43

Анонимен

преди 5 години

Най-безумното нещо, в което вярва Тръмп е, че Путин притежава ум!

42

Анонимен

преди 5 години

Американците трудно могат да намерят по-голям ид.от от този за президент.

41

tt

преди 5 години

Американците трудно могат да намерят по-голям *** от този за президент.

40

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е същият *** като Боко.Нации които избират такива ръбове за водачи явно са близо до самоликвидирабето си.

39

Анонимен

преди 5 години

Този ел президенте не е добре с мебелировката на най-горния си етаж! Проблемът не е, че е изкугуригал, а в това, че има милиони тъппаци да му се връзват на евтините номера на този мошеник. Между другото, този велик бизнесмен е единсвеният пример в световната история, успял да банкруптира 3 казина!! Да видим да ли ще успее да банкруптира е империята на злото.

38

Факт

преди 5 години

До АнонименТръмп управлява САЩ точно толкова,колкото и тези преди него-тоест прави се че управлява.Е,имаше един президент,дето си мислеше,че може да го прави по волята на народа,но беше успешно занулен през 1963г.Брат му бе отстранен още преди да стане президент.От тогава всички се придържат стриктно към волята на Кукловодите.Изключения се допускат само откъм външен вид и стил на поведение.Понякога и между Кукловодите има скандали като сега,но това си е тяхна вътрешна битка.

37

българин

преди 5 години

Чудя се,защо непрекъснато тук се пише за световния Бог(К)Лук,а изобщо никой не се сеща да напише нещо и за ДрагалЪвский, роден,наш Ай дук;За неговата храбра чета от все обиграни айдукчета - за туй как крадоха и ядоха,а неизяденото продадоха!Може и за Сашо Нереза,Бакъра, за Пастирката,Катъра,Стефан Крълежа, Венци Пъпчивия,Куневица,Ниновица ...

36

Присмехулник

преди 5 години

нямате си представа каква е идиотията на "вярващия", независимо в какво. ето, днес, под купола на медийната дезинформация много хора вярват, че храните без глутен са най-здравословните... :-))) аз например не вярвам в здравия разум на тази "цивилизация", заради евреите.

35

Мнение

преди 5 години

Изкуфялникът ще докара такъв колапс на краварите, какъвто никой друг до сега! Защитава оръжейната промишленост и банките(а те са водещи в икономиката им),затова все още се крепи на върха, но до кога ли???

34

Lan

преди 5 години

Има и попадения, като това, че част от енергоспестяващите крушки са вредни! :) А и не мога да го виня, че мрази акули...нали не е тръгнал да ги убива. Всеки може да си има фобии.

33

ined

преди 5 години

Като малък Тръмп заварил баща си да се прибира от коледно парти с костюм на дядо Коледа. Той изобщо не се изненадал, че баща му е дядо Коледа само го посъветвал вместо да раздава подаръците да ги продава

32

Анонимен

преди 5 години

Поне за връзката на ваксините с аутизма е напълно прав, а още повече, че говори за свои близки познати. Вярно е обаче, че се е истикал нацяло.

31

яяяяяя

преди 5 години

дедо тръмп е изпята песен

30

Киро Х

преди 5 години

OK, вече знаем колко глупав е президента Доналд Тръмп, защото *** Христова така казва, а тя знае най-добре!

29

Додо

преди 5 години

Бог да пази Президента Тръмп! Единствената надежда за физическото оцеляване на Бялата раса и Християнската цивилизация! MAGA2020!

28

Анонимен

преди 5 години

Много хора си мислят че Тръмп е глупав. Тези хора всъщност са пълни и д и оти и не могат да разберат че Тръмп е един изключително обигран лидер които използва специални техники за да контролира общественото мнение и да си на набира подкрепа. Той просто разбира перфектно психологията на тълпата и знае как да говори точно това което мнозинството иска да чуе. Затова и стана президент. Затова и е успял да спечели милиарди долари. Защото знае как да манипулира и да командва големи групи хора.

27

Кърти!

преди 5 години

Тръмп е световна знаменитост, хитър бизнесмен от класа, милиардер, успешен риалити актьор, а сега и президент на най мощната корпорация в човешката история.

26

Анонимен

преди 5 години

Тръмпович вярва във това което ще му донесе изборна победа.Тръмпович най много вярва на Путин.Тръмп се самоунищожи,да беше си признал за голите снимки с ппроститутки,тва е по малкия срам,голяма работа като го видим по гол *** с топче в уста

25

българин

преди 5 години

Цялата краварска нация е изперхулясала,не само Тръмпела!

24

Присмехулник

преди 5 години

къде е проблемът ли? ами да ви кажа: никой от вас няма да каже, че грешката е в него самия, а това вече е психопатия, която наричате "демокрация". вие всички сте "непогрешими", дори в триенето на свободното слово. ето за това е редно да сложите един кафен, пречупен кръст на краденото от децата знаме с дъгата...