19

Shark

преди 5 години

Изобщо няма да се помръзна да гласувам на тези евроизбори. За какво да гласувам, за да може поредните некадърници да получават по 20 000 Е заплата и да си ветреят задните части из Брюксел, да ядат и да спят на аванта и насреща да няма нищо направено за България. Ай няма нужда! Нали оня доведения син на Сидеров беше в европарламента, какво стана, къде се покри!!!??????И с другите е така, само глупости плямпат, пари взимат и на кьорсофри ходят.

18

Анонимен

преди 5 години

Българският народ май наистина е много пpocт. Защо ли? Ами защото тия от патриотичните партии са най-зле от всички. Това за което се борят е само омраза, ненавист, злини, лично облагодетелстване. Бият се с някви фантастични измислени врагове. А още има хора, които да им гласуват и симпатизират на тия.

17

Eksperta

преди 5 години

Джамбаз пак се кани да се облажи в Европарламента , с Барекоглу и Сидерага ... разиграват театри с ромите нищо чудно да купят точно такива гласове, понеже никой нормален българин не би гласувал за тези национални предатели ...

16

Анонимен

преди 5 години

Само така!Обогатените "патриоти" трябва да бъдат и обединени!Така членската им маса ще гласува монолитно за тях!Нема лабаво.

15

Ivory

преди 5 години

Кога ще има национален збор на Атака,да не би Сидеров да се притеснява че може да го махнат като лидер на Атака.

14

Анонимен

преди 5 години

До България на идиотитесигурно инженерката е роднина, затова така.

13

Факт

преди 5 години

Ако се явят в сегашния формат ОП имат НЯКАКВИ шансове за 1 евродепутат.Но по-вероятно е да нямат никакъв,т.е.ГЕРБ-7,БСП-6 и ДПС-4.При това положение Сидеров гори,щото за да е първи в листата,не знам какво трябва да направи,може би чудо.Иначе като оценка на политическата му дейност,която е към края си,какво да кажем?Може би единственото положително нещо е това,че показа наличието на патриотичен вот,че темата е актуална и има потенциал далеч над 4-те процента,които Атака печелеше през тези годин

12

Анонимен

преди 5 години

И с дявола ортак стават, само да се докопат до Европата и европарите.

11

атакис

преди 5 години

Само АТАКА и Волен Сидеров.

10

България на идиотите

преди 5 години

Ето заради такива като тази инженерката по-долу,дето казва че джуджето е най умния ни политик,България няма да се оправи.Докато има *** които да гласуват за Сидеров и компания страната ни все повече ще затъва.

9

къф русофил бе....

преди 5 години

Сидеров просто иска да се пенсионира с една приятна пенсия и да отпочине малко с младата си жена в Европа--тука цирка свърши време е за пенсия платена от ЕС....женевското езеро...Франция...слъчева Италия ,прохладните и оредени Алпи Ооооо ЛАЙФ.....

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Защо ни занимавате с Политически тру пове?политически тpyп, ама алчен, наяждане няма!

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Що ще дири из Европа точно той, който най-много мрази ЕС.Може силно да мрази ЕС, но е лудо влюбен в еврото, раздавано в ЕП!

6

инж Цв. Владова

преди 5 години

До Анонимен Ще представи Евразия в ЕС, а това е необходимо, за да се коригират тъпотиите на либералите! Най умният ни политик и по стар обичай на българите- смятат най умните за луди!

5

Анонимен

преди 5 години

Тоя на снимката олицетворява всичко най-пошло и отвратително в БГ политиката.Като го гледам получавам напъни за драйфане.

4

Анонимен

преди 5 години

Ама странно е, за какъв евродепутат ще се кандидатира Сидеров, редно е за евразийски. Що ще дири из Европа точно той, който най-много мрази ЕС.

3

Анонимен

преди 5 години

Ромите ги харесват и двамата. Голяма дилема. Никой нормален няма да гласува за такива.

2

Анонимен

преди 5 години

Белио лав да не му е свършило руското финансиране?

1

Анонимен

преди 5 години

Софрата обединява вай-силно българина