11

ПроСоТо

преди 5 години

същото е кога Тимето от "Щ. в У." го назначиха в "Координацията на индустриализацията"..НЕ СМЕ МРЪДНАЛИ и на милиметър!!!!..СЪЩИТЕ КУХОГЛОВЦИ СМЕ и такива ще си останем!.."Долня ръка люде"..

10

ПроСоТо

преди 5 години

"Другият важен акцент в законопроекта е регламентацията на интегрирания подход и интегрираните междусекторни услуги, като се прави разграничение между интегрирано предоставяне на подкрепа и интегрирани услуги. В първия случай в основата са координационните механизми и взаимодействието, а при интегрираните услуги водеща е нуждата от обща организация и управление на услугата."..разбрахте ли нещо?....Браво,вие сте гении!...

9

Анонимен

преди 5 години

Една дълга безсмислена статия, която колкото и пъти да прочетеш, срещаш само думи, думи, думи, но смисъл няма. Вече получавам гърч от думата "подкрепа".Само едно разбрах- нова Агенция направили :)Освен Комисии и Агенции у нас друго не се прави и пак едни наши хора ще лапат от държавната софра.

8

Анонимен

преди 5 години

Добре е, че ясно се регламентират, задълженията в определените административни единици. А именно община, област, държава. Не може да се изисква от държавата да улесни достъпа пощата в нашият град, след като това е задължение на общината.Трябва обаче да се открият и временни ТЕЛК комисии в общинските градове, защото аз сега за трябва да ходя до областен град да ме освидетелстват, че имам нужда от ортопедични обувки.

7

Анонимен

преди 5 години

Мързелите и утайките са с предимство - болен здрав носи е казал народа.

6

инвалид

преди 5 години

Щом има нова агенция пак ще ни намаляват парите...

5

Анонимен

преди 5 години

И сега опираме до най-важната част, да се спазва закона и да се прилага правилно.Дано, ама надали!Ефекта на доминото за неспазване на законите по пирамидата надолу, трудно може да бъде преодолян.

4

Анонимен

преди 5 години

"Другият важен акцент в законопроекта е регламентацията на интегрирания подход и интегрираните междусекторни услуги, като се прави разграничение между интегрирано предоставяне на подкрепа и интегрирани услуги. В първия случай в основата са координационните механизми и взаимодействието, а при интегрираните услуги водеща е нуждата от обща организация и управление на услугата."Освен, че думата интегриран, се пряга 100 пъти, нищо друго не се разбира, както и от цялата статия.

3

давид

преди 5 години

брей брей то и бсп гласувало ЗА чудо невиждано нали са опозиция винаги против

2

Анонимен

преди 5 години

Този закон е добър, но Андрешко ще го ползва както закона за "активните борци против фашизЪма, социЯЛИлизма и капитализЪма" по тошово време.Дай му на Андрешко привилегии и да видиш колко е креативен !То и сега българите с увреждания са болшинство.

1

Анонимен

преди 5 години

Половината хора в България работят, другите половина ги контролират как работят. Затова още по-бедни ще ставаме.