29

Стела Михайлова

преди 6 месеца

Нормално е да не бъде консумирана, от ***, изтрепал сумати народ какво да се очаква?! Само нещастие и нищо друго. Жалко е за нея, че се е подлъгала и че си е отнела живота. Не казвам, че е света вода ненапита, но 15 години да отдели време и то за някой, който е бил с някакви болни амбиции, си е голяма глупост. Отделно той е бил доста по-възрастен от нея, какво е очаквала, не знам.

28

ПроСоТо

преди 5 години

А!!!!!!..."Ново пет"!..Те това го не очаквах!.."Гитлер" е бил с ЕДИН тестис,това е документирано!Тоя факт определено е повлиял на поведението му!..А ако обърнем внимание на "хер Отто Флик" от Гестапо,който казва за Фюрера:-"Напротив,той е абсолютно луд" мисля,че много съмнения ще отпаднат от тая дама....изобщо много,ама много МЪТНА е историята с австрийския бояджия..

27

Ала-Бала

преди 5 години

Изкараха го светец, които безкрайно е обичал народа и страната си. Има много малко такива хора, които сублимират цялата си сексуална енергия и я превръщат в обществено действие. За жалост не е така. Нито е бил с един тестис, нито е бил хомосексуален. Имал е нормални хетеросексуални отношения, за което свидетелстват хора от най-близкото му обкръжение. Едва ли е имал време повече от 1-2 пъти месечно, особенно по време на войната. До такива хора винаги има една любяща жена!

26

АДОЛФИН

преди 5 години

КОЙ Е ТОЗИ ДЕТО ИМ Е СВЕТИЛ ПОКАЖЕТЕ ГО ДА ГО ВИДИМ АКО НЕ ЗНАЧИ СТЕ ДОЛНОПРОБНИ ЛЪЖЦИ

25

iceblast88

преди 5 години

Ако джурналята влагаха същото усилие което влагат ежеседмично в подобни простотии, в статии за престъпления на престъпните ни политици или в градивни неща с които да наострят вниманието на гражданите като списък с дублирани данъци в държавата ни, или престъпното безхаберие на държавните служители джурналята ни щяха да са незаменими и щяха най накрая да изпълняват това за което са създадени. Но за съжаление нашите джурналя не са журналисти!

24

анонимен

преди 5 години

СТИГА ГЛУПОСТИ!

23

Lan

преди 5 години

И това ни интересува защото?

22

Анонимен

преди 5 години

Всички тези работи за чаршафите на Хитлер са още от самата война. Тогава се е вярвало в психоанализата и как сексуалният живот е в основата на цялото поведение на човека. Та американците са пращали агенти да събират такава информация, за да разберат психолозите им как тика Хитлер. Нещата се препечатват до днес.

21

A

преди 5 години

Глупости.

20

Христо Луков

преди 5 години

Долфи си падаше по своята племеница, но тя взе че се самоуби.

19

Парижанин

преди 5 години

Доказан хомосексуалист може ли да консумира женско?!

18

Анонимен

преди 5 години

Чичкото с мустачките още възбужда разни хора да му ровят между чаршафите.

17

Анонимен

преди 5 години

За мъртвец се говори само добро или не се говори нищо!Не стига, че толкова хляб ви е дал на вас медиите, а вашата лакомия само по-голяма става!

16

Анонимен

преди 5 години

какво ли не правят за да изкарат Хитлер, ***, импотентен, луд и т.н.

15

Анонимен

преди 5 години

Такива *** са обикновено и със сексуални отклонения. Ленин е същия изврат.

14

Анонимен

преди 5 години

Вероятно е била заложница.

13

Анонимен

преди 5 години

Що за глупава и безмислена статия? Кого го интересуват сексуалните отношения между един тиранин и неговата любовница, 74 години след смъртта им. Бездетни са и Ленин и Гошо Тарабата Димитров... и какво от това?

12

Киро Скалата

преди 5 години

Ехх, тези журналисти, следващите 200 години няма да оставят на мира Хитлер, Сталин, Майкъл Джексън, пророчествата на Ванга и Нострадамус и т.н..

11

ined

преди 5 години

Къде я видяхте тая красавица така и не можах да разбера. Толкова била "хубава", че самолета на Хитлер качал като я види

10

ДО 11

преди 5 години

Явно си малък,не ПОСЛЕ,а ПРЕДИ ТОВА И ДО КРАЯ на живота си.!