12

Моисей

преди 5 години

Добре бе избиите демократите и проблемът ще секне с една операция в полунощ из демократските имения от щурмови отряди и проблемът е решен!

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко смяташ, че някаква стеничка ще спре миграцията или дрогата значи си пълен наивник. Сори ама не сме в средновеконието. Че дори и през средновековието - китайците построяват стена за да спрът монголците, но това не попречва на Чингиз Хан да завладее Китай.

10

"Съюзници"

преди 5 години

За Тръмп и България е шитхол. Първото нещо което пита за държава която за пръв път чува е 1. има ли петрол 2. купува ли достатъчно американски оръжия и стоки 3. има ли американски бази? Ако и на трите въпроса отговоря е не, следват санкции и бомбене. САЩ = държава бандит.

9

Анонимен

преди 5 години

Демократите от две години се занимават как Путин назначил Тръмп. Ех самая великия и могучая Расия. В цял свят дърпа конците. Толкова са жалки демократите , толкова лъжи и глупости наговориха. Сега и стената . Какъв е проблемът да има граница. Има си легален начин за миграция . А да , проблемът е в дрогата , има стена , няма дрога .Това им е зора на демократичната анти американската партия , да не секват каналите с дрога, те всъщност и техните гласоподаватели от гетото искат това ,да си имат бело

8

Анонимен

преди 5 години

В Сащ е пълно с безработни на социалка и с престъпници. Нямат нужда да си внасят още нелегално. Тръмп просто иска легална законова миграция, нещо което иска и всеки нормален американец. Демократите искат да не секва дрогата , това е което искат , понеже са на яслата на наркокартелите от Мексико, както и на яслата на шейховете. Няма по - корумпирана партия от тях. Всъщност това е началото на края на Сащ.

7

расист за правда

преди 5 години

Тръмп е железен.Май е човек на място.Само изглежда откачен ,но е прав и нарича нещата с имената им.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Има много мигранти които незнаят езика в Сащ. Важното е тези хора да не се затварят в тяхната общност понеже така те никога няма да го научат.

5

Анонимен

преди 5 години

Мексиканците да си кандидатстват за виза както другите народи.Няма как да се пуснат 1 милион мексиканеца наведнъж.

4

Анонимен

преди 5 години

Демократите наркодилъри твърдят, че няма нищо лошо в неограничената миграция, защото тя ще засили икономиката, за да може Сащ да се бори с Китай. Надали ? Идващите нелегално са с IQ под 80, без пари, образование, трудови навици и без да знаят езика. Лягат веднага на социалните помощи. В Китай средният IQ e 105, колкото в Япония. Така че едва ли масовата миграция ще спре Китай от възход, тя единствено ще убие Сащ , както и ЕС.

3

Пешо

преди 5 години

На бас на 5 стотинки, че оградата с Мексико ще струва над 20 млрд долара. А клоунът иска да ги вземе от данъкоплатците и да ги даде на големи фирми, на които лично той намали данъците!

2

Анонимен

преди 5 години

Демократите не искат стена с мексико , защото те са главните наркодилъри и ще секнат доставките на бело. Демократите искат за Сащ това което направи и шмъркел за ЕС, неограничена и неконтролируема миграция. Демократите наричат поддръжниците на Тръмп реднекс( *** ) а дем са всъщност партията на хомото и цветните, със среден IQ 73.

1

Седящия бик

преди 5 години

А незнаех , че и Тръмп е от корените американци.