43

Анонимен

преди 5 години

Абе не мога да разбера за какво занимавате хората със подобни новини КОСМОСЪТ Е АБСУЛЮТЕН ФАРШ КАКТО И ВАЩТА НОВИНА И ПОВЕЧЕТО КМЕНТАРИ ИЗБРАНИ ОТ РЕДАКТОРИТЕ ВСИЧКО ВИ Е ФАЛШИВО КАТО ВАС!

42

Анонимен

преди 5 години

Това не е новост ,а американците си играят с този вид технологии от доста време насам.Който го интерсува може да разгледа интервютата с Боб Лазар ,който още пред 80-те говори за правителството на САЩ.

41

Shark

преди 5 години

Май някой е гледал малко повече "Междузвездни войни" и иска да се изживява като... не знам като кой, сигурно като онези ***, които ги има във всяка серия.

40

РККА

преди 5 години

То ако ходжите прицелят малко по добре следващия самолет камикадзе,Пентагона може да води война в космоса ,че и по нагоре.....

39

Анонимен

преди 5 години

До 81. Аз пък четох че русорибите са станали истински експерти в анимацията и промиването на мозъци с малко гънки.

38

До 80

преди 5 години

Глада ще е толкова голям ,че накрая всичко което са направили руснаците ще бъде купено от Щатите за 2-хот дога и една кола---всичко си има цена и някой плаща --в Русия се знае кой плаща и хич не им е до политиката на Путин ,че всичко на гърба им се пише...

37

Анонимен

преди 5 години

Миналата седмица съобщиха, че руснаците пак са тествали системата Нудол. Тестват я успешно за 5-ти път вече. Тази система работи с най-бързата ракета в световната история - Газела. Презназначена е за противоракетна и противо спътникова отбрана. За разлика от предишните ПРО системи на руснаците, примерно Амур, тази е мобилна. Ще работи в комплект с C-500 "Прометей" и ще може да сваля всички видове американски спътници.Толкова по повод подготовката за война в космоса от Пентагона.

36

Анонимен

преди 5 години

Готви ли се Пентагонът за война в Космоса?Рейган готви звездни войни, но за малко да фалира финансово САЩ с тази идея. Спряха я, не била лъжица за тяхната уста тогава.Готвеха атомен килим за Русия, но руснаците на правиха най-доброто ПВО в света.Готвеха внезапен удар под формата на ПРО но руснаците направиха хеперзвукови оръжия и многомилиардните подготовки на САЩ станаха за ***.Сега Пентагонът отново си търси белята за война в Космоса, но и там ще стане същото - ще го бият пак.

35

Ех,краваре,краваре

преди 5 години

Краварете са много напред!Още през 60-те години на миналуя век направиха декори за да снимат ,,кацане,,на Луната.Щом е замесен и еврей,значи става дума за много пари и нищо друго.

34

Анонимен

преди 5 години

Всички имат сателитни програми и много от комуникациите са по сателити. Има смисъл от космическите изследвания и то голям. Всеки гледа презокеански канали и води презокеански комуникации. Всичко това някога бяха само сателити. Сега има и подводни оптични кабели. Но въпреки това, за някои приложения сателитите са незаменими - комуникации с нефтени платформи и самолети, на трудно достъпни места, на подвижни платформи, кораби и т.н. Дори за засичане на пасни космически обекти...

33

Анонимен

преди 5 години

Създаване на мощни космически кораби в САЩ... Те още с маломощен дето да качва хора на МКС не могат да се справят... 50 години след като "пратиха" хора на Луната...

32

с.Ешексики

преди 5 години

Ние от село. Ешeшксики ще пием по една ракия,че най накрая признаха за съществуването на извънземни!

31

ЕВРЕЙСКИ ЛЪЖИ !

преди 5 години

замисляте ли се *** мозъци колко трилярди са изхарчени за тези "космически" програми !?до сега хората не са получили нито един пукнат $ от всички тези вложения в "космически" изследвания !хрумвало ли ви е някога да проверите за какво всъщност се харчат тези чудовищни средства които потъват в тези "космически" програми обаче и това им се видя малко на гнусните еврей та сега ще наливаме пари и в "глобалното затопляне"

30

Анонимен

преди 5 години

Скоро на Фашингтон ще им дойде из невиделица, обръщането на целия свят срещу робията им и ще бъдат наказани както историята наказва, със смърт и забрава. Гответе се за всеобщи убийствени сблъсъци с мършавата система на фашингтонските ***. Наказанието ще е жестоко и кърваво. Защо ли!

29

Анонимен

преди 5 години

До стрина ПенаАааааааааа, сакън!! Ти му разбираш на магарето! Твое си е!

28

До Бай Петко

преди 5 години

Амо то си иска добичето, каквооо

27

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрах от тази статийка.Американците имат официални отношения с няколко раси извънземни поне от век. Договорката им е: право на отвличания изследвания върху хора ( от расата на малките сиви ), в замяна на технологии.Много от технологиите, на който се радваме днес, всъщност са ни дадени. И това е дамо върха на айсберга на това, което имат.Кога ще тешат да ни осветлят за връзките си не е ясно, но съдейки по масовото облъчване с филми на тази тематика, ще е скоро

26

дедо Грую

преди 5 години

До Бай ПеткоАбе мани я тази откачалка, пак *** при коня да си търси чесалка.

25

Mi6osp

преди 5 години

ПРО се прави с индустрия.18.7 процента от БВП на САЩ са произведени стоки, останалото са услуги С услуги ракети не се свалят.

24

КЛОЗЕТНА ТРЪБА

преди 5 години

Радвам се, че ви харесвам! Мерси!