33

Анонимен

преди 5 години

Кириша пак е на гребена на вълната.Абе ДАНС що не вземат да го преслушат

32

Анонимен

преди 5 години

Ехаа! Имаме си съд! Браво!

31

някой

преди 5 години

Прегледайте видеоклиповете и открийте разликата : https://youtube/watch?v=ifJ6u0FNhhIТя е само в това, че тези на клипа крадат и газ.Иначе навсякъде са едни и същи! Крият се под полите на жените и зад децата,иначе са много ербап, когато са 15/2!

30

МНЕНИЕ

преди 5 години

Валери Симеонов е човек попаднал на неподходящо място в подходящ момент .Ловя бас че след една година ще го видите на сергия в кооперативния пазар на Димитровград да продава домати и краставици със стар кантар .

29

65

преди 5 години

Той и други политици от кумова срама може да не ги дискриминират ,ама ние ,народа не ги щем.Тия дето казват ,,оставете хората на мира,знаете ли как лошо го гледат като са на опашката в магазина?Да не ви казвам каките с метлите от Чистотата в рейса каква смрад носят.Тъй че Симеонов сгафи с майките ,но тук е прав.С това недуразумение на природата оправия няма

28

Анонимен

преди 5 години

Браво на ВАС! Най-после български съд да излезе с компетентно и справедливо решение! А КЗД е създадена единствено да защитава безобразията на "ромите", това вече е ясно на всеки. Един вид НПО.

27

Анонимен

преди 5 години

Браво на ВАС!Крайно време беше!Пък Асенчо да не се прави на ощипана мома-с парите за ромската интеграция прекоси Европа надлъж и нашир.Явно се почувства заплашен от изказването на Симеонов.И още-Асенчо се прави на турчин - що се меси в роските дейности.Ама че филантроп и хуманист се извъди!!!

26

Dino

преди 5 години

Simeonov-Minister-Predsedatel. Da sloji red v darjavata!

25

Анонимен

преди 5 години

Нека спрем помощите на партиите на Симеонов и сие, да видим как ще озвереят и ще краднат. Партиите сами си казаха, че без помощи ще крадат отвсякъде и ще се продават на магистралата за пари на всеки. Няма разлика между Симеонов, партиите и ромите, които обвиняват.

24

Дракон

преди 5 години

Демокрацията по западен модел се провали в България. Време е да я променим, като включим:1. Образователен ценз при избори за парламент.2. В НК наказанието "бой с тояга" прилага се към всеки нападнал друг с тояга, кол, брадва.3. Право на употреба на огнестрелно оръжие при неизбежна самоотбрана и нападение от повече от двама души.4. Лагери за задържане и учене на труд на мъже, които се женят за 11-12,годишни деца и т.н.

23

Bg izmet

преди 5 години

ЕЕЕ СТИГА БЕ. РОМ НА РОМ ОКО ВАДИ ЛИ

22

Гурбетчия

преди 5 години

КОМИСИЯТА ЗА ЗАЩИТА ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯ КОГА ЩЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ НАРОД ОТ ДИСКРИМИНАЦИЯТА ?

21

Анонимен

преди 5 години

След Каракачанов и Симеонов се осмелява да каже истината. Дори съда си е свършил добре работата. Във възторг съм. Нещо се движи в България. За пръв път двама се осмеляват да кажат истината. Истината трябва да се повтаря и то на всички,, фронтове,, 30 години се мълча и вижте какво постигнахме - Геноцид на българският народ. Сега е нужна цялостна политика, сериозен план на най високо ниво, политическо желание.

20

Благодаря СИМЕОНОВ

преди 5 години

Чета какво е казал Симеонов и разбирам че всяка дума и всяка буква е казана и от МОЕ ИМЕ. Не бих могъл да се изразя по добре. Благодаря господин СИМЕОНОВ от мое име, от името на мойте родители, на мойте съседи, приятели, от името на всички малтретирани обирани, изнудвани, унижавани, ужасени стари хора на който тези т.в.а.р.и превърнаха живота в АД

19

Анонимен

преди 5 години

СИМЕОНОВ - П Р Е З И Д Е Н Т !!!!!!!!!!!!

18

Предлагам

преди 5 години

Масово да подадем жалби в КЗД, чрез които да се оплачем, че циг.население изисква от нас доброволно да се причислим към биологичната категория на не-хора. Правят това, като изискват да ги наричаме тях "роми", което на техния език означава "хора". Така искат да се разграничат от нас и да подчертаят, че за тях ние сме не-хора.Каква санкция да искаме за тази тяхна наглост?Най-разумно и логично е да искаме от тях да се изселят от страната ни, след като считат, че са от друг биологичен вид!

17

Кина

преди 5 години

А някой от първата инстанция провери ли дали въпросният Асен Асенов от Шумен има основание за жалбата си ?! И каква ще е санкцията към въпросната институция и към наглия жалбоподател - на практика клеветник !

16

@17

преди 5 години

Ами ние не сме стигнали до никъде. Точно защото някакви политици са твърде заети да нагнетяват напрежение, вместо полицията, прокуратурата и съда да започнат да налагат законите такива каквито са за всички. След като държавата няма желание да опази едно дете от това да бъде забременено на 12, защо въпросното дете да не роди още 15 до 30 годишна възраст. Има си причини и следствия. Престъпление и наказание. Държавата извръща очи от тях, те извръщат очи от държавата. Просто е.

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Извинявай,но с това витийство доникъде няма да стигнем. И с такива пишман защитници на правата на ромите. Що народ забогатя покрай това, но халът на тези хора промени ли се? НЕ!Аман от *** алчни лицемери които дори не са влизали в ромско гето но иначе много знаят за права и за съдилища в Брюксел и не знам си къде. Истината е че тези хора не променят ли начина си на живот нищо добро не ги чака,а само хора които забогатяват на техен гръб и мизерия срещу която обаче те нямат против

14

Анонимен

преди 5 години

Защо малолетните майки не се пращат в приемна грижа и не им се отнемат децата? Защо бащите не са в затвора въпреки че има неоспоримо доказателство, че са извършвали полов акт с лице под допустимата от закона възраст - 14г. Защо на въпросния етнос му се позволяват произволни неща, които за българите не минават? Полицията и съда не са ***, те са БЪЛГАРИ. И си затварят очите, защото на политиците така им изнася - евтин електорат му се вика. Е, тогава в какво обвиняваш ***?