84

extremist

преди 5 години

Наскоро публикувано изследване стига до заключението, че легализирането на марихуаната може да доведе до загуби за алкохолната индустрия, тъй като е възможно много хора да се откажат от алкохола и да преминат на канабис. - "НАСКОРО" Е ПРЕДИ 50 ГОДИНИ....ОТ КАНАБИС СЕ ПРАВЯТ :КОРАБНИ ВЪЖЕТА(В ДРЕВНОСТТА), ДРЕХИ(ДО 30-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК), СИНТЕЗИРАТ СЕ ГОРИВА, ПРИЛАГА СЕ В МЕДИЦИНАТА И .....НАРКОРТЕЛИТЕ ПЛАЩАТ МИЛИАРДИ ЗА ДА Е НЕЛЕГАЛЕН

83

extremist

преди 5 години

легални стимуланти и опияняващи средства - КАНАБИСА НЕ Е "СТИМУЛАНТ"; КАНАБИСА НЕ Е "ОПИЯНЯВАЩО" СРЕДСТВО.....ЖУРНАЛЯГИ КАНАБИСА Е НАЙ-ПОЛЕЗНОТО РАСТЕНИЕ НА ПЛАНЕТАТА. КАНБИСА НЕ СА ДОБРЕ ПОЗНАТИТЕ НА ДЪР Т И ТЕ КОМУНИСТИ ДЖИБРИ

82

extremist

преди 5 години

Позволени пороци: - ??? КВИ ПОРОЦИ БЕ ??? КАНАБИСА НЕ Е ПОРОКПАРТИЯ ГЕРБ Е ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА АМА ОБИТАВА СГРАДА НАРЕЧЕНА ПАРЛАМЕНТ.ЩЕ НАДВИЕ ЛИ НЯКОЙ "ПОРОЧНОТО" КРАДЕНЕ НА ГЕРБ

81

Реалист

преди 5 години

Какво можеше да направи Сталин,като цялата му война се финансираше от Америка и 90% от суровините за оръжие ги получаваше от там? А какво да кажем за технологиите,които ползваше страната му- почти всички бяха немски и американски!

80

Анонимен

преди 5 години

Аз искам на американците да им се разреши да използват марихуаната легално. Да се тъпчат с опиати до козирката. Да се скапе шантавата им нация. Може пък да започнат да се стрелят и по-начесто.

79

Мар. Жуков

преди 5 години

За всичко е виновен Сталин тои не позволи да преказим тая зган още на Елба.

78

ivailo

преди 5 години

В САЩ едни са на наркотици, други на алкохол, а трети на антидепресанти... Защо ли, като живота там уж е много хубав ...?

77

Санди

преди 5 години

Ауаа алкухола и цигарити ни съ наркотици, уе *** *** такива. Виий си инжикитирати трива със спринцовки.Бесипйето и Герп слава богу приследвът тези наркомани плантатори из пиринска македония. Освен туй в Горна Оряховица хванаха в спец акция в панелен блок една свивка трева от този опасен наркотик, по сигнал на партийния секретар и домоуправител в блока.Долу наркотиците, да живее здравословния алкохол и цигари БТ

76

Анонимен

преди 5 години

Нина, на половина ***, на половина бот(понеже е ограничен умствено + това че е комплексиран за да използва услугите на системи) е тоя слънчака. Пълен ***.

75

nina

преди 5 години

#77Да,ще върже на баба си хвърчилото.Слънчака е ***.

74

Анонимен

преди 5 години

Муахахахаа...наркоманчето слънчака бей стояло до 4 сутринта за да му се навие някоя като нинчето, щото в ония другите сайтове за запознанства никоя не го отразява, понеже е толкова прооост , че даже вдлъбнат от толкова трева. Изпържил му се е мозъка на горкия.)

73

PafkaTor

преди 5 години

Хаха помня средата на 90-те години Cypress Hill на своите концерти приканяха публиката да не пие будвайзер, защото пивоварната има кампания против канабиса. Как за две десетилетия нещата се променят. Сигурно сега ще видим Би-Риъл с будвайзер в ръка на следващият концерт.

72

Анонимен

преди 5 години

до 104 от 101,Слънчак, ако поне малко имаше мисловна дейност щеше да знаеш как се проверяват IP адресите на отделните постове и да разбереш, че аз не пиша под ник "Нина". Тя/той ти се смее в момента заради това.Но то наркоманизиран мозък като теб как да знае да извърши проверката.)))

71

Анонимен

преди 5 години

до 102 Слънчак, тя Нина вече те отряза...я по-добре кажи наркотика докога ще те държи тази сутрин? Започваш съвсем да забиваш!

70

Анонимен

преди 5 години

до нинаСлънчака може да е подпийнал малко, както съм и аз впрочем в момента, но никога няма да кажа на жена..." Пуутката ти""Само този израз го прави веднага слаб, колкото и конструктивен и аргументиран диалог да води с теб. Това проваля всичко. Това обръщение....всичко се обезсмисля- целият му опит за интелектуална мисловна дейност.Все едно да направиш една вкусна торта и накрая да се изхрачиш върху нея и да я поднесеш на клиента.

69

Анонимен

преди 5 години

По това време само наркомани ли пишат тук?Господ да пази България!

68

от 93

преди 5 години

92 Брачед, не си ли одъртял за тия глупости- сайтове за запознанства, УА?

67

nina

преди 5 години

#911.Ти си бот.2.Ако не си бот,лошо.Пожелавам ти да намериш това,което търсиш.Със здраве.

66

Анонимен

преди 5 години

Нинче, другарят Слънчака Бей искаше да ти каже, че една елементарна душица като теб, може да скочи с Кон, а той с пешка и пак да те бие. Кое не разбра? Гари Каспаров все едно да има само пешки, а ти само коне и пак да те матира. Муаахахахахаха....

65

nina

преди 5 години

#88"Пациент от Дъблин може да получи съвсем спокойно да се бори за награда за най-добра алтернативна медицина. Човекът е решил по нестандартен начин да лекува своя кръст. Той е използвал собствената си семенна течност."Като чета,и вие,Слънчака, май сте се лекували така,но явно главоболие..:))