64

MqUUUUU

преди 5 години

До СандоАбе пич чоек ли си къв си щом е чел тая книга мислиш ли къВ Е <

63

Сандо

преди 5 години

тоя има ли българско гражданство? ако няма не е българин!

62

65

преди 5 години

Българин роден в Германия ,от24 години живее в Щатите и пак простее по български?Нищо,ама нищичко от другият свят не са научили родителите му ,та да му го предадат.Силен дух български.Ако го задвижим в положителност ,чудеса може да направи.Той и тук ще си е такъв хулиганин.На снимката се вижда лице не особено заангажирано,лековат.Да си седи там ,тук си имаме ,с лопата да ги ринеш.

61

Lan

преди 5 години

E, как няма да има забрана да пътува на круизни кораби! Нали ако се беше претрепал, безумната правораздаваща система щеше да присъди милиони обезщетение на близките му! Все едно не са го те възпитали да няма уважение към собствения си живот, какво остава за живота на другите...

60

До 133

преди 5 години

Някакъв пич скочил за кеф....може да скача за кеф в гьола на село...фирмата трябва да му тресне и глоба от 10000 долара...

59

варненец

преди 5 години

Това е Роял Карибиан ! Зеро толеранс за идио ти! Ако си от от персонала и спишс пасажерка и те видят секюритито , чао! Ако се напиеш дори и след работа и се сбиеш ,чао! Ако внесеш нецаркотици на кораба от Ямайка и те хванат , чао ще бъде най-лекото!Съд и затвор . Пиян на работа+ 0,5 промила ,чао! Затова са номер едно и винаги ще бъдат!

58

Анонимен

преди 5 години

Алеко го е казал още преди 150 години.Няма какво да се добави.

57

Анонимен

преди 5 години

Само отворете на пияни туристи в Слънчев бряг и ще видите много чужденци в същото и дори по-лошо положение,нищо общо няма това с националността.Просто се веселят,но понякога прекалено рисковано.

56

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък защо го свързвате с България. Нито е българин, нито е отгледан в България, нито живее в нея. Някакъв търсач на адреналин и харесвания. Проблемът си е изцяло негов. Като си счупи главата, и даже и проблем няма да има. Виж ако уцели врата - по-гадно за него и близките му. Но при всички случаи, не виждам защо трябва да ни интересува. Поредното емигрантско ***.

55

Горан

преди 5 години

Ванкнувър не е във Вашингтон, а в Канада, провинция Британска Колумбия.Ограмотете се малко, има Интернет все пак.Иначе българинът си е ***, без значение къде е роден и къде живееТова, че Ванкувър е в Канада, никак не пречи и в Щатите, и то във окръг Вашингтон също да има Ванкувър. В Щатите има и Атина, нищо че е в Гърция!

54

Алфа

преди 5 години

Българите са алфа мъжкари, а форумните моралисти са бета мишоци. Пред никой не свеждам глава, с нищо не ни превъзхождат западняците, дори напротив. Само комплексираните бета мъжлета се срамуват от произхода си и идеализират други хора и народи.

53

???

преди 5 години

Какъв българин е този?! Роден в Германия, на три години го местят в САЩ, т.е. на практика е кравар роден в Германия.

52

Анонимен

преди 5 години

Все съм си мислил, че казармата е извор, мерило и обяснение за повечето дивотии след нея и няма място в живота ни, но явно съм грешал. Бисерът за "простотията, дето не ходи по животните" май ще се окаже дълговечен, а и след като българска майка юнашка е раждала и такива герои, пропуснали тази житейско-образователна институция и останали само на крачка от триумфалното вдигане на наградата Дарвин с две ръце.Нищо чудно след публикацията на клипа властите/компанията да му потърсят и отговорност.

51

Анонимен

преди 5 години

"Никога не ни е било грижа какви ще са последствията." - че то за това се изисква мозък. Следващия път да пробва от самолет. Ще е по-ефектно и видеото ще е малко по-дълго.

50

Анонимен

преди 5 години

Стига сте критикували и мрънкали относно родината си непрекъснато! Когато критиката е градивна може да има защо, но с такива безсмислени сравнения и обобщавания вече е деградивно. Говоренето против страната надали ще направи по-добро ежедневието ви. Освен това е "българин", който е прекарал целия си живот в Германия и Америка. Да не споменавам всичките изцепки на англичани, немци и др., които правят всяко лято и скачат в басейните от балконите на хотелите, като даже някои завършват фатално.

49

Анонимен

преди 5 години

На този 27 годишен глупчо само името му българско.Роден в Германия,отраснал и възпитаван в Канада.Т.е личи си запаДналото евроамериканско въздействие.

48

Христо Ботев

преди 5 години

Българите, са най-простият народ на земята. Няма по-*** народ от българския.Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува.

47

Waffen SS

преди 5 години

Какви простаци е раждала ,ражда и до днес нашата земя хубава.Той може да е заминал от България на 3 години,но просташкия ген му вроден и винаги чака подходящ момент да избие за проява.Ние може да нямаме нобелови лауреати ,но ако се даваше "Нобел" за простащина и нахалство ,то той винаги щеше да е у нас

46

Булгар

преди 5 години

Браво на момчето, доказало се е като мъж и е показало че българите сме номер едно. Задача на всеки българин е да прославя България както може. Силни сме, българи сме, мачкаме и гледаме само напред защото граница за нас е само хоризонта.

45

armenia pop

преди 5 години

Никога не ни е било грижа какви ще са последствията.--------------------------------Родителите са са БОЙ!