144

Анонимен

преди 5 години

"аз съм жена...а ти сигурно си от приятелите на главното действащо лице в статията. Или поне в подобно положение.."Всички знаем, че си жена. То нормален мъж не може да напише такива проcтотии. Иска ти се да си прокараш идеите, че е ОК жената да кляка като цветарка на всяка 'ишкa. Иска ти се м *** да се съгласят с теб и да ти кажат "да, права си". Но просто не е правилно. Според мен и двамата са виновни. Според теб само той, ама защото си лека и повърхностна.

143

Анонимен

преди 5 години

"Да ти стане криво че някой пише на половинката ти е едно ,а да му казваш какво да прави съвсем друго . "Кво значи "да му казваш какво да прави". Ако гаджето ти те помоли да не стъпваш с крака върху възглавницата му, тогава пак ли е "той ми казва какво да правя и мен това не ме кефи"? Ако си стока, няма да криеш от него, оставяш си отключен фейсбука ако трябва и толкова. Ако го хванеш да рови, тогава е друго и спокойно можеш културно да му кажеш че не те кефи (ако не те кефи). И чао му казваш

142

Анонимен

преди 5 години

147, аз съм жена...а ти сигурно си от приятелите на главното действащо лице в статията. Или поне в подобно положение..

141

Анонимен

преди 5 години

Моя приятелка като усетих, че ме лъже, разказах за подвизите и на съпруга и. Човекът получи инфаркт и лежа в реанимацията.

140

Анонимен

преди 5 години

Видях че момчето е работило в Щастливото прасе...много жалко, хубав ресторант с хубави хора. Както си и мислех този е някакъв изпуснат лигльо, никога не ходил в казарма, нито е изпаднал в бедност, нито в социална изолация. Интересно би било да публикувате нещо за семейството му. Явно състоянието си има причина. Да не се окаже пак някое мамино преобгрижено детенце, прекалили със субстанции те. А колко свестни хора живеят на улицата....

139

Анонимен

преди 5 години

Мама и тате са се гърбили да и купят апартамент, а тя е решила да си играе на Сексът и градът.

138

Анонимен

преди 5 години

"Човек не може ли да прощава, да гледа напред и да бъде сам е загубен."Виждам нямаш против, че въртяхме жена ти на чевeрме. Простил си и на нея, пък и на нас. Гледаш напред и си щастлив с трипера който и насади Пешо който я оправи след нас с Митака. Щастлив си, щото вече си ЗРЯЛ МЪЖ, и не си сам. Жена ти не те е изоставила, щото нямаш против да ги прави тия работи. Не, пич, просто си една куха сянка с фалшив живот, никой не те бръсне за сливa и не ти иска (и съобразява с) мнението.

137

Неа

преди 5 години

Да ти стане криво че някой пише на половинката ти е едно ,а да му казваш какво да прави съвсем друго . Контрола е към болестните състояния ...сори ..

136

Анонимен

преди 5 години

Мъжете с проблеми да започват да въртят по няколко жени по-добре, отколкото да се фиксират върху една, която да погубят от ревност. Хората имат по няколко връзки, отворени връзки и са щастливи. Всичко е вътре в човек. Лабилен ли си, нещастен ли си, никой не може да ти помогне дори цял живот да е до теб верен..

135

Неа

преди 5 години

Ааа ясно ,ако не покажа комуникацията тук ,означава че ние имаме нещо общо ...Брех !

134

Анонимен

преди 5 години

Защо обиждате момичето ? Това е странно .

133

Анонимен

преди 5 години

"Вие защо веднага мислите че тя е имала интерес към човека който е писал ?"Тя ако не е имала интерес, няма да крие. А като не крие, не буди съмнения. Каквито и да били, кигато и да било. Много рядко има луди мъже, които ревнуват ВЪПРЕКИ, че виждат всичко и нищо не се крие от тях. То е логично - ако ти е ясна цялата картина, много ясно, че няма да има ревност. Но ако не е ясна + появяват се съмнения + някой крие = има ревност. Ако не ревнува, значи не обича и не му пука. Просто нека е умерено.

132

Анонимен

преди 5 години

Те, кучките, не обичат да късат отношения, докато не ги хванеш на калъп. Отричат и те въртят на шиш.

131

Анонимен

преди 5 години

Тука пишат само 20 годишни ***, за които 4 месеца е връзка, а споделянето на съобщения и тайни - признак за вечна любов. Аз съм в потрес. Хем сте млади, хем живеете в средните векове. Човек не може ли да прощава, да гледа напред и да бъде сам е загубен. Такива истории със болезнена зависимост към приятел или приятелка са болни истории на болни хора.

130

Анонимен

преди 5 години

И тази ли *** не помни как я убил. Смърт за ***. Затворите ся.пълни с такива ***, които паразитират на гърба на данъкоплатеца.

129

Неа до 135

преди 5 години

В момента не коментирам какво аз бих направила , а ситуацията на момичето. Както виждаш не само от този случай слагането на край ( на отношенията ) се оказва голям проблем.

128

Анонимен

преди 5 години

"Спи с други ако искаш, мила! Нямам против! Само бъди до мен!" - В днешно време това е мъжът мечта за българската жена.

127

2-ро

преди 5 години

Отдолу един човечец е казал, че не е хубаво да си го слагат с други, преди да са се разделили окончателно... и коментарът му е получил предимно отрицателен вот :)))Е, лошо ли е казал тоя човек?

126

1-во

преди 5 години

Неа, стигне ли се до там да казваш на някого "кога не е ОК да ти пише", значи нещата вече са изтървани. А за да направиш такова нещо, при условие, че още си с някой, значи си ***.Най-честно и морално е, ако нещата не вървят, хората да си стиснат ръцете и да се разделят. Обаче, както и сама можеш да се увериш от коментарите, българинът е оскотял много, жените са станали масово уличници, а мъжете безхарактерни ревльовци, които позволяват всичко само за да не ги изоставят.

125

Неа до 133

преди 5 години

Не искам да го казвам ,но ако човек реши да те лъже може и да не го разбереш ,защото когато стане небрежен към комуникацията си вече е късно за вашите отношенията . Така че ... можеш да кажеш кога не е ок да ти пишат нали ??????