87

МАХМУТ

преди 5 години

КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ ИЗНАСИЯ ОБРЕЧЕНИ СТЕ РОМИТЕ СЕ ОБЕДИНИАВАТ С НАС И ВИ ГАЗИМ ОЩЕ 500Г САМО ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ВИ ДЕЛИМ НА ДВАТА ЕТНОСА А ВИЕ ЩЕ ИМАТЕ ПРАВО ДА ИЗБИРАТЕ КЪМ КОИ ДА СТЕ НЕ ЗАБРАВИЯИТЕ ЧЕ НИЕ СМЕ РЕЗАНИ

86

Анонимен

преди 5 години

До Разумен човек,не спомена нищо за 83 годишната баба която тази нощ е била ограбена и пребита,и за десетките такива,и за убитите,и за изнасилените баби.

85

Анонимен

преди 5 години

като отидат в Германия ...направо към газовите камери...май си търсят някой Хитлер...който навремето не си е свършил докрай работата с тях през втората световна...

84

БПФ

преди 5 години

А ние - нормалните и работещи хора данъкоплатци, кога ще излезем на протест срещу тая противна хъхреща ***, която цял живот живее на наш гръб и ни тероризира за благодарност? Прав е министъра, наглостта на тия *** вече минава всякакви нормални граници. Индивиди, които никога нищо не са дали на обществото,но вечно нещо искат, трябва да ядат бой всеки път щом си отворят муцуните !!!

83

Анонимен

преди 5 години

А на Сатурн има ли протести и искания за оставки.

82

iceblast88

преди 5 години

Проста промяна в закона-права да имат само и единствено данъкоплатците!Те плащат за всичко и затова трябва само те да ползват.Ако не си данъкоплатец,да нямаш ЕГН и лични документи и да те екстрадират в която държава е съгласна да те приеме.Ако индивиди без ЕГН и лични документи се опитат да протестират да се приема като терористичен акт на чуждестранни индивиди и да се смазва с всички допустими законни мерки за случай на вражеско военно присъствие на наша територия и всичко ще си дойде на място!

81

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИ И НИЕ ДА ИДЕМ НА ПРОТЕСТ В БРЮКСЕЛ ЗАРАДИ ЦИ*****СКОТО НАШЕСТВИЕ !!!! ЩОМ ТЕ МОГАТ , ЗНАЧИ И НИЕ МОЖЕМ , ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ НИЕ СМЕ МАЛЦИНСТВОТО , А НЕ ТЕ !!!!

80

Роми в Брюксел?!?

преди 5 години

Как са успяли да стигнат до там (билети подарък?), та те едва стигат до гората, да отсечат дърво !

79

Разумен човек

преди 5 години

Ксенофоби, расисти, празни кратуни, и какво ли още не видях сред коментарите. Един не мисли, ама един - трагедия не, ами национална катастрофа. Един закон бута къщата, в която живеят няколко човека в мизерия, и един закон бута заведенията по плажа, от където мутри и мутренца продават наркотици. Да, ама не... народът се е превърнал в глутница озверели кучета пазещи купа сено. Кучетата не ядът сеното, *** не дават на другите животни да припарят. Кучето е гладно и лае по всеки, дори по себе си.

78

Кина

преди 5 години

До Анонимен и това ще е най-полезното, което наш политик е свършил: всички обидени циг.аги да идат в Брюксел и да останат там.

77

Анонимен

преди 5 години

Драги ромии, тоя оставка ,че нищо свястно не е свършил - само тъпче пачки и гуша ., а Всички вие ромето заминавате за Брюксел и си оставате там Во Век и Векоов ! и вие и той сте ни авсолютно излишни -само ви хрантутиме

76

Bob

преди 5 години

За Брюксел това са граждани на България, проблема с водата, тока, работата и краденето е причинен от политиците, защо дружествата не си събират парите за ток,вода? Не е възможно? Българската държава не може да събере задълженията от малцинствата? Дали и мобилните оператори са така? Случката с воения трябва да урок да внимаваш какво говориш и на кого. Особено ако този на който говориш няма какво да губи. Има закони полицията да си върши работата. А не министъра да обощава какви били еди кои си

75

До 88

преди 5 години

По-добре да останат в Европа но тук има още около 1 млн. от тях.Лошото е че се множат .Така че след време крепостта ще бъде превзет отвътре.Българките НЕ раждат и обикалят само по Моло-ве и дискотеки докато ромките раждат всяка година.

74

УВО

преди 5 години

Пребития ''командос'' да бъде уволнен.Щом с двама роми не може да се справи значи е гола вода.

73

Jon

преди 5 години

Като отидат в Брюксел хубаво ще да е изобщо да не се връщат.

72

Анонимен

преди 5 години

Щом са стигнали до Брюксел,да останат там и да поканят семействата си.

71

Баланс на силите

преди 5 години

Зад гърба на Каракачанов са половин милион избиратели, зад гърба на протестиращите - едно кремълско джудже, "цар" Киро и още две ромски "барончета"!

70

Анонимен

преди 5 години

РОМИТЕ, КОИТО ВДИГАТ ШУМ, В ЧАСОВЕ В КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ТИШИНА, ИЛИ ЕЙ ТАКА ПО РОМСКИ СИ КРЕЩЯТ КАКТО СИ РЕШАТ МОГАТ ДА ОСЪМНАТ ДО КОНТЕЙНЕРИТЕ- ТОВА ГО ВИДЯХ В ГЕРМАНИЯ- ИМА ПРАВИЛА И ТЕ ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ. ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА РОМИ НАСТАНЕНИ В ОБЩИНСКИ ЖИЛИЩА. НИКАДЕ НЕ ВИДЯХ РАЗКОСТЕНИ БЛОКОВЕ, КАКТО ТУК. НЕКА И ТУК ДА БЪДЕ ТАКА- ТЕХНИТЕ ЛИДЕРИ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е ДОПУСНАЛА ГЕТАТА, А НЕ ГИ Е СЪБОРИЛА, ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ ТОКА И ВОДАТА ИМ- НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД ЗА НИКОГО.

69

extremist

преди 5 години

ДОЛУ ГЕРБ! ДОЛУ КАРАКАЧАНОВ! РОМИТЕ ПОКАЗВАТ ПОВЕЧЕ ЕДИНСТВО И НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ ОТ ТЪЙ НАР. БЪЛГАРИ....КВИ БЪЛГАРИ СТЕ ВИЕ БЕ , КРАДАТ ВИ ВСЕКИ ДЕН, А НАКРАЯ РОМИТЕ СА В БРЮКСЕЛ

68

V

преди 5 години

Евродупитатския съюз ги обича ;) А останалите да се молят да им падне некой камеонче ама там щото тука не плащат ;)А да питам що ромите са си вдигнали в столицата триетажни къщи без ипотека ??? И в коя точно столица може да го постигнеш това ??? Май само в наща .И то земя покрай жп линия .Която не може да се застроява ,а е давана само на роми ,без нужда от ипотека ;) Що за роми може а за бг не можа ???