19

Кочо

преди 5 години

До Пешо секирата!!!Абе Пешо, прав си и пиеха и пушеха, сигурно и по жени ходеха и рушвети взимаха, така си е. Обаче България игра 86, 94, 96, 98, 2004 на големи футболни форуми и в тези участия голяма заслуга имаше Вуцов, 86 треньор, а останалите участия като ръководител, консултант. 2004 примерно се класирахме основно, заради перфектната програма, която той уреди. Така че какъвто и да е бил, вършеше добра работа за футбола, а че не е бил ангел, той никой не е.

18

Анонимен

преди 5 години

По това време Ст.Цанев вече е предавал на ДС Георги Марков и е писал стихове за комунизма.

17

Пешо секирата!!!

преди 5 години

Голям беше бай Вуцан!Заедно с другия още по-голям "батката" Славков бяха прекрасен тандем!Нито пиеха(сакън!),нито пушеха а пък за жени и дума да не става!По цял ден и почти цяла нощ работеха за благото на БГ футбола!Под тяхното вещо ръководство България се класираше и играеше финали на де що има Световни и Европейски първенства,бре!Като чуеха за рушвет-бягаха като дявол от тамян!Безсребърници бяха милите!пп-Добре,че поне Вуцата остави това златно момче сина му-Вилито Вуцов,бре!Умно,красиво!!!

16

до стария

преди 5 години

Прав си за Мексико, аз бях чел спомените на Живко Господинов и Пламен Гетов - те казваха същото, много безхаберни другари се месели и налагалиИначе винаги съм се чудел какво толкова е показал Якимов на бразилците през 1966 - ето я ситуацията на 1:41 от видеото - отнема с шпагат топката на Гаринча и добре я гардира, браво,но не е нещо особено https://youtube/watch?v=TPlHdo5mDHM

15

До17 -Батето

преди 5 години

За да напишеш това трябва да си доста примитивно същество-не бих те нарекъл и човек.А явно си малък и не знаеш че ако имаше нещо което и вашите легенди Пенев,Жеков,Якимов,Паро ще ти го кажат че Гунди НИКОГА НЕ Е ПИЕЛ и не можеше да пие и даже другите си правеха майтап с него.Това е измислица на вашето голобрадо,неинформирано и озлобено поколение.Гунди и алкохол-само болен мозък може да го роди,.Все едно някой след години да каже че Стоичков е бил гей заради турския си произход,или наркоман.

14

Стар до 4

преди 5 години

Не знам на колко годинки си,аз съм на 70.Гледал съм го като играч и като треньор.През 66та,когато си вкара автогола в Англия,а Бобата Жечив ,,неутрализира" Пеле до края на участието им,аЯкимов показа на бразилците че и ние ги можем,,някои работи" Но за Мексико 86 не си прав.Вуцов беше изперкулясъл от нерви тъй като му се месеха ОТГОРЕ в реденето на състава и бяха станали скандали.Самите футболисти го казаха.А имахме тогава доста добро поколение,а Вуцов бе добър мотиватор!Но срещу ЦК не се риташе

13

Батето

преди 5 години

Айде бе, Вуца ! От кога те чакаме с Гундьо да си шоркаме, остави куците *** долу на земята

12

Анонимен

преди 5 години

Колоритен беше и безспорно имаше качества и като футболист и като треньор, въпреки знаменитите автоголове. Но основното качество при него беше хитростта - неслучайно се задържа толкова години в БФС и му викаха Сивия Кардинал - именно той заедно с Батето си измислиха схемата с регистиране на безброй аматьорски клубчета за да печелят безпроблемно конгресиКолкото и да бил умен и хитър, време е за промяна и нови честни хора, с желание за развитие да поемат нещата в спорта и в държавата като цяло.

11

Emcho

преди 5 години

Ще си пият уйскито там горе с Батето и ще ни гледат как си затриваме футбола и цялата държава!

10

Анонимен

преди 5 години

Пиеше по кило и двеста.И нямаше равен в автоголовете.Бог да го прости.

9

Анонимен

преди 5 години

Голям ла пач беше. И вярна приятелка на Батето.Не случайно ги знаеха като Батето и Каката.

8

sofeto

преди 5 години

Лека му пръст на "Вуцата" а за тактиката на "пакетното придвиждане", поклон!

7

Старото куче

преди 5 години

Вуца , Вуца ..... , пак ще се съберете с Батето ....... Бог да те прости !

6

Гочо

преди 5 години

Какъв - що, беше истински! Както е посочил 1 - Футболен човек!

5

Анонимен

преди 5 години

МИр на праха му.

4

House M.D.

преди 5 години

Отиде си геният на автоголовете.А за Мексико песни се пеят.Няма държава, няма отборв Меееексииииикоооода не видяха този позорв Меееексииииикоооо!

3

истината е, че....

преди 5 години

Големите си отиват. Останалите , накъде ?Бог да го прости !

2

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Легендарен футболист и треньор,поклон.Светла му памет.

1

Кочо

преди 5 години

Едно не може да се отрече на Вуцата, беше голям стратег особено в организационен план. Футболен човек!