14

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Ето заради такава причина/тежка бюрокрация и голяма централизация +данъци,такси,мита,средната класа поведе във Франция.Хората си искат Добър жизнен стандарт,да не им се вдига пенсионната реформа,срещу банките,поскъпване на горива,е котакси.Браво на средната класа,дребните буржоа ,студентите и учениците че се борят

13

татул

преди 5 години

Каза се много ясно.Това е твърдиятелекторат ,плюс рома дерт.Ще имаоще агенции,тъй като много държатнефритовия стрък и чакат упованиеза това.За24ч не се взима длъжност.После ,ако забременее дипломатабила нещо олющена.Управленци сър.

12

Манев

преди 5 години

До РАБОТНИК:Това е единствения правилен отговор за последната далавера -друг няма !

11

Манев

преди 5 години

Айде ,пак нова агенция ! Нали ще съкращавате администрация бе ,далавераджии ? Хора не останаха в България ,вие създавате непрекъснато служби , агенции , министерства и какво ли не . До кога смятате ,че ще ви търпят хората ?

10

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Давам факти:В областен град да станеш соц.работник се искат връзки.Не,и един клас не е 30лева а стига да 150 лева към основната заплата.Да,полагат изпити и с всяко ниво се увеличава и заплата.Работят от 9 до 12 и от 13 до 16,ако не са казали че имат някъде работа. ЗАСИЧАЛа съм соц работници в работно време по магазини,болници редовно.Е вие за 6 часа "работа"колко искате.Повече в частния сектор ама не им стиска.Така е по лесно.И всички в партия,или съпруга е някой.Я без такива!

9

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали си давате сметка, че с тая заплата която имат, соц. работници са изключително ниско мотивирани и обикновено склони към корупция или откровена некадърност. Само че ако някой подаде сигнал срещу вас че не си гледате детето сте им в ръцете.Е наистина ли смятате че трябва да проверявате толкова отговорна работа на хора на МРЗ, със среден стаж в агенцията-3 месеца? Щото толкова се задържат на тая заплата обикновено.

8

@4

преди 5 години

Когато основната заплата ти е 500, колкото и клас да вземеш, няма как да ги докарали до над 600. А по-младите взимат по 550 общо, та и по-малко. Как очаквате на такава заплата да не са корумпирани и прости. То е очевидно. Това са хората на които лежи отговорността за нашите деца. А шефчетата-*** от "контролиращите" агенции взимат хиляди.

7

РАБОТНИК

преди 5 години

До Анонимен НЕ РАЗБРА ЛИ ---..СЪКРЪЩАВАТ 1600 ОТ БЮРОКРАТИТЕ---ТАЗИ АГЕНЦИЯ И ОЩЕ 2--3 НОВИ ЩЕ ГИ ПОГЪЛНАТ ДОРИ ЩЕ НАЗНА4АТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ 3--4 000 ИДВАТ ИЗБОРИ ТРЯБВАТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ ЗА СПАСЕНИЕТО НА ЦАРСТВО--КРАТУНКОВИ

6

Анонимен

преди 5 години

Срещу какъв дял от бюджета за тези дейности? С колко чиновници? Този контрол могат и самите майки да го упражняват, и то качествено!

5

@$#%^$

преди 5 години

Ами.. "майките" се пребориха - още агенции, още персонал, още харчове, списъците на телк с уж инвалидите не разрешиха да се пипат, даже изгониха Симеонов който искаше да ги ревизира... Представата на бсп за опозиция е да са опозиция на самата държава и населението И; да подтикват управляващите към закопаващи страната действия и да гонят всеки политик който се опъва. Сега е ред на Каракачанов!

4

Анонимен

преди 5 години

Супер, измислиха си още 1 паразитна социална агенция, а горките социални работници работещи на терен ще продължат да взимат по 500лв мес чисто. Смешни стават. Има 3 агенции за защита на децата + общини + тия.

3

Анонимен

преди 5 години

БОЙКО, КОГА ЩЕ ИЗМИСЛИШ АГЕНЦИЯ, КОЯТО ДА СЛЕДИ КОГА МИ СТАВА ХУ...БАВО

2

Donko Sopov

преди 5 години

Ahaaaaa... darjavni darjavni slujiteli na darjavnite darjavni slujiteli na kvadrat, kub, metar, mm..dublirane i kopirane na edna i sasta rabota...za edna i sasta rabota dvoino da plastame zaplati i troino po-bavno da rabotiat...ami aprilsko., maisko ili septemvriisko vastanie predvijdat li? Ili karvavi pisma, arheologicheski vampiri, zoologicheski kosmonavti, biologicheski roboti hayduti i partizani predvijdat li?! Ili prosto formatirane na nefelnite?!

1

Ммм

преди 5 години

Каква хубава депутатка. Идеална ***.