12

Анонимен

преди 1 година

Az ako znam koi sa vse tam shte sam

11

са

преди 5 години

Няма мъж или жена,които да не им се иска!Ама семейство,деца и работа изместват фокуса!

10

Анонимен

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаЩом си с плешива глава, ти НЕ си жена, а си мъж! Следователно ти и мъжът ти сте правили г.е.й секс!

9

Анонимен

преди 5 години

Не и моята.

8

Опа

преди 5 години

Тази новина може да я напишат 90% от българите над 16 г. Нищо ново под слънцето....***, карай да има новини...

7

Анонимен

преди 5 години

Ненаситници! Кои жени искат секс постоянно?Гербавите жени! Герберастите са ненаситни!

6

Фашистки-внук....

преди 5 години

Проверете, има-ли, Германия,....

5

Ястреб Османлията

преди 5 години

Когато съм в ролята на жената, казвам на Мустафа Maнафa:-Искам да го направим като по филмите!-Той скача като луд, зa6ива ми два тokата,пpeбива ме, пълни ми всички дуnkи със спepма,изcupa се отгоре мu,изпразва се на плeшивaта мu глава,изпикава се върху ми ,и доволен тръгва към банята...! С насълзени очи аз промълвявам:-Мдаа...Различни филми сме гледали !

4

Анонимен

преди 5 години

Това, че нимфоманките намаляват сериозно в последните години е наистина жалко... но да му мислят младите, аз вече съм на 60. Когато бях млад имаше достатъчно нимфоманки и живота бе прекрасен. Освен това секса през комунизма бе безплатен, викахме му любов.

3

Анонимен

преди 5 години

Ненаситността на жената се определя от това колко бързо иска да получи ресурси от въпросният мъж. Тя подсъзнателно търси ресурси, а секса е средство за извличането им. Жената се въжбужда от богатства, асоциира ги с това което вижда у него. Единственият начин да ги получи е като отслаби волята и организма му като предизвика изхвърляне енергията му, колкото по-често го прави по уязвим и податлив става на манипулация, освен че се пристрастява. По ирония това което го прави силен го прави и уязвим.

2

Анонимен

преди 5 години

Грандиозна, жизнено важна новина. Толкова е необходимо за просперитета на човечеството. Особено тийнейджърите са жадни за такива високонаучни технологични знания. Гъската от Брюксел трябва да осигури дигитални форми на действие в тази публична област. Предишното правителство беше изоставило тази магистрална дейност. А задават въпроси!!!

1

img456123

преди 5 години

"Кои жени искат секс постоянно?"Моята.