11

космически оптимист

преди 5 години

Каквото надробили-това да си сърбат!" Великите британски дипломати " Имат наглостта да плюят в медиите лошия ЕС, защото видите ли те трябвало да се ползват с всички облаги на ЕС, естествено без никакъв принос. А интересите на останалите граждани на общността- кучета ги яли.

10

Анонимен

преди 5 години

Тежки времена се задават. Ами онези цицолини, дето все искат да гласуват.

9

Популист

преди 5 години

Май, все пак е по-добре в ЕС.

8

Одисей

преди 5 години

До Отец ТъкТова звучи забавно, но на хотелиерите и ресторантьорите хич няма да им е лесно губейки идващия да се напие до безпаметство у нас британски пътник на лоукост компаниите

7

Отец Тък

преди 5 години

То лимитът за багаж ще се запълни само от разрешения алкохол - 16 л бира, 4 л вино и 1 л твърд алкохол. А мезето?

6

Анонимен

преди 5 години

70 % от народа изобщо не ги интересува нито великобритания нито ЕС. Тези 70 % ежедневно се борят за оцеляването си. Нямат време да мислят за пътуване защото нямат финансовата възможност. Така че тези хора не ги интересува какви ги дробят триполовите.

5

гОСПОД

преди 5 години

И после като дойдат на слънчака ще ми се усмихват и ще искат "РЕСПЕКТ".Набор от документи и за тях за да дойдат на почивка !!! каквото повикало такова се обадило!

4

Анонимен

преди 5 години

До 3Пазарлъци защото за ралика от тия неща на снимката политиците им разбират много добре в какви *** нагазиха и как икономиката им ще се види в чудо когато свободите от това да си в ЕС изчезнат. Тези от вас които си мислят, че не е голяма работа и ще бъде както преди са в много голяма грешка.

3

Анонимен

преди 5 години

Тази агония не е от полза за никого! Защо да се отлага с още 2 години? Друг АКЪЛ ли ще им дойде или чакат новият ЕП и ЕК, че да им мине номерът? ВЕЛИКА БРИТАНИЯ падна до жалки пазарлъци!

2

Анонимен

преди 5 години

Качака пак намаза!

1

Анонимен

преди 5 години

Рибата е още в морето, те слагат тигана на печката.