18

Българофил

преди 5 години

Стига сте писали глупости и крайно време е да спрете да мътите мозъците на малкото останали Българи. Какво се правите на ощипани и не знаете, че всички партии в нашия парламент включително Герб и Патреотте са Руски ***.. Англасаксонците пък изобщо не ни мислят хубавото.. Всички *** както ни наричате от Овчия народ го знаем не нужно да го повтяряте скапани Руски и Англиски ***.. Айде марж Към Русия и Англия и Турция!!!

17

айде

преди 5 години

по живо по здраво да им е светъл и честит пътя!

16

Е!

преди 5 години

Нашият път към тиквенистан е избран отдавна...

15

Анонимен

преди 5 години

Тоя какви простотии дрънка...

14

антиджендар

преди 5 години

азмразявибезплатно

13

Анонимен

преди 5 години

Прави са сърбите . Ние като сме си свалили гащите наведени към сащ и евросъюза какво получихме безплатно освен безвизово пътуване та младите избягаха в чужбина да работят ? Налагат ни правила кото диктатура по зле и от сив

12

даскал

преди 5 години

До 15 АнонименХайде не се прави на умен след като не ти достига капацитет за тази дейност

11

Tangra

преди 5 години

Всеки има право на мнение, колкото и грешно да е то.Европейските партньори, които бомбандираха болници и мостове ....

10

Анонимен

преди 5 години

Жалко е когато подобни мизерни персони им ги се дава глас в медиите по жизнени за българите въпроси.

9

Гост+

преди 5 години

"Много проблеми бяха решени с помощта на Европа, а не на Русия." - да, например избомбването на Югославия (включително с обеднен уран) и насилственото отнемане на Косово.

8

Анонимен

преди 5 години

Милите сърби, по-кухи са и от нас. Русофилията сусипва държави и колкото по-скоро го разберат, толкова по-добре за тях.

7

До сата нато

преди 5 години

Първо прочети какво се е случило в действителност и после оправдавай Фердинанд.ПЪРВО започва Балканската война и НИЕ нападаме едновременно три държави Румъния, Сърбия и Гърция. Трябва да е бил *** да си въобрази, че те няма да се обединят, за да се защитят. Естествено, че всички те се обединяват и ни нападат. Това е Първата национална катастрофа. Следва и втората - уморена и обезкървена от Съюзническата война България веднага е набутана в ПСВ. Резултатът се знае.

6

Сата НАТО

преди 5 години

България изобщо не е имала избор към кого да се присъедини през ПСВ и ВСВ. Не става въпрос изобщо за самонадеяност и пристрастия, става въпрос за геополитически дадености. Каквито карти ти се паднат, с такива играеш. Не можеш днеска да станеш съюзник със Сърбия и Гърция, които вчера са те *** силили. България е била длъжна да използва случая и да се пробва да поправи съюзническия грабеж. Всички други обяснения са от лукавите руски под логи.

5

Анонимен

преди 5 години

Както преди ПСВ, както преди ВСВ, така и днес управляващите в БГ, са изключително самонадеяни накъде и с кого да върви България. За това дали са правилни били решенията в миналото историята си каза думата. И двата пъти си счупихме главите, загубихме територии колкото една трета България и изплащахме огромни контрибуции.Всички, които са били против пътя, по който трябва да вървим са били ругани или вкарвани по затворите.Като гледам и днес се хлъзнахме по същата писта. НЕ СИ НАУЧИХМЕ УРОКА.

4

Джендър

преди 5 години

Този вярвали си на приказките. Към кого да се обърне в ЕС? Те предлагат на Сърбия да признае Косово и да плюе на всички мъртви деца избити от същите европейци, бомбардирали без разрешение на ООН!Затова има все повече анти-европа и популисти, на които хората вярват. Защото на всички вече е ясно, че тези са само едни хрантутници.

3

Анонимен

преди 5 години

Блазя им на сърбите. А към кои точно европейски партньори трябва да се обърнат за решаването на проблемите си? Към тези, които ги бомбардираха и ги създадоха ли?

2

Анонимен

преди 5 години

"Жалко е, че Сърбия търси подкрепа за решаването на проблемите си с Косово от Русия, а не от европейските си партньори".......я някой да ми обясни този човек добре ли е с главата или нас иска да ни прави на л-у-ди!!!??? Значи Сърбия трябвало да се обърне КЪМ ТЕЗИ, които я нападнаха, избиха толкова народ, разчлениха държавата Югославия и СЪЗДАДОХА бандитски анклав и база на терористите отан-ци в косово да "решат" някакви проблеми!!!!! МИЛИ БОЖЕ........ЯВНО НЯКОИ СА ОСТАНАЛИ СЪВСЕМ БЕЗ АКЪЛ!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Отивам в Сърбия.