10

AZ

преди 5 години

До Анонимен 4 -----------------------------------Върви в Америка и им го кажи на лекарите.Но там,драги слънцето се върти около тях.Не ти е *** дето сте се научили да ви под.г.ъ.з.уват безплатно. Е,ще се отучите.Скоро.

9

Анонимен

преди 5 години

"Въпросът е защо беше разпределен един милиард в края на годината за магистрала Хемус, като само за половината от тази сума щеше да се помогне на ВСИЧКИ български деца в нужда."Ти пъ, баш за магистралата ли се хвана, бе. Ами безмислените самолети за 2 милиарда, тол система разработена в гараж за 180 милиона......

8

Анонимен

преди 5 години

Сладурка! Прекрасна новина. Успех и напред

7

До номер 4

преди 5 години

Ако всичките деца ги таксуват по 0 долара (или по 10000), в най-скоро време няма да имат възможност да излекуват нито едно дете, защото болницата няма да работи. Това е цената за тази услуга за неосигурени/незастраховани пациенти на болницата.Въпросът е защо беше разпределен един милиард в края на годината за магистрала Хемус, като само за половината от тази сума щеше да се помогне на ВСИЧКИ български деца в нужда.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4 Това не зависи от лекарите.Такива като теб не трябва да ги лекуват,

5

До номер 4

преди 5 години

Е нали докторчетата трябва да ядат нещо докато се научат! От тия пари се отделя за анестезиолога, сестрите, лекарствата.

4

Анонимен

преди 5 години

Кви са тия 200 000 долара бе лекари убийци , кой има право да иска такива пари за да даде шанс на детенце , говорят ми лекарството било призвание не професия , да работи за 500 лева заплата и тогава да ми говорят ***.Искат 200 000$ да експериментира с детето без да има гаранция че ще се оправи. 200 000$ тия не познават парите.

3

Анонимен

преди 5 години

Живо, здраво

2

Анонимен

преди 5 години

Мили хора, дайте DMS номер!!! Лесно и бързо е....

1

Стеф

преди 5 години

Късмет на детенцето и кураж на родителите.