10

овчар

преди 5 години

Краварите са бесни, че Китай ги е надминал икономически и е номер едно в света , и измислят какви ли не долни игрички за да отмъщават но в един миг търпението на червения дракон ще свърши и краварника ще фалира в тежки мъки и гражданска война.

9

Анонимен

преди 5 години

До Аз No 3и аз съм за санкций срещу краварите, но те са хвнали доста здраво "демократичната западна" европа

8

Анонимен

преди 5 години

Мън Уанджоу, която е дъщеря на основателя на компанията Huawei,беше арестувана в Канада на 1 декемврии пусната под гаранция,веднага след като Китай сви перките на канадски дипломат.

7

Анонимен

преди 5 години

Да изгонят ябълката от Китай

6

Анонимен

преди 5 години

Краварите тормозят светът! Аман! Нуавей отказа да им монтира чиповете за подслушване и ги почнаха.

5

Анонимен

преди 5 години

Кой ще краде от вас бе, освен технология и принцип на действие на ласото друго не сте открили

4

Анонимен

преди 5 години

значи можем да очакваме, че ябълката (apple) ще има аналогични проблеми с китайската прокуратура!

3

Аз

преди 5 години

От къф зор някой ще спазва санкции на саш! Китай няма проблеми с иран нито европа. Само сащ имат проблем въпреки че са на 12 хил км от там. Предлагам азия и европа да наложи санкции на сащ!

2

Империиката приключи

преди 5 години

Когато цру ги хванаха че слушат меркел немската прокуратура не се задейства, зашото така се изисква от господарите на германия, изтълкуваха го като прителска грешка! Тук цру са взели на абордаж МОН, МВР ДАНС МО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА особено, всички съди са били на обучения в сащ за да пускат цин ганите с малки присъди. Сега като е на тяхната глава ще разследваме! А какво стана с едни интернет модеми с отчет към цру 2017г?

1

Анонимен

преди 5 години

.за предполагаема кражба .Да, да ! И предполагаемо ние трябва да сме добре информирани за предположенията ,за предполагаемите събития !