18

Криеница

преди 5 години

Уредите отчитат замърсяване, но експертите не обявяват причините за замърсяването. Защо? Не могат да си свършат работата докрай или не е удобно да информират обществеността. Ако се върши половин работа, не е ли редно да се получава половин заплата?

17

Анонимен

преди 5 години

Живея в Дружба от 30 години. И Кремиковци съм видял, и пушещия тец, но кварталът се превърна в гето точно заради застрояването последното десетилетие.

16

Анонимен

преди 5 години

Хахах, вече почнаха да крият че най-мръсен е въздуха в Красна Поляна и Овча купел, защото всички разбраха откъде идват фините прахови частици, ама истината стана неудобна!Ах колко жалко е да си гербав лицемер!

15

Кметицата ли ???

преди 5 години

Кметицата ни си е идеална ,ами вие навлеците ,,софийски жители" станахте вече един милион и ни отнехте и улиците и въздуха.,,Населението" си бяхме добре като бяхме 800,000,ама сега на два и половина милиона,половината от които мърльовци и,,***" трудно може да се угоди.Всяка нова придобивка се троши,драска,краде,унищожава,кърти и не се пази.И 10,000 кмета да има не могат да опазят София от ,,хуните-унищожители-огледайте се коя спирка,градинка и детска площадка са останали читави и ненарисуван

14

Анонимен

преди 5 години

Като работеше Кремиковци най мръсенбеше въздуха в Дружба и Младостите.А застрояването не започна преди 10 години ,нали.За вас малките живота всепедно е започнал преди 9-10 години.*** мамини!

13

Край

преди 5 години

Днеска гледам метат по улиците - имитация на борба с мръсния въздух.Кметицата е виновна защото няма мъжество да НАЛАГА на населението мерки. От популизъм - страх я е че вече няма да я избират и да харчи бюджета на София.Нужна е пълна забрана на твърдо гориво освен за социално слабите а в безветрени дни и за тях. Нужна е забрана за коли без катализатори.

12

До 10

преди 5 години

И каква мярка е поискала кметицата да се вземе? Досега реална мярка не е предложила. Примерно това със зеления билет е имитация на мярка, защото колите са пренебрежимо малък замърсител. Кка да се надав вой, както си написал, когато нищо не се прави. Ако има вой, то е за да направи нещо тази, дето не знае какво трябва да прави един кмет на София.

11

месара

преди 5 години

Кметицата позволи унищожаване на зеленината в града и безразборно застрояване. Виновна е тя, пак тя и на първо място тя.

10

Край

преди 5 години

Глупостта край няма. Според писанието Най мръсен е въздуха в София, къде? В "Надежда", "Хиподрума", "Павлово", "Младост" и "Дружба". А истината е че само там има измерватели на общината.Ако сложите такъв в Красна поляна/Факултета и Христо Ботев и Нови Искър ще се му се строши брояча. *** нищо. Важното е да се пълни страницата.

9

Анонимен

преди 5 години

До ВасилЯ ми обясни как точно кметицата ви е виновна, след като при всяка мярка която иска да бъде взета вие надигате селския вой до небесата?

8

???

преди 5 години

10-13 пъти над нормите е замърсяването на въздуха около споменатите 3 квартала. Не съм виждал толкова голямо замърсяване в София досега. В останалата част на София замърсяването е "само" около 2-3 пъти над нормите.

7

Анонимен

преди 5 години

Нали два пъти ви пуснаха да си купите зелени билетчета с намаление в София. Проблемът с мръсния въздух е решен.

6

Ф.С.В.

преди 5 години

А в Бургас въздуха е най чист -- хахахахахахНай мръсен въздух е ?? !! в БУРГАС!! ( само че там Лукойл и Кроношпан не ги закачаме - че много уволнения ще има после на разни анализатори)

5

???

преди 5 години

Има сайтове с повече точки на измерване. Както винаги най-мръсен е въздуха около Факултета, Христо Ботев и Филиповци. В тези три квартала няма измерване, защото ако има нормите ще са винаги превишени и то десетки пъти.

4

Анонимен

преди 5 години

До ВасилЕ все някой трябва да ви е виновен :) ама като ви карат да спазвате мерките почвате да ревете :) после защо държавата 30години е в къча.

3

???

преди 5 години

Цитат: Най-мръсен е въздухът в София. Най-големи стойности в столицата са регистрирани в станциите в "Надежда", "Хиподрума", "Павлово", "Младост" и "Дружба".* Само там има измервателни станции в София. Има още една на Витоша, Копитото.Да се твърди, че въздуха е най-мръсен само където се измерва, е формена глупoст.

2

Зозо

преди 5 години

Това дали ще спре фандъчка да строи небостъргачи или напротив

1

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Едно време като нямаше станции и не знаехте колко е мръсен въздуха, живеехте по-счастливо. Не, че въздухът е бил по-чист де. Само че си нямахте представа за това.А сега, като знаете, това какво променя?