10

Loyko

преди 5 години

Fokusite prodalzavat...to e jasno.Bulgarska raboota.

9

КРАВАР

преди 5 години

До Киро Кюмюря 6 л мляко от ОВЦЕТЕ СА НУЖНИ ЗА 1кг СИРЕНЕ 4 л КРАВЕ МЛЯКО---ЗА КРАВЕ СИРЕНЕ ТОВА Е , ОТ СУРОВАТКАТА СЕ ПРАВИ КАШКАВАЛА ОТ ОСТАТЪКА---ИЗВАРАТА СЕГАМЛЯКОТО СЕ ИЗКУПУВА НА--35---40 ст СПЕКУЛАНТИТЕ ИЗКУПИЛИ МЛЯКОТО СА С МНОООГО ПАРИ В ДЖОБА А ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ---НА ЗАГУБА

8

Димо

преди 5 години

Млякото се изкупува на 20 ст. литъра, така че от там си правете сметките. Лъжите за изкупна цена 70-80 ст.

7

Анонимен

преди 5 години

Герб също няма желание да се справи с тоя човекоубийствен бизнес, по принцип се видя, че Боко не иска въобще да засяга нито сенчестия бизнес, нито "ясния", явно му се отчитат пълнейки партийната каса!

6

Анонимен

преди 5 години

При "лошия" комунизъм ядохме качествена храна и децата растяха здрави и жизнени, имаше земеделие и животновъдство!А сега ЕС ни унищожава бавно но сигурно а ние викаме "ура" ! Нищо не става от тоя народ!

5

Елементарно

преди 5 години

Продължават фокусите...

4

Анонимен

преди 5 години

Абе цялата държава е един бардак и хаос! Никакви правила и закони, изтровиха хората с тези храни! Ами само млечните ли, ами колбасите всичко е гговна, кремвирши, боядисани меса, салами в коитоникой не знае какво има!

3

Анонимен

преди 5 години

Още един път се доказва, че в България няма закони или ако има те са нежни като перца!Бирисов дойде за да оправи тези безобразия, но вече 10 години нищо не се е променило, продалжават да тровят населението и най-вече децата, бъдещото поколение!Ако има контрол и се мисли за хората щеше да има големи глоби, затваряне на магазини и цехове, и естествено и затвор за собствениците!Друг е въпроса защо се допуска въобще да има имитиращи продукти!

2

Мариела

преди 5 години

Не Само, че не изчезват, а то няма други. Няма стока която де е масова и с истинско съдържание без всякакви консерватни"Е" та и какви ли не *** . Същите като тези от БАБХ.

1

Киро Кюмюря

преди 5 години

70-80 изкупна цена на млякото, само от багажника на кола край супермаркет. Вие, дърти мошеници го купувате за 30 ст и не ми говори за 7 кила мляко, а за 5,5 за кило сирене. Ако и не си пращате либовниците по 4 пъти по екзотични острови в инд.океан, ще я докарам до бай тошовата цена 1.80 краве-3.60 овче...