23

Позитано 20

преди 5 години

Как могат да крадът без нас ужас ужас Та ние сме потомствени крадци дето нищо друго не можем ужас

22

крадлив от герб

преди 5 години

Направихме гуша - комисионната е добра ! Материала ше плаща !

21

Вампир

преди 5 години

Руснаците яко ги е шубе хвърлили са цялара си хибридна да пюе

20

Анонимен

преди 5 години

С парите които разполагаме хубав самолет няма да вземем.

19

Анонимен

преди 5 години

"И отбеляза, че вече има и други държави, които са кандидатствали точно за този тип изтребители, а е можело да бъдем първи. За 5 години цените ще станат двойни и ще си изгубим пилотите, смята той."Цял ден слушам как разни хорица се упражняват с твърденията как цените на точно тази модификация на Ф-16 ще скочат в пъти след време, ако не сме сключили сделката сега. Кое е първото, което ми се набива на очи- очевидният натиск да се финализира сделката, както и пълната липса на факти.

18

Анонимен

преди 5 години

Да не мислите, че тези самолети ще спасят Бойко Борисов? Смърт за империалистите и техните васали!

17

Анонимен

преди 5 години

"Дали е най-добрият самолет? Определено да!"Още едно интересно изказване. Ако Фиу 16 е най-добрият, защо правят Фиу 22 и Фиу 35? Те са по-калапави и по-скъпи ли? А отделно Фиу 15 е доста по-смислен самолет. Даже не излизаме извън рамките на Фиу-тата на братята другари директори американци и с лекота можем да изброим поне 5 по-добри изтребителя от Фиу 16. Смех в залата, ръкопляскайте дрОгари, да прибереме комисионната.

16

Анонимен

преди 5 години

"За 5 години цените ще станат двойни и ще си изгубим пилотите, смята той."Глюпости. Първо, пилотите ни трябва да се обучат да летят на Фиу 16, така че ние нямаме какво да губим, тъй като вече не го имаме. Второ - цената на всичко слиза надолу с годините(оптимизация на производството, конкуренция). Тия смешки да върви да ги разправя някъде в Сомалия или Анадола, пък дано му вържат.

15

Анонимен

преди 5 години

кой лъже - Грипените са +2 самолета и според изявлението на шведите, офертата се вмества в цената. Са излиза информация, че и трите оферти са по-високи..

14

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименИмаме военна доктрина!???Голям майтап.Освен ако не приемем безусловният слугинаж за военна доктрина,де...

13

ха-ха-ха

преди 5 години

Най-естествено е да изберем F16, а не Миг, защото то е все едно да избираш между Шевролет и Москвич...

12

Бате Гойко

преди 5 години

"Америка от своя страна ще започне действия по изпълнение на договора, едва когато ние преведем цялата сума."Т.е. след 10 години.

11

Истината

преди 5 години

До Какво се чудите ?Ако САЩ биха се ангажирали с договор да ни защитят от турска агресия,то тогава Ф-16 би бил единствения възможен и правилен избор.Обаче кой знае защо КАТЕГОРИЧНО отказват да го направят!От което следва,че би трябвало сами да се погрижим за сигурността си!Със съответните оръжия,пък били те и китайски,ако щете!След 15 години в НАТО заплахата за България е една и съща(и от същото място),а възможностите ни-все по-малки!

10

Анонимен

преди 5 години

Поне договориха ли отмяна на визите?Иначе е ясно, че ще издухаме пак супата с цената за тия самолети. То и аз смятам, че нов мерцедес е по - добра кола, но мога да си позволя инсигния.

9

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много се политизира въпрос, който няма нищо общо с политика, просто сме избрали пътя си и той е ЕС и НАТО. А въпроса е чисто финансов и военен. И ако се набляга да имаме самолет, който отговаря на военната ни доктрина и не ни интересува цената, то трябваше да е Eurofighter, а ако ни интересуваше и цена, което води и до не такъв отговор на доктрината, трябваше да е Грипен.

8

СааБ

преди 5 години

Дрееми за импотента , искаме си комисионните обратно

7

Ха-ха

преди 5 години

До СааБНе бери грижа за Радев,ами гледай само как Цецо ще надуе имотния балон с комисионната от Ф-ките!

6

Хм

преди 5 години

Ф-16 може и да са добри,ама не ни вършат никаква работа,при условие че Турция има над 200 от тях.Трябва ни нещо,което да спре тяхната авиация и това определено не е Ф-16.Освен това тия самолети едва ли ще издържат на българските условия на поддръжка и писти.

5

СааБ

преди 5 години

Вашият чорап , кога ще връща едни комисионни за едни грипени ?

4

Какво се чудите ?

преди 5 години

F16 е най-правилният и логичен избор, защото България е в НАТО. Ако бяхме във Варшавския договор най-правилният избор щеше да бъде(и беше) Миг. Толкова ли е трудно да разберете това червеноглавци...