7

Анонимен

преди 5 години

Така е страна която разполага с ядрени ракети,силна армия и не минават цветните финансирани от Сорос и синедриона революции,щатите клякат пред такива страни и щат не щат се договарят като с раве,за разлика като при нас където краварите ни имат за най обикновен безгръбначен слугинаж и си правят каквото искат с нас

6

Сер сем

преди 5 години

А среща с наш кра тунг кога?

5

Анонимен

преди 5 години

Този път ши са цИлуват!

4

Политолог

преди 5 години

Само Доналд ли се готви? А да Ким е с една крачка напред.

3

баба мара

преди 5 години

а какво ще отстъпят убии=ците от сащ това е сделка ще си вдигнат ли парца-лите отдалечния изток

2

Мда

преди 5 години

Водене на преговори по американски-Искат всичко,но не дават нищо,ако си слаб военно,най-вече.В случая искат С.Корея да се лиши от единственото си оръжие за защита,без обаче да получи НИЩО в замяна-примерно гаранции,че няма да бъде нападната и падане на санкциите.Как да се съгласят на това,след като имат светлия пример на толкова много държави,които първо се отстъпиха и се разоръжиха,а после бяха унищожени?Явно е нужно нещо много повече.

1

Анонимен

преди 5 години

Дони за толкова ли наивен взима другаря Ким? Хммм, дали Северна Корея ще се навие да си нареже ракетите и да остане по бели гaщи по мъдрия и светъл пример на България.... на куково лято! Американците си въобразяват, че корейците са наивници и слуги като нашите които срещу потупване по рамото и мaйките си ще продадът!