56

Аз

преди 5 години

Английската империя окончателно се разпадна! Нека целия свят види ,що за хора са. Изолират се сами на острова си и показват среден пръст на всички. Кой зъздава коетое в негова полза и после сам да го разруши. Пълни ***.Има чувството ,че цялата им нация се ръководи от Джони Инглиш:))

55

Skk

преди 5 години

Някъдев нетс имаше стстия, как китайския внос в UK се крие и не се плащат мита на EU а печели само UK. От личен опит мога да лажа, че там вноса излиза 3 пъти по евтин. Ама като излезнат от EC и им набутат митата, колко китайски внос ще се пренасочи!!!

54

redordead

преди 5 години

кви топки, кви 5 лева...има си правила на пазарната икономика, няколко милиона като спрат да поръчват от английския ибей и амазон, за де плащат мита, а почнат масово от немският, и като се случи това с всички английски магазини за онлайн продажби и всеки внос износ да е така, и всички да почнат да предпочитат търгуване вътре в ЕС, за да нямат забавяния, мита и т.н...и ще видим тази палачинка в полза на кого е. Направо в слънчака да направят едно голямо КПП:)

53

Анонимен

преди 5 години

Не ни интересува тая работа,а ни интересува защо България се превърна в тотална диктатура и се гаврят с населението!Искаме БСП и АБВ да поемат управлението!

52

Ибн ебн ал кравар

преди 5 години

Евтина работна ръка от 3 тия свят. Без регулации за финансовите им машинации. Кой ще е зле незнам

51

gunyu

преди 5 години

България без ЕС ще бъде разпокъсана. Държавност и законност няма. Допреди ЕС фалирахме 3 пъти, сега акъл даваме. Леле. Без ЕС само в турция на екскурзия в Гърция пак с визи.

50

Анонимен

преди 5 години

Излезат ли без сделка направо може да закриват държавата а кралицата щепродава зарзават на пазара.

49

Анонимен

преди 5 години

А дано BREXIT без сделка та да захлебим яко че така съм разпродал тоя миризлив паунд та и Сорос може да ми завиди.

48

Анонимен

преди 5 години

На Цвъко Шестака дъщеря му завърши и няма никакъв проблем. Боко взе малко джипове за границата, но плятените ятаци разчитат на собствен транспорт за бягащите от войната. Трудно ще става експорта на лютеница и копърка, но всичко там е фиш и чипс (интегрални схеми).

47

Йово

преди 5 години

Някой съмняваше ли се че британците ще гласуват пакета на Мей при които Британия трябваше да даде ?48 милиарда на ЕС както и генерален достъп на някой икономически структури на ЕС. Британската империя за 5 века не е била най мощната империя с това че е давала, напротив била е силна с това което е успяла да открадне от богатствата на своите колонии.

46

Анонимен

преди 5 години

Долнопробни манипулации, за да се радваме като отложат или отменят излизането! Не се радваме! Да излизат вече, че ни разиграват доста време.

45

Анонимен

преди 5 години

Ние зареждаме допълнителни количества алкохол за британските пияници.

44

Анонимен

преди 5 години

От самото начало трябваше да има "Брекзит без сделка", а тези 2 години да се използват точно за подобни приготовления. Вместо това 2 години бяха загубени в безмислени преговори и сега има по-малко от 3 месеца за подготовка. Много слабо представяне от страна на британските политици.

43

V

преди 5 години

ЕС то ке се разпадне.Да му мисли държавната хранилка .

42

Yшев

преди 5 години

Бъдещето на Великобритания е с Русия.

41

живял там

преди 5 години

знаетели колко индийци, пакистанци и Бангладешци чакат да заемат местата на българите за наполовина по- малко пари. за 2-3 години ще се възстановят напълно. въпреки това Европа трябва да е твърда, за да може да страдат максимално дълго и да не плащаме ние.

40

Анонимен

преди 5 години

Англия и ЕС ще се оправят,вие вижте ние на какъв хал сме в държавата,която се превърна в концлагер в буквалния смисъл,вече дори съдиите нямат право да решават според законите и правото,а им дават готови решения,които някой е изготвил,които само да издиктуват!Върнете БСП и АБВ на власт,защото страната ни умира!

39

Анонимен

преди 5 години

Кво стана!? Уж поражението за Мей се оказва поражение за Брюксел! Затова Калфин им каза на управляващите тикви, че закъсняха да назначат министър или пълномощен посланик за Брексита да урежда въпросите двустранно, и те вчера демонстрират намерения! Външната кокошка - министър се оплете напълно!

38

Анонимен

преди 5 години

До до германияИ нещо друго,тези помощи не се дават просто така,от съжаление към бедните,те се вливат в икономиката,защото с тях се купува храна,дрехи,техника, плаща се наем,консумативи - ток,вода,телефон и парите се въртят,ако си произвеждаща страна,няма сметка да не даваш помощи за разходи на социалните,защото тези помощи де фактО подкрепят икономиката и фирмите производители и услугите.А помощите както казах ,се не се получават от въздуха,хората си внасят осигуровки.

37

Анонимен

преди 5 години

До до германияИ нещо друго,тези помощи не се дават просто така,от съжаление към бедните,те се вливат в икономиката,защото с тях се купува храна,дрехи,техника,плаща се наем и парите се въртят,ако си произвеждаща страна,няма сметка да не даваш помощи за разходи на социалните,защото тези помощи де факта подкрепят икономиката и фирмите.А помощите както казах ,се не се получават от въздуха,хората си внасят осигуровки.