23

Анонимен

преди 5 години

До логично:Попарка ще сърбаш ти, не англичани.

22

Анонимен

преди 5 години

Инглизите са подли хванахме се на по 5 паунда как ще завърши един мач. Познах, но беше в ШЛ и поиска кой да продължи приех пак спечелих. След това се правеше на разсеян и така и не ми плати(5 паунда). Забравете Великобритания да си плати задълженията към ЕС.

21

А+

преди 5 години

Не гласуват оставката на Мей заради Д Кобрин които ако дойде на власт ще национализира,транспорта,електроенергията.......и ще поиска втори референдум за напускане на Британия. И ще станат за смях по-цял с втори Брекзит,а дали им пука от смеха на света,много се съмнявам,видимо там играят на по-едро,заради национализацията.... .Фунта расте ,а не пада от вота на от неуспеха на Мей да прокара Брекита.

20

Паметлив

преди 5 години

Имаше една комедия-"Няма да платим,няма да платим!".Та и английската работа е такава.Достатъчно депутати са "за" Брекзит-а,ама една част от тях не харесват условията.И се наблюдава сегашната .Ама що да не го правят,за себе си са прави-защо пък да не преметнат брюкселските ***,колко му е!

19

Логично

преди 5 години

Британците винаги са обърквали света, включително и нашата страна, причиниха ни много вреди. Приличат на кухи и алчни въздухари, радвам се, че дойде времето да сърбат попарата, която сами си надробиха.

18

От 15

преди 5 години

Я да видим фактите: реферндум за единна европейска конституция в Холандия: отрицателен, реферндум за единна европейска конституция във Франция: отрицателен, Гърция на ръба на фалита, обвиняват Германия и Холандия, Франция - жълти жилетки,... и т.н. Па дори и ние българите сме цъфнали та вързали в Европа...

17

Присмехулник

преди 5 години

това е нормалното състояние на шуро-баджанаците. по време на "прехода" те винаги са едновременно "социалисти", но и "капиталисти"... ако е да се източват европейски фондове, всички шуро-баджанаци които са за гей-браковете, за истанбулсия булшит са си леви по рождение и са против брекзит, но стане въпрос те сами да си плащат осигуровките, тогава са по-серт от желязната лейди...

16

Анонимен

преди 5 години

Шизофренията на Лондон - "Да" и "Не" за Мей----------Има един стар нашенски лаф, който би описал политическия каламбур в дребноБритания много по-колоритно: " Хем я/ги боли, хем я/ги сърби." -)))))))

15

Анонимен

преди 5 години

Хубаво си дрънкаме ние, баш като българи разбиращи най-вече от политика и от футбол, ама ако във всички европейски държави се проведе референдум за излизане, в повече от половината резултатът няма да е по-различн.

14

Мда

преди 5 години

Западът се дели на англосакси и други.Първите(UK,САЩ,Канада,Австралия и Н.Зеландия) се имат за голямата работа и досега номерът им минава.Могат да си позволят всичко.Щом е така-по-добре Великобритания да е извън ЕС,а не VIP-персона вътре,която само да влачи,без никакъв принос.Иначе най-вероятно ще стане каквото пише 1.

13

Анонимен

преди 5 години

Личи,че доста новичок им е останал.

12

Анонимен

преди 5 години

Франция е държавата с най много дивиденти от напускането на Англия.Пътниците на гумените лодки през Ламанша чакат на Кале.Хубавичко ще им дойде на франсетата да сглобяват изделия с европейски части и да взимат големия пай от завършената стока като германците.

11

Анонимен

преди 5 години

До9. Няма как Бг да се излезе от ЕС. ПО ЛЕСНО Е ЕС ДА СТИГНЕ ДО ГРАНИЦИТЕ НА Русия. Не рублите в Бг.

10

до Идеалист

преди 5 години

Не ми скачайте по нервите, да не помета Трафалгар скуеър с вас.

9

Анонимен

преди 5 години

Ааайде марш на инглизите. Сделки ще им предлагаме, ала бала. Като не искат сделката, която предлага ЕС, да си останат без сделка. На края на офицалния срок "Ай чао и мерси за рибата", после да се оправят, като са толкова умни!Само да ви питам - ако излизаше България от ЕС дали щяха да се церемонят толкова? М? или щяха да ни изсулят по съкратена процедура?

8

България

преди 5 години

Истинското приятелство е завинаги, дори отвъд смъртта. А интересите са - днес съм на долари, утре - на паунди, а в други ден може би - на рубли.Явно става въпрос за универсална несъвместимост, така че - от нас - "сбогом"! Едва ли повече ще се видим някога.

7

Анонимен

преди 5 години

Няма никаква шизофрения. Това си е нормалното поведение на англичаните. Навремето имаше някакъв филм и някакъв лорд, който живееше в огромно имение с прислуга, но беше гол като пушка, тържествено казваше""- Ще отидете ли да ми приготвите пай, и бух желал да ми го сервирате с чая в лятната градина." - казвапе на една жена от прислугата, които стояха при него от съжаление.

6

Идеалист

преди 5 години

Британия, просто избягва от разпадащия се ЕС! Не плачете на чужд гроб! Гледайте нашата несрета. Брексит отдавна е санкциониран от САЩ и големите страни от Общността на нациите ( Британската общност ) За България е лошо само едни - ще ни натирят обратно онези, които само използват социалните системи на Обединеното Кралство. Хората, които работят добре там, даже ще станат по-добре. Да му мислим ние, които оставаме тук в квазидържавата на Цветанов и Борисов и се топим с 50 000 годишно!

5

Анонимен

преди 5 години

Да или Не, ще каже ЕС. Така вървят нещата.

4

Анонимен

преди 5 години

Така е, когато се мислиш за велик без покритие.