194

Марта

преди 5 години

Хора, тук не става въпрос за скандали и кой е започнал пръв, а за това, че 37 жени са УБИТИ миналата година и вече 2 тази от собствените си партньори! Не става въпрос за дрязги, а за убийства, срещу които органите на реда изглежда практически нямат средства нито да предотвратят, нито да накажат адекватно убиеца, който накрая пак остава активен участник в обществото. Проблемът е огромен и трябва да се говори с него с цел превенция.

193

Lan

преди 5 години

204:)Абе, що, доколкото си спомням, човек може да си съветва съвсем без да има образователен ценз...се друг е въпроса дали отсреща има акъл дори да се осмисли дадения съвет. Ти за моето образование не се коси, все пак си говорим тука за четене с разбиране, със сигурност 4-ти клас го имам :), това тогава се учи.

192

Анонимен

преди 5 години

Мутра си личи кой само като го видиш и татуировките не са добро нещо вкарват ти боя в кръвта .Повечето дебели са зли мутри

191

Анонимен

преди 5 години

До 201Не всички могат да са слаби. Аз познавам много дебели хора, които въобще не са мутри.Татуировките са модерни и поне 1/2 от хората имат ( в САЩ към 80-90%). Това прави ли ги мутри? Стига сте затъвали в клишета!

190

Анонимен

преди 5 години

Че коя си ти, че да ме съветваш? Така като гледам теб трябва да те съветват, ама е изгубена кауза, че очевидно ако тръгне мъжът ти да те съветва и му свиваш сармите на горкия чеxльо. И си останала ненаучена, но горда.

189

Lan

преди 5 години

199,а де, :) и аз това се чудя!

188

Lan

преди 5 години

197, тука няма позволено/разрешено, на всеки един от двамата може да му кипне първи, ама изобщо няма връзка с това, което пиша...:) Аз за това посъветвах повече книжки да се четат, че да разбираш това, което четеш и за по-добра езикова култура.

187

Анонимен

преди 5 години

Мутра е дебел и татуиран тя е татуирана *** не става въпрос за пари разбери го

186

Анонимен

преди 5 години

"Обикновено "вряска" по-слабият, така че би било комплимент за мъжа ако само жените викаха."Откъде накъде ще си позволяваш да викаш на мъжа??? Той да не ти е някъв роб? Да не ти е слуга? Да не ти е нещо подчинен? Ето, с твоите камъни, по твоята глава.

185

Анонимен

преди 5 години

Странно ми е защо тук всички го обръщат на клишето меркантилна жена- мутра. Момичето е било красиво,образовано,с професия и апартамент. Избрало си е момче, което е нямало пари и е живеел при нея. Не виждам нищо меркантилно тук. Избрала е по любов. Каква мутра може да е младеж,който заработва като готвач и живее в апартамента на жена си?! Ужасна ревност, несигурност и страх да не го изостави красивата девойка е задълбочило психическите проблеми на пича и това е резултата.

184

Анонимен

преди 5 години

Никой не и забранява на жената да отвърне на карането на мъжа, стига да е логически издържано. И тогава ще си го има това двустранно каране. Но въпросът е кой ще започне? Не можело да се скараш на жена си, а в същото време викаш, че жената можела да ти се скара (приемаме първа) и да прерастне в караница (в т.нар. "търкане").

183

Анонимен

преди 5 години

Lan, а едновременно ли започват карането или мъжа трябва да изчака първо жената да започне да крещи? ;) Не ме карай да се смея...

182

Lan

преди 5 години

176, не, скандалът предполага, че и двамата се карат! ЗАЕДНО! Това е разлино от да ѝ се скараш. Нещо езиковата култура ли липсва или наистина не разбираш подчинената роля във второто? Обикновено "вряска" по-слабият, така че би било комплимент за мъжа ако само жените викаха.

181

Анонимен

преди 5 години

Жената е нещо дяволско.Жената е истински дявол съсипва мъжа.И винаги е мутра

180

Анонимен

преди 5 години

Lan, аз и НЕ ИСКАМ да съм с жена като теб. Просто си ми много под нивото. Харесвам по-умни и по-логични и такива които мислят повече преди да си отворят устата. Даже някак си, мисленето ти го сравнявам с психопрофила на.... сори, но... същия психопрофил имат... "пpoститутките".Много се зъбиш, много си вярваш, бързаш, противоречиш си, объркана си. Пък ако знаеше кой съм и ако се окаже, че съм с милиони, сигурно щеше да се съгласяваш на всичко което кажа. Ама нейсе... Не знаеш.

179

Сата НАТО

преди 5 години

Някакви измети тука коментират момичето, че не можело да каже две думи накръст. Интересно ми ако вас ви нападнат 4 го *** и ви избият 4 зъба с бокс, колко ли ще сте словоохотливи. *** селска...

178

Анонимен до 196

преди 5 години

Теорияте меркантилна е на поне 3 4 писали в тая статия.А и модерато.a слага минуси на присмехулника а той обижда друг дето пише в статията.

177

Lan

преди 5 години

194,нали се сещаш, че има разлика между "скарвам се на някого" и "споря с някого"? Има хора, които страшно уважавам и харесвам и това не ми пречи да споря с тях. Виж да се скарвам не си позволявам на никой пораснал индивид, нищо че на някои интелектът е колкото на ***.

176

Lan

преди 5 години

186, виж това правилно си го схванал - точно за това хората се намират. Не може да си с жена като мен и това, както забелязваш, няма нищо общо с парите, живот или външния вид, а само с начинът на мислене на двама ни. Какво стана с "меркантилната" ти теория? :)

175

Анонимен

преди 5 години

Не се занимавай с жени и такив драми ги няма.На тях все мутрите не им стигат и парите не им стигат със слабо,добро ,свястно момче няма да тръгне тръгва с тия само.