11

Анонимен

преди 5 години

Ако още един български плиткоумник ми спомене колко били морални на запад ще експлоадирам. Как може да сте толкова незапознати и неориентирани в съвременния свят?

10

Анонимен

преди 5 години

На запад, та на запад... На запад си водят децата на църква за да намажат поповете им пръчките, ако не сте чули. На запад е масова практика да си щракат децата. В северна Европа дори има педофилски партии в някои държави. Имат традиции, за които не говорят. Има издадени МНОГО книги за това. С актова фотография с деца. Видях такава от една скандинавска държава 80 - те години. Бях дете. Показа ми я приятел, на който баща му свиреше в състав, свирещ в скандинавските страни. Голяма, цветна и луксозн

9

123

преди 5 години

Най-добре би било да си останат заедно, но все пак подобно стечение е за предпочитане спрямо изверзиите (пребивания, осакатявания, убийства, самоубийства) дето ги правят нашите льохмани.

8

Анонимен

преди 5 години

Балканският манталитет не приема подобни отношения но на запад не само вип но и обикновените хора, често се разбират добре помежду си, гледат да са близо един до друг, дори когато имат нови партньори, не е изключение да отпразнуват Коледа заедно дори и да поканят и дядовците с бабите заедно! Това няма нищо общо с джендърствъото а с факта че, първо си човек, имаш деца, а чак после си мъж или жена.

7

Ким

преди 5 години

Разведените не трябва нито да използват децата си за отмъщение, но и не трябва да са заедно, за да ги гледат. Това е още по-тъпо. Трябва да си живеят отделно и понякога детето да ходи при бащата и това е.

6

Анонимен

преди 5 години

И после що се изджендърастяхрястяли младите

5

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от тая и нейните драми. Децата й Епъл и Моузес. Но комент.

4

Наблюдател

преди 5 години

Явно ще си разменят и новите партньори.

3

Анонимен

преди 5 години

Кой знае каква oргия правят ама така ще кажат.

2

Мнение

преди 5 години

Да поканиш бившият си мъж,на меденият месец с новия, а и децата си е малко извратено.Все пак това не е шоу ,,Айде тате да си ходим,мама отива да си ляга с чичкото?!?!Как ви се струва?

1

Професор Тюхчеф

преди 5 години

В живота не винаги нещата са черно-бели, както няма ВНЛ така не трябва да има и крайности при раздялата.