162

КОРНЕЛИЙ

преди 5 години

Станах в 4,30 Неделя да го гледам! Две лица има нашто момче/ май вече 27г./ Много е добър и талантлив, но гъзарията е голяма! Това сме Българите- тарикати и гъзари без покритие! сега сериозно, няма психика на големият победител! Вижда се, всеки го казва! Иначе е по-добър и от Джокера даже! Разни дебютанти станаха добри от него! Гришо стегай се. Ти си Българин-НАПРЕД. иНАЧЕ Е НАЙ-ГОТИНИЯТ МЪЖ В ТЕНИСА. Тук сме първи.....

161

КОКО

преди 5 години

Хубаво е щабът на Гришо, да му пусне да погледа цяла седмица, как Циципас разгроми приятелят му Федерер. Игра с хъс, желание, умисъл, удоволствие. Всичко това липсва на Гришо, за съжаление!

160

Ужас

преди 5 години

Гледахте ли другите мачове? Циципас-Федерер беше страхотен мач! Фен съм на Фед, но гърка игра супер. И Циципас, и Аугут правят страхотен турнир. Единия ще е на полуфинал вероятно срещу Надал. И двамата идват в София след две седмици! А нашия Григор? Защо не дойде в Сф да играе вчсрещу тях? С какво е по-различен? Те се представят на АО много по-добре от него.

159

ПЕНКО

преди 5 години

ДЕБРЕ КЬОРАВИ , ВСИЧКИ ПРЕДСТАВЯНИЯ НА ГРИГОР СА КОНТРОЛИРАНИ И ВЪЗЛАГАНИ - ... АКО СЕ ЗАМИСЛИТЕ ЩЕ СЕ СЕТИТЕ -С КОГО ,КОГА И КАК !!! ЕДИН АМЕРИКАНЕЦ В ОСМИЦАТА -А ПРЕДСТОИ " АМЕРИКЪН ОПИНЯК ", А СЕСТРИТЕ СА МАЛКО ...!!! АЙДЕ ФИНАЛ НА ГОЛЕМИТЕ ...АЙДЕ "ПОБЕДА" ... И ПОСЛЕ ПЛАЩАЙ !!!!!

158

Пацо

преди 5 години

Не Агаси, а drill sergeant, му трябва на Григор. Със стари методи не можеш да преодолееш стари препятсвтия.

157

Земеделец

преди 5 години

Ако имах достатъчно пари, щях да взема Гришо с този железен форхенд да ми бие комари на село. Явно е, че друго няма да го бъде.

156

Shark

преди 5 години

Оффф тук все големи разбирачи се навъдиха, и разбират от всичко, и от тенис, и от футбол, че и от бокс и от гимнастика, и....от всичко. Всичко знаем, само не знаем себе си как да оправим, и държавата си, че да живеем по-добре и да завиждаме по-малко. Айде останете си със здраве, аз не мога да се меря с вас, нямам нито толкова знания по всичко, нито пък толкова злоба и завист. Затова чао. Отивам да върша простички неща, като например да се разходя и да пийна едно кафенце с приятели в неделя.

155

do Пешо секирата

преди 5 години

Личи си, че си го ве до. Само едно *** може да мрази най-добрия български футболист в историята. Ако Стоичков беше играл в Левски, сигурно щяхте да искате националния стадион да носи неговото име или летището. Ти ще си останеш една балтия и нищо друго. Забрави, че на Евро 1996 вкара 4 гола, един му отмениха срещу Испания. В квалификациите вкара 10 от 10 мача, за да се класираме.

154

Анонимен

преди 5 години

158 Ципас няма да играе нито срещу Надал, нито срещу Джоко, защото още вдруги ден ще бъде пребит от Баутиса на четвъртфинала.

153

Анонимен

преди 5 години

до 149И какво направи Ципата? Победи Дядо Роджър на осминафинал.Ципата кога ще отиде на полуфинал като Григор от ГШ? Ей сега като го набарат Джокович или Надал и ще видиш колко ти е сериозен играч тоя елинин.

152

Анонимен

преди 5 години

От Гришката нищо не става.

151

До 156

преди 5 години

Да не би да е заради Андреа?

150

До 156

преди 5 години

Изглежда си прав. Иска се доста мислене в профи бокса и по тази причина, в подкрепа на твърдението, че сме прости, нямаме голям профи боксьор.... Аз лично се сещам поне за 3ма по успешни от Пулев. Не знам защо само той се спряга.

149

До 153

преди 5 години

Аз също нямам предвид този със звездички те.... Обаче все ми се иска всеки с българско знаме да е българин. Изключвам случая на покойния малък великан Сюлейманоглу.

148

Анонимен

преди 5 години

до 154Ааааа...така кажи, че си тренирал за здраве, а не професионално, защото да тренираш професионално твоя аматьорски акъл няма как да разбере, че в профи бокса се мисли за части от секундата.... постоянно...за да не свършиш на пода. Разбра ли беее?

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 150 защо не се преместиш в тема за животновъдството или футбола а си се домъкнал тук?!В провинцията никога не разбирате къде ви е мястото.

146

До 152 от Васко

преди 5 години

Тренирал съм за здраве.... Не желая да съм Пулев. Стига ми успява щата софтуерна фирма и едно производствено предприятие, които имам. ...Пиша, защото детето ми спи, а аз си почивам до него.

145

Анонимен

преди 5 години

до 149 А тоя грък когато го хване Надал или Джокович и като го попилее с 3-0 сета, тогава ще си спомниш моите думи, че дядо Родж е време да се пенсионирва и вече не критерий!Иначе съм фен на Роджър!Но Роджър вече е много изморен.

144

Анонимен

преди 5 години

Когато в началото на мача казах че Циципас разнася Дедо Родж като пръскачка в лозе тук мухльовците се пенявеха.Когато казах че Ципата е Голям ми изтриха поста.Е сега когато се изкажат световните Експерти ще разберете колкожалки балкански въшки сте!!!П.П. Това което направи Ципата е било Голямата мечта на аскояският Кауня която така и никога не се сбъдна.Жалки сте.

143

Анонимен

преди 5 години

Ласкин Рупчов, ако си мислиш че в бокса не се мисли, то ти си тотално деградирал умствено. В Бокса ако за една секунда не мислиш и се намираш на пода в безсъзнание.