19

НЕ СА...

преди 5 години

никакви роми, а много добре обучени лъжци и крадци от КГБ!!!

18

Totenkopf

преди 5 години

Шумерите направо разказаха играта на червената номенклатура хвърляйте здраво през балкона!

17

Анонимен

преди 5 години

*** е балък.Може да го врътнеш на каквото си искаш.Това е само началото.

16

Дърта измт!

преди 5 години

Противно на общоприетото мнение, че българинът е УМЕН и БЕДЕН,аз твърдя точно обратното - българинът е БОГАТ и ГЛУПАВ.Не може беден и умен човек, когато му звънне някой цганин по телефона,веднага да вади 10 000 лева и да ги хвърля през прозореца.Това може да го направи само БОГАТ и ГЛУПАВ човек.

15

Анонимен

преди 5 години

Ако звъннат на онзи Дани Петконов и оная за която той не е единствен, ще се вържат веднага

14

Анонимен

преди 5 години

Те журналистите искат пари за отразяване на определени новини.

13

до 7 - ми номер

преди 5 години

Порожанов, ти ли бре мошенико??!!

12

House M.D.

преди 5 години

Откога българите започнаха да вярват на медиите и да ги уважават?

11

до 7

преди 5 години

А ти от електората на Герб и Борисов ли си? Едва ли имаш основание да се гордееш с това! Хората са израсли в едно по-добро време където е нямало престъпност и е имало доверие между хората и органите на реда, така че не сме ние хората които да ги корим!Ако не бяхте споделили тези свръх умни мисли щяхте да изглеждате като анонимен по-умен!

10

Анонимен

преди 5 години

Ало измамите за по голям бич за българите от ромските кражби, но Андрешко, политици и медии предпочитат да насъскват срещу ромите, защото е изпитано средство за правене на избори !

9

Анонимен

преди 5 години

скоро четох виц,две баби дементни с бастуни си говорят:"свърших парите в банката ,сега отивам да тегля БЪРЗ КРЕДИТ ,че да го хвърля от балкона на ало измамниците."

8

Яко

преди 5 години

Наш *** салто ще направи да го дават по телевизора :-) Не може да ми е жал за такива балами, още повече и образовани били. Не хабете полицейски ресурс да се занимавате с такива

7

Анонимен

преди 5 години

Абе нищо не знаят. обаждат се на посоки. И на мен са ми се обаждали, нито съм пенсионер, нито нищо. Веднага разбрах, че гласът е на такъв от маалата и друго веднага разбрах, че нещо не е наред. Но той затвори. Те са психолози, вече имат изграден опит и усещат по нотките в гласа дали ония насреща вярва.Но не са само те, и банките по телефона използват същите похвати да те излъжат да си теглиш кредит. Пълно е с мошеници. С какво тези от банките са по-невинни?

6

Анонимен

преди 5 години

Ето това е електората на БСП, който др. Нинова прегръща. Спомнете си за козичката на баба Дора или там както се казваше. Нинова се скъса да я прегръща и какво стана , нищо но от сърце. Явно да настройваш прости и неграмотни хора е лесна работа, но файда йок.

5

АТАКИСТ

преди 5 години

Прадядо ми беше велик в моите очи- не се интересуваше на стари години кое колко струва.Не се интересуваше колко пенсия взима, прабаба ми му я прибираше в долапа.Беше над тия неща....И сега ако беше жив си представям някой да му се обади по телефона( въпреки че той никога не е имал телефон) и да му каже: "Дядо Русе, трябва да съдействате на полицията. Трябва да оставите 2 хиляди лева ...(еди къде си)"И дядо щеше да каже: Синко, аз нямам пари, питай жената къде ги е надиплила и да затвори.

4

1234

преди 5 години

по-старо разбиране и възпитание и имат доверие на полицейските служителиА новото поколение няма абсолютно никакво доверие не само на полиция а на всичко в кочинтъ!

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Години наред телевизиите призоваваха гражданите да помагат на полицията. Мозъците на хората, особено на по-възрастните от тях, така бяха промити, че днес само като чуят "полиция" и механично "съдействат". Някои роми станаха милионери от това, за което трябва да благодарят на НОВА ТВ и на БиТиВи.

2

Анонимен

преди 5 години

Аз що не давам.

1

професор унсс

преди 5 години

Ало измамите не са толкова лоши те генерират находчивост у мамещите и стимулират съобразителност у мамените пенционери.