62

Анонимен

преди 5 години

Ще махнат хората, които наистина работят и ще оставят мазниците с връзки......и без това и сега на един разбираш се пада по 3-*** копиращи

61

Анонимен

преди 5 години

До Един от Северозапада - ГЕРБ бе човеко така е навсекъде. По 3-4 - 5 душеи в стая нафъкани и се чудат кво да праят, ама заплата взимат . Избиратели - нищо ново всеки на власт го практикува повече или по малко , ама тез прикалиха.

60

Анонимен

преди 5 години

1600 души неблагонадежни към ГЕП . с това всичко ще приключи, нов предизборен трик - за прибиране на гласове. В България трябва да се съкратят поне 100 000 излишни в администрацията от общини нагоре и в полицията пенсионери полицои от всекакво ниво.

59

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Как съкращават като създават няколко нови-за социален контрол,контрол по пътищата,нови хора в железниците,нова структура за европейското ни членство..Много са и там не 2600 а 4600 ще отидат да работят.Разбира се,правилните хора.А и в здравеопазване то и образованието съкращават със новите реформи и назначават повече.Почнаха с чистачки те, тоалетната хартия и чувал четата за смет

58

Анчо

преди 5 години

До Анонимен: Отдавна е назряла необходимост от съкращаване не само на хора , а на цели министерства и служби. Хората намаляха с два милиона , а министерства и ведомства се увеличават ,създавайки си ежедневни проблеми ,за да имат какво да "работят". Тоя министър от Габрово ги знае много добре тези работи ,но няма мърдане -мафията СДС-ГЕРБ е чудовищна.

57

Роко

преди 5 години

До Анонимен: При БСП не беше така -като разпоредяха 20 % съкращения ,веднага се изпълняваше. Това разбира се им изяваше главите -тези хайдуци ,дето сега ни управляват ,са много по изобретателни в това отношение. В комбинация с всекидневните далавери и кражби ,виждаме как печелят избори.

56

Мишо

преди 5 години

До Анонимен: Много си прав -това се цели и още повече-затвърдяване твърдия електорат на ГЕРБ и СДС за предстоящите няколко избора. Иначе , няма победа за Боко.

55

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаА при БСП не беше ли същото, че и по-нагло?!

54

Анонимен

преди 5 години

Да намалят и администрацията в районните общини, която е набъбнала неимоверно и служителите са много безцеремонни

53

Анонимен

преди 5 години

Как така ще съкращавате , ами къде ще работят пра внуците на активните борци и партийни лидери .

52

Един от Северозапада

преди 5 години

Друга случка, с общинска администрация, "местни данъци и такси" , от времето, когато не бяха свързани още с масивите на КАТ.Лято, отвън почти 40 градуса, вътре-на климатик 22-24 градуса.Чукам на правилната врата, и влизам.Вътре-три бюра, и трите заети.Млада , под 25 годишна служителка, ме изглежда учудено и съобщава, че работното време с клиенти е свършило.Било от 8,30 до 14 часа.Никой нищо не работи, когато влизам, просто клюкарстват, а аз се учудвам, и как с маникюр 3 см тя работи на компютър.

51

Един от Северозапада

преди 5 години

Експертките, все с късите полички и прозрачните блузки се чудили какво да я правят, докато я изпратили в дъното на един коридор, в малка стаичка, дето се трудела жена в предпенсионна възраст, на отрупано с папки и документи бюро. Жената решила проблема за 5 минути, подписала и подпечатила, и си я изпратила обратно. Това е било преди 20 години, тогава все нещо учеха, а сега е страшно, при герб.Направо ги назначават навсякъде по роднинско -любовническа линия, Калинка е нарицателно вече, Хасково-съ

50

Един от Северозапада

преди 5 години

Моя позната, случайно изпълняваща длъжността "Временно изпълняващ директор" на училище, докато намерят правилния парашутист, да го спуснат за директор, с ужким спечелен конкурс, и се налага да иде служебно, преди години, до Министерство на Образованието и Науката, по времето на Д. Вълчев още.Хваща влака, пристига,гарата, трамвай, министерство. Отвън -15 градуса, вътре+30."експертките-все на по 25-26 години, я прехвърляли от стая на стая, "защото това не е в моя ресор".Ще продължа.

49

Един от Северозапада

преди 5 години

Ще се изкажа по-меко, защото тук четат и деца.Попитали Радио Ереван, защо няма извънбрачни връзки на работните места в държавната администрация у нас, а то:-Не може, всички са роднини!

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Ами щом говорят за "преструктуриране и оптимизация",това означава уволняване на чуждите,и назначаване на своите!Нищо повече!

47

Анонимен

преди 5 години

До Зозо Нещо си се объркал. Никога *** не са били на такава обилна хранилка както сега. И по вертикалата, и по хоризонталата. Ако се съмняваш, чети биографиите им.

46

Анонимен

преди 5 години

Скоро ми се наложи да посетя Общинската администрация. Върнаха ме заради 1 документ от преди 15 год., който е представен преди 15 год, ама без него не можело. Изкарах отново същия документ. Занесох им го и ми казаха, че не им трябва, щото го имали при тях от преди 15 год. В едното помещение "работеха" 9 жени. Но Работеха само 2. Другите се оглеждаха през очилата. В помещението отсреща "работеха" 7 жени, от които Работеше само 1, другите се оглеждаха през очилата. Забавих се там повече от час.

45

Анонимен

преди 5 години

Защо ли си мисля, че като съкратят 1600 чиновници в пенсионна възраст, веднага ще назначат млади Калинки на тяхно място?Държавната администрация е раздута до Безбожност. 50% трябва да бъде съкратена.

44

Joko

преди 5 години

Дончев, не разбрах, какво съкращавате.Броят на щатовете или подлежащите на пенсиониране ? Колко % са 1600 от общият брой търтей лапащи от държавната баница?

43

Анонимен

преди 5 години

Всяка година администрацията набъбва застрашително,а населението намалява с по 50хил. на година. Ниските заплати и пенсии все още крепят нещата, но скоро няма да има кой да работи,за да поддържа армията чиновници и да има социални плащания. И без Ванга е ясно накъде вървим.