30

Спасение дебне

преди 5 години

ЕС е една стройна структура за крадене. България плаща членски внос с пари събрани от гражданите, ЕС ги връща под формата на фондове които се усвояват от една определена група "БИЗНЕСМЕНИ" и никой друг. А държавата е като гарант, че парите ще бъдат усвоени именно от тази група и това се нарича европейски ценности.

29

сараош

преди 5 години

Статията се опитва да ни подскаже, че ние в никакъв случай не бива да желаем напускането на ЕС. След 30 години провали съм убеден,че докато не напуснем тая крадлива организация няма да се оправим.

28

Гунчо

преди 5 години

"Представете си че Европа е круизен кораб. Германия е двигателя, Брюксел е мостика, Италия е басейна, Франция е бара и т.н."По тая логика България трябва да е санитарния възел.

27

вер ис гилтъ виноват

преди 5 години

Терзаят ли я само Тереза или сама се терзае?

26

Песимист

преди 5 години

Лошо ! Сега цялата пасмина от мързеливи,некадърни и мамини синчета соц. емигранти ще ни налази обратно (просто англи1аните ще изритат търтеите) родината. Ще се чудим от къде да им даваме работа и помощи ! Пак ще ни ахнат мамините комунистически некадърни отроци ! Пак тегло за редовия българин !

25

оп натам оп насам

преди 5 години

новият казачок у гебето стартед.гоу Терезъ гоу, опса опса и опсъъ.Гаврата с тази жена е по-добре изпечена от ситуацията с новичока. Оставиха я да я бъхтят като 4 сезонна боксова круша. нейните имат интерес да няма нови избори. противниците й имат интерес да е Министър председател за да я обиждат.

24

Анонимен

преди 5 години

До Кирил от UK 25"Англия е котвата, която незнайно защо винаги е спусната и влачи по дъното, винаги пречи"Най масово пречат ..нарците от територията на клекалата но за радост краят им се види заедно с жълтото около устата.

23

мунчо

преди 5 години

е как може толкова да са ви промили мозъците от ОПГ герппп бе хора?!-първо на Англия ама въобще не и пука за "глупостта" ЕС,защото знаят че тази сбирщина не става за нищо и е пред разпад-второ парламента им напълно държавнически гласува против "сделката" с "джендърите" от ЕС защото не желаят да дават парите на английският данъкоплатец на чужди държави абсолютно незаслужени и "договорени" с "извиване на ръце"!-трето Англия напуска и воят на "измислицата"ЕС е за това че НЯМА ПАРИЧКИ!

22

Идеалист

преди 5 години

Британия, просто избягва от разпадащия се ЕС! Не плачете на чужд гроб! Гледайте нашата несрета. Брексит отдавна е санкциониран от САЩ и големите страни от Общността на нациите ( Британската общност ) За България е лошо само едни - ще ни натирят обратно онези, които само използват социалните системи на Обединеното Кралство. Хората, които работят добре там, даже ще станат по-добре. Да му мислим ние, които оставаме тук в квазидържавата на Цветанов и Борисов и се топим с 50 000 годишно!

21

Кирил от UK

преди 5 години

Един американски милиардер използува UK за социален експеримент, дали може да пробута на хората пълна глупост с помоща на новите технологии, за индивидуално насочен маркетинг(сега има разследване за нарущаване на избирателния закон от Кембридж Аналитика и няколко други Фирми) След това използува наученото за да пробута на американците Тръмп.

20

Кирил от UK

преди 5 години

Представете си че Европа е круизен кораб. Германия е двигателя, Брюксел е мостика, Италия е басейна, Франция е бара и т.н. Англия е котвата, която незнайно защо винаги е спусната и влачи по дъното, винаги пречи. Е сега Европа вече може свободно да отплава.

19

Анонимен

преди 5 години

Сега е момента и ЕС да ги резне. Като не искат, да ги отстранят. Да ще има загуби за много фирми, но да са мислили когато са гласували обикновените хора. Те така са решили нека така да стане. И Селското възстание в Англия е променило политическата система в цяла Европа. Щом са конкурентоспособни в световен план, прости Европа ги изключва максимално от отношенията си и да се оправят с бившите си колонии и други държави.

18

Анонимен

преди 5 години

Специално за тролстващия срещу Русия - шотландски депутат припомни на Тереза Мей факта, че в тяхната съставна държава (Шотландия) ЕС е по-харесван от Великобритания, така че по-вероятно е да видим разпад на Великбритания. Затова храни се добре, пий си хапчетата и прави леки разходки за успокоение от нервите и не се отдавай на фантазиите си, това не ти помага.

17

Гост

преди 5 години

По повод на "демокрацията" - това, което ни представят политиците и медиите е пълна лъжа, илюзия, заблуда, театър и т.н. Такова нещо никога не е имало - има интереси на обществени групи, привилегии, "дълбока държава" и в някои случаи свободия - зависи кой какъв интерес има, т.е. имаме олигархия. Обикновеният човек навсякъде най-често е прецакан, защото плаща сметката накрая.

16

Анонимен

преди 5 години

Инглиза е хитър и подмолен ,винаги печелят,историята им го потвърждава.Потъващия е колонията на САЩ,а именно ЕС.

15

Анонимен

преди 5 години

Тереза спечели вота на недоверие, но окончателно загуби доверието на парламента.На пръв поглед парадоксално, но такава е горчивата истина. Пътник е.

14

popa ot razgrad

преди 5 години

само до преди 100 години Британската империя бе най-силната и мощна държава в света...а вижте сега...стана за резил на цял свят...а има може би една от най-старите демокрации на планетата...още едно доказателство, че много демокрация не е на добро...

13

Гост

преди 5 години

Не разбирам защо ТВ Европа изпрати "великата" специалистка Неда Василева във Великобритания и плати грешни пари за транспорт, хотел и командировъчни, само за да каже резултатите от вота на недоверие от хотелската си стая. И накрая във вечерната емисия тя съобщи грешни резултати ... Преди това Ани Балджиян интервюира евродепутатката Джули Гарлинг на потресаващ английски. Пълна барековизация - спомням си историята със CNN и как се излагаше с английския си. Нивото в бг журналистиката е ужасяващо.

12

Анонимен

преди 5 години

Англичаните винаги ще си бъдат в Европа, независимо дали дали и единия крак във или с другия извън ЕС, но Московската Орда ще си остане в Азия,...ако не се разпадне на съставните си части !

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Към "анадолските пещери" такива като теб тласкат България, не аз. Умствени лилипути, които и представа си нямат, че ЕС вече е в канала на историята. Не щете да го повярвате, както Бай Тошо нещеше да вдене, че кравата от която цоца умираше.Горбачов и сие развалиха СИВ и Варшавския договор и всичките републики се радваха, а ние и румънците ревяхме, защото цоцането свърши.Днес в ЕС е същото, Британия, Германия, Франция повече няма да ви хрантутят. Ама вие снишени още не разбирате.