14

Анонимен

преди 5 години

Те тоалетни нямат, преди време със закон държавата задължи всеки да има тоалетна във тях. Да не говорим детския труд

13

Анонимен

преди 5 години

Битакът на Косматка

12

До Факт

преди 5 години

Ако някой се е родил умствено дефектен, не може да му се помогне. Ето сам си противоречиш, без да се усещаш - "руснаците разчитат в момента само на една 60-гидишна технология". А това ще рече, че индийците гонят това, което беше Русия преди 60 години!Казваш ".. опитите им да разработят нов двигател удрят на камък". Не знаеш ли или лъжеш по стар западноиндийски начин? Ами "Ангара" какви двигатели ползва? Да не говорим за това, което не знае никой - "Сармат" с какви двигатели е? А "Авангард"?

11

Анонимен

преди 5 години

Който е работил с индийски инженер или е позлзвал услуга от център в Индия знае.

10

Зозо

преди 5 години

През 2020 българинът ще влезе в Червената книга като изчезващ вид. Дотогава може да си прекара времето в плюнчене колко зле е Русия. И без това друго не умее.

9

До Sas

преди 5 години

Колкото и странно да е ,по-качество на живот и технологично развитие ,индийците са по-напред от Русия например.

8

Sas

преди 5 години

Най-отвратителната държава евър. Няма елементарни условия за живот в този катун на земята, тръгнали космоса да завладяват.

7

Батко Ратко

преди 5 години

Браво, всички индийци от България да станат космонавти и да заминават в космоса

6

Факт

преди 5 години

Индия има по-авангардна космическа програма от русия.руснаците разчитат в момента само на една 60-гидишна технология и опитите им да разработят нов двигател удрят на камък (особено след като служтели на роскомос откраднаха 12 милиона долара от касите им).Американските компании лека полека се отказват да ползват руснаците за изстрелване на спътници (спейс-екс вече има повече договори за в бъдеще). И това кранче като им секне руснаците се връщат в каменната ера. Където им е мястото.

5

4epa

преди 5 години

IDIA PARVO DA SI NAHRANI HORATA DA NE GLADUVAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

aa1830

преди 5 години

До 5: *** дали е компетентен по всички въпроси незнам, но че ти не знаеш кога се използва 'в' и 'във' е очевидно. Това се учи мисля във втори клас и никога не може да се обърка.

3

Анонимен

преди 5 години

Споко сега *** ще ви обясни всичко за космоса и как стоят нещата понеже той е компетенен по всички въпроси в вселената.

2

Анонимен

преди 5 години

Животни се изпращаха за да се тестват животоподдържащите системи които по него време бяха нещо съвсем ново и експерементално. Не са пращали животни да им пилотират корабите.

1

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката е от някоя игра. Едно време имаше една наречена Mechwarrior. Много добра. Нищо общо с космоса и индия ама каквато държавата такива и журналистите