111

до к.110

преди 5 години

До Сата НАТОНяма проблем, "даскале". Вземи географската карта на Балканския п-в и виж: тръбата спокойно може да премине през Гърция, сетне през източната част на Македония източно от Косово в Сърбия и оттам към Унгария. От Сърбия едно отклонение към България с дебит 2 млрд.м3 . Така че Бг ще престане да бъде транзитна държава, а за хъба Б.Б. ще пита САЩ.

110

Анонимен

преди 5 години

Какъв българин е тоя асен агов --фамилията му е турска , липсва му само един фес .

109

Сата НАТО

преди 5 години

Странно ми е някак - Вучич и Путин си правят сметка да прекарат тръба през България. А от българска страна не пристства никой Сещам се за една поговорка за сметката без кръчмаря...

108

Анонимен

преди 5 години

До HefronАми приятел те ако на улицата 10 биячи хванат Джошуа примерно, ще го пребият колкото и да е добър и сърцат. Сърбия беше нападната от коалиция от 50 тина чакали с въздушно превъзходство 50/1. Та спрете с тези плоски лъжи защото са ДО ВРЕМЕ!

107

Анонимен

преди 5 години

Хората пускащи пара на Агата трябва да помислят за какво им отиват парите, понеже този човек е тотално неадекватен и реално прави реклама и то зверска на Путин.

106

23860098

преди 5 години

Само на книжка сме силни. Иначе много бой ще ядем от всички по всички направления. От юг имаме два противника Ave Byzantium и Ottoman imperium. На запад си имаме Slavian union, който има си връща за 1век и малко отгоре. На север Dakius само ще изтропа техния ботуш на армията и са у София. Нито Нато нито Ес ще ви чуе виковете за помощ,щото си казаха че не им пука за Балканите!!!

105

гласотгоре

преди 5 години

Този рептил Агов жив ли е?! Изпълзя от дупката,колкото да изсъска. С Плевнелиев са си плюли в устите.

104

Ъхъ!

преди 5 години

До ТойЯвно си от партийните секретари,които ни убеждаваха,че ей го къде пред нас е комунизмът и нямаме нужда от заплати,защото Путин ще ни осигури " всекиму според потребностите" !

103

Диагноза

преди 5 години

От утре започвам да спестявам и превръщам всички пари в рубли! Явно ще възраждаме СИВ !

102

Той

преди 5 години

След като плюете толкова Русия, не виждам къде са инвестициите на САЩ в България.

101

Орнитолог

преди 5 години

Сръбите са орле,бугарите са гарге - и све пак сме роднине...

100

Анонимен

преди 5 години

Асен агов пак се изказва неподготвен ,или умишлено лъже пред целия Народ (типично по европейски)

99

Анонимен

преди 5 години

Путин отиде в Сърбия за да сплаши опозицията! Ама доколкото ги знам сърбите, лесно не се плашат. Особено от джуджета.Всякакви приказки за инвестиции и тръби са фейк нюзове. Тръба през България не решава никакъв проблем на Сърбия. И сега си купуват 100% от газта от Русия. Вучич може да почне да купува газ през България за да се подмаже на Путин, но следващия ще мине към американска газ от Хърватия и тази тръба ще остане пълна с голите обещатния на безмозъчните русофилчета.

98

Анонимен

преди 5 години

До Вучич е пътникСръбският народ да заслужава по-добра участ, казваш, заслужава демокрация? Ако им пожелаваш демокрация и участ като нашите, значи не си му приятел на сръбския народ.

97

Аборигенът

преди 5 години

ВАНГА Е КАЗАЛА, РУСИЕ 'КЕ ПРЕБЪДЕ, РУСКИТЕ ДРОНОВЕ ЩЕ ПРЕВЗЕМАТ КИТАЙ И АТЛАНТИКА, САЩ ЩЕ УМРЕ В САЖДИТЕ НА ЙЕЛОУСТОН, СЪРБИЯ ЩЕ ЗАВОЮВА ЕВРОПА И ЩЕ Я ПОДЕЛИ С РУСИЯ ! РУБЛАТА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТРАНС-ГАЛАКТИЧЕСКА ВАЛУТА, ПАРИТЕ ЩЕ СЕ ОБЕЗПЕЧАВАТ СЪС СЛАНИНА (РУСКА) И ВОДКА, А НЕ СЪС ЗЛАТО !РУСИЯ Е МАЙКА НА СЛАВЯНСТВОТО, А БЪЛГАРИЯ Е БАЩАТА, НИЩО ЧЕ ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ СА С ПЕЛАЗГИ ПО ГЕН, НО СА СЛАВЯНИ ! СЛАВА РОСИЙ, СЛАВА СТАЛИНА, УРА, УРА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ! ЖИВКОВ Е НАШИЯ ПАСТИР !

96

Вучич е пътник

преди 5 години

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

95

да

преди 5 години

зависимата от Русия Сърбия води независима политика. .уникално. ..:))))))

94

Hefron

преди 5 години

Избутали са СТЕЛТОВЕ, ама друг път. Тия ги разправяй на младото поколение. Сърбите успяха да свалят един по случайност. И беше всенародно веселие. А колко ги бомбардираха....

93

Тт

преди 5 години

Ти Ага не се меси там къде не ти е работата.Не си никой.

92

Крис

преди 5 години

Само, че със старите руски и български радари, сърбите им избутаха невидимите стелтове през 1998