47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 533 милиона българи мият улиците на Запад за мизерно заплащане а България е първа по смърстност в Света.Щом 3 милиона българи са на запад а у нас сме 7 000 000 значи ставаме 10 000 000.Как сме първи по смъртност като реално явно сме повече отколкото преди 30 години?

46

Анонимен

преди 5 години

Ръкетен джуган при гавнавоз ходи ли, бе

45

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАВ САЩ се изхвурля най много храна... - страна на презадоволеността и излишъка... Ми добре, радвам се за американците, че са толкова презадоволени. А Путин ще дойде ли в България, или?

44

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗабрави да напишеш, че 105 милиона в САЩ са безработни. Може и толкова да са, реалната брзработица е 25%, това са към 80 милиона. Но какво ме интересува САЩ, когато след като влязохме в ЕС и НАТО 3 милиона българи мият улиците на Запад за мизерно заплащане а България е първа по смърстност в Света.

43

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

В САЩ се изхвурля най много храна... - страна на презадоволеността и излишъка...

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43САЩ са най-големият производител на петрол в Света и в същото време 42 милиона американци гладуват и живеят само благодарение на купоните за храна - food stamps, които америанското правителство отпуска на гладуващите америанци за да не започнат да мародерстват по улиците и да предизвикат гражданска война.А пък руснаците взимат $120 заплати, с които живеят като бейове, пият висококачествен боярищник и мезят с филии намазани с боя за обувки.

41

Анонимен

преди 5 години

България не трябва да допуска да я посети един лъжец и виновник за избиването на хиляди руснаци и украинци !

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 44Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън".Забрави да напишеш, че 105 милиона в САЩ са безработни.

39

Анонимен

преди 5 години

До Виден "ВашингтоНие видните наведени и надупени Гербери ще чакаме тръба директно от Вашингтон.И Гърция и Литва се надупиха и получават вече от Вашингтон газ на половин цена понеже са много глупави, а ние настояваме да плащаме най-скъпо от всички понеже сме умни и руснаците са ни братя.

38

Анонимен

преди 5 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън". Изследването е направено от базирания във Вашингтон Urban Institute. Отбелязва се, че момичетата продават телата си или предлагат "секс за пари" като стратегия, за да свържат двата края.

37

Анонимен

преди 5 години

Путин трябва да бъде изгонен от България с камъни и развалени яйца !

36

Анонимен

преди 5 години

На снимката - Путин и Селският хитрец, спирачът на проекти.Как хитро е присвил селските банкянски очички.

35

Виден "Вашингто

преди 5 години

Не щем руски, турски или гръцки тръби! Тези потоци са политически!Ние видните наведени и надупени Гербери ще чакаме тръба директно от Вашингтон.По нея, освен шистов газ, ще тече и мед с масло! И тогава ще цъфнем и вържем Троен голям шлем + бонус една, две ядрени централи, защото нашето управление се кани да продава на марсианците и останалите в галактиката планети чиста енергия. Ще станем интергалактически конектор! Така каза Винету!

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34И ще имаме армия с най-модерно въоръжеине, Чакай бе ... този, как ще сме в съюз с Русия пък ще имаме най-модерното въоръжение?Нещо не ми се връзва.на Русия всичко й е от 70-те години.Това са й последните модели въоръжение.Иначе нефта и в Куба и във Венецуела е стотинки, ама жените там проституират за един сaпун и паста за зъби.Защо така?

33

ЕС и НАТО

преди 5 години

Оскотяваща мизерия.

32

Анонимен

преди 5 години

Московската Орда е агресор и враг на всички свой съседи, убиец на славяни и крадец на тяхната История !

31

Анонимен

преди 5 години

ама много гнуснопри положение че можехм да сме ние централния разпределител сега ще се молим за руска газ от турциядиверсификацияяяяявсички дето го скроиха гоя номер са най-малко за панделатаа те стоят в министерски съветдвукраките магарета от българия си зак.служават съдбатааникой неможе дя измисли по-голяма тъпня от тая

30

До 34

преди 5 години

Е нали бяхме вече с Русия 45 години и извън ЕС и НАТО, всички дето бяха с Русия умряха от глад зардно с Русия и се преориентираха към запада а руснаците станаха капиталисти. Ти пак ли колелото искаш да откриваш?

29

Анонимен

преди 5 години

Вън Путин от България !

28

Анонимен

преди 5 години

Вън руските шпиони от България !