18

Така е

преди 5 години

Като станахме много модерни !

17

AA

преди 5 години

"По неговите думи е много трудно да се разпознае, че това е фалшив имейл, защото прилича на тези, които получаваме по принцип." Хайде бе, то обикновенно в полето подател излиза мейл адреса. Ама то трябва малко да се чете, не да се цъка.

16

Анонимен

преди 5 години

А какво прави звеното за борба срещу такива атаки? препоръчва или ги гони?и да не се заблуждаваме че 100% всичко е анонимно, защото не е .

15

Анонимен

преди 5 години

До 11Трябва винаги да си нащрек. Спокойствието е невъзможно.!?---трябва ли "да си нещрек", за да забележиш съвсем простички неща - имейла е различен! да не говорим, че и почти съм на сигурен, че структурата на самото писмо също е различна.трето. ако те пренасочи към фалшив сайт, най-елементарното е да погледнеш дали имаш "катинарче" и ако има, да му погледнеш сертификата

14

Както

преди 5 години

банките носят отговорност за откраднати данни и източени карти така и всички дружества които изискавт плащания на услуги по електронен или друг път трябва да носят такава отговорност и да възстановяват парите.

13

Анонимен

преди 5 години

До Активист на БКППри Тошо нямаше ток бе Пинко.

12

Анонимен

преди 5 години

До 8Дружество топлофикация си има оделно служба за следене на нередовни платци. Парите за тях се плащат от редовните.--в крайна сметка винаги плаща този, който има пари!

11

Анонимен

преди 5 години

До9. Трябва винаги да си нащрек. Спокойствието е невъзможно.!?

10

Анонимен

преди 5 години

Когато нямаш избор и маш единствен доставчик на енергия. Ставаш крепостник или си като роб в болшивизма.

9

Анонимен

преди 5 години

Трябва да си уникален ***, за да не различиш двата имейла - истинският и фалшивият. най-малкото след точката се различават.

8

Анонимен

преди 5 години

Дружество топлофикация си има оделно служба за следене на нередовни платци. Парите за тях се плащат от редовните.

7

Анонимен

преди 5 години

Всички гледат от топлофикация как *** , но никои неможе да я подмине.

6

Бачко

преди 5 години

За да могат да изпращат трудно разпознаваеми като фалшиви сметки за ток хакерите ПРЕДИ ТОВА ще трябва да са източили потребителските данни на клиентите на енергийните дружества - имейли... партиди.... адреси... ... а сега тук ни казват че ако някой бъде подведен и плати фалшиве сметка то си е за негова сметка .ТОВА НЯКАКЪВ ВИД ПЕРХВЪРЛЯНЕ НА ВИНАТА ЛИ Е ? Не стига , че ни прехвърляте собствените си разходи ами сега ще плащаме и за некадърноста да опазите клиентската си информация ...

5

Активист на БКП

преди 5 години

Това при другарят Тодор Живков го нямаше ! Токът беше по 1,5 стотинки !!! Кой не скача е червен !!!

4

Оскотял Австралиец

преди 5 години

Ми ще хаквам я....като няма с кого да споделя душевните си терзания

3

Киро Кюмюря

преди 5 години

чи кой плаща тъй бре! ипей, ел банка, изипей... бах ти ***

2

Shark

преди 5 години

Не, не е трудно да се разпознае че е фалшив е-мейл, защото в истинските е-мейли само известяват за това, че има излязла нова фактура, не те карат да кликаш никъде, още по-малко пък да сваляш файлове. Затова забравете за е-мейлите, аз имам SMS известяване и когато го получа си плащам на каса или през ипей.

1

Анонимен

преди 5 години

"много трудно" - не, по-скоро се изисква санитарно ниво за работа с компютър и интернет. Останалото е мрънкане в стил "кой ми...в гащите".