19

Анонимен

преди 5 години

Концепцията на руснаците е нападателна война. Няма друга държава с 20000 танка на въоръжение, а танка е типично нападателно оръжие по суша, той не служи за отбрана, за отбрана се ползват противотанкови ракети а не танкове.

18

Анонимен

преди 5 години

На певецаПевеца е звезда добре пееда радва света. Но имаме певица си еднакато минава и трябват третори два.Пее, пие и от време на време пуши и пари от кючеци гуши. Токчета, къса пола, прилича й, мисли си че е еталон. А всъщност е разгонен слон с малък козметичен салон. Пееш, като на някъкав странен език, кучето ми се сри в къщатата и не се показа за три дни ни веднъж. Колко хора е поразила тя от своята суета, щом кучето нне излезе нито веднъж, добре че заваля дъжд.

17

Анонимен

преди 5 години

България няма други врагове, освен Русия!Така, че заглавието е точно!

16

Анонимен

преди 5 години

Според специалисти от Пентагона изграждането на ефективно ПРО срещу руските хиперзвукови ракети Авангард може да отнеме над 10 години и да струва трилиони долари.

15

Анонимен

преди 5 години

Това е за пред медиите. САЩ разполагат вече с ултра модерни технологии които са на светлинни години пред руските тенекии. Факт.

14

Стамат

преди 5 години

Когато хамериканец ти каже "защита", разбирай "нападение".

13

Анонимен

преди 5 години

Американците изостават от Русия и Китай военно и ние ще си увеличим бюджета за отбрана за да може да плащаме на американски компании да ги настигнат поле те ще берат плоовете, а ние ще подсмърчаме отстрани.

12

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНастроени сте носталгично по комунизма ? Свалете главния бушон,принесете се 30години назад,усетете нова година през комунизмаУсетете оскотяващата бедност на еврпатлантизма с новите гей-бушони през новата 2019.

11

Анонимен

преди 5 години

Комунизъм в България не е имало, нито някъте по-света е имало комунизъм като државно устройство. Имаше социализъм, който не беше и истински социализъм а форма на държавен капитализъм. Но тогава беше много по-добре от демокрацията и днешната евроатлантическа мизерия.

10

до 5

преди 5 години

пък ти след глобалната война ще уцелееш сигурно и ще възхваляваш краваристан , да та е .... ба у заблудения донор

9

Влади

преди 5 години

Никой не заплашва Русия! Тя си го измисли, откакто КГБ назначи Путин за президент през 2000-та. Дотогава при Елцин си беше нормална страна. Но не, възражда се сега руския империализъм - войни срещу Чечения, Грузия, Украйна(Крим). Все някой я заплашва, все нови оръжия уж се разработват. Затова руснаците бяхат от Рашъ и купуват имоти в чужбина - знаят, че пак ще е мизерия в Русия. Затова живеят като за последно!

8

ДЖИ ПИ ГРУП

преди 5 години

Държава която ползва чужда валута за покупка на стоки освен квас,то тази държава е обречена

7

Анонимен

преди 5 години

Другарите едно време бяха доносници с предимство за Наречен,сега другарите са модерни милионери доносници Кремъл.

6

Анонимен

преди 5 години

Все едно, тъй и тъй не върши работа!

5

Анонимен

преди 5 години

При глобална война Русия ще бъде унищожена,факт който и Путин не спори.Путин се надява ,че ще има сила да затри враговете си подобаващо на Русия.Според мен Русия е слаба оръжейно и финансово и спасението на Русия е отново САЩ

4

Мда

преди 5 години

ПРО-то в Полша и Румъния кого пази и кого обрича на сигурна смърт?Ако Америка иска световно господство-да си го постига сама и да не ни ангажира!Ние с Русия и Китай проблем нямаме!На който му пречат-да върви да се бие с тях.

3

Анонимен

преди 5 години

Върнах се от турне в Кравария ,там на воля клах и убивах кравари за удоволствие ,беше много гот когарто пищяха от ужас ! Правете като мен ,отидете на ексурзия убивайте кравари и се приберете щастливи и доволни ! Лека вечер !

2

Смешки...

преди 5 години

Не се връщайте 30 години назад - Тръмп не е Рейгън и Путин не е Горби...

1

Анонимен

преди 5 години

Настроени сте носталгично по комунизма ? Свалете главния бушон,принесете се 30години назад,усетете нова година през комунизма