети от Втората Световна война щяха да купят. Вие сте СРАМ!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Тези въведаха нов закон и 20 000 000 лева глоба,с който запушиха устатата на журналистите и предаванията,закона беше специално направен в полза на Рашидов и против Сашо Диков и останалите журналисти!