23

Анонимен

преди 5 години

Как пък няма един коментар, където да ни каже какво да правим с акциите, които вече сме видяли, че имаме в посочения сайт. Каква е работата на инв. посредник -не само да ти каже какви фин. инструменти имаш при проверката в сайта а и как да боравиш с тях.

22

Анонимен

преди 5 години

Как допуснахме простотията и наглостта да ни управляват вече 10 години?

21

Анонимен

преди 5 години

Ето #КОЙ ще спечели - инвестиционните посредници, шефовете на бъдещия общ фонд, администрацията и евент.Горанов, който ще гушне непотърсените бонове. А ние ще плащаме още таксички за да получим "тоалетна хартия". Това е поредната бандитска идея.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Починалите притежатели на бонови книжки имат наследници.

19

Kрай

преди 5 години

Ще ядете сирене от Николай Банев и другите приватизатори! Знаете от къде!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Moite akcii gi dadah na angliiskata imperatrica...ma tia vi farlila euto...mai gi prodala v afrika...afrika idva da si zemi akciite...varda europpa..aaaaa...

17

Анонимен

преди 5 години

Повечето акции са с неясен собственик, защото собствениците отдавна вече са си отишли от този свят. Тогава цялата кампания беше такава измама, че на никой не му е хрумвало да пази наследството си от бонови книжки. Още повече, че повечето предприятия след това бяха умишлено фалирани и разпродадени на части. Тъй че на кой му пука. Абсолютно незаконно е да отнемат по давност собствеността на хората, но от друга страна, то няма и кой да си потърси правата. Да закриват държавата най-накрая!

16

бай х

преди 5 години

Е как няма да са спящи , аз исках да си взема парите от боновата книжка , и се зарадвах че фонда след 2-3 преименувания още не е фалирал . Цената на акциите от книжката са 20 лева . За да си взема парите отидох при инвестиционен посредник , те ми казаха трябва да ви извадим справка от централен депозитар + такса за тяхната услуга и накрая трябваше и да им доплащам .. и аз им казах благодаря и си тръгнах ... те така с тая далавера .... цялата държава е една измама

15

Един от Северозапада

преди 5 години

до ZohanПраво в десятката! Герб само от това разбират, за да пълнят хазната. Другото перо-"усвояването " на евросредствата, пълни авоарите им.

14

Zohan

преди 5 години

Като ги обложат с данък. Ето как!

13

Един от Северозапада

преди 5 години

Някои изкупеха на безценица от хората книжките им, и чрез боновата приватизация станаха милионерите днес. Други пък-прилъгаха работниците за -работническо-мениджърска приватицация, и после работниците пиха студена вода. Сега, и първите, и вторите, спечелили от приватизацията, се изживяват като крупни бизнесмени и олигарси, заедно с хората, започнали с червените куфарчета едно време. Каква икономика очаквате от хора, започнали"бизнеса " си с далавери и измами????

12

Анонимен

преди 5 години

Където гербавите са минали, дори трева не никне! Мазало е навсякъде. Пълни каши. Калинки некадърни.

11

Гарантирано от ГЕРБ

преди 5 години

С дружни усилия и с подкрепата на верните ни евроатлантически другари усърдно строим новия интернационален социализъм!

10

Анонимен

преди 5 години

При новия световен ред е така. Ако наследтвото имотите и активите останат непотърсени за определено време, те стават собственост на държавата. Всяка собственост има срок на годност при неактивност и след това подлежи на автоматична служебна национализация.

9

Анонимен

преди 5 години

"От кога държавата има право да се разпорежда с активите на физическите лица?"--------------------------Буда Тиквоний прилага ленинската теория за експроприация на часната собственост.

8

антиседераст

преди 5 години

Абе какво стаа сс ед ера с ки те приватизационни бонове дето излъгаха някога народа да си купи ?

7

T

преди 5 години

Утре ей така ще ви накарат да си предадете бижутата и приборите - златни, сребърни, ценни. В срок до 24 часа на посоченото място. Иначе идват и влизат с тарана у вас, а може и това "у вас" да ви го вземат. Приеха подобни закони в последно време.

6

Анонимен

преди 5 години

По закон в България няма частна собственост. Всичко е собственост на държавата и тя го дава под наем на пролетариата. Например жилищата представляват дългосрочни заеми със сток на изплащане 100г.Автомобилите също за на изплащане.

5

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Ха-ха , това е национализация - страна член на ЕС в 21 век!!!!.Друг е въпроса , че тези спящи акциии са на едни полумрели компании .на ддна борса с дневени обороти подобни на оборота на голям хранителен магазин в краен квартал.Бабички , старци и тия който чакаме да се върнат ще са загубилите

4

Анонимен

преди 5 години

Не са между живите. Който бърка в тоя фонд ще се облажи. Истинските работили за тия активи и те не са живи. Те са истинските роби на болшевизма. ТОВА НИ ОСТАВИ СОЦА. ЕДНА ИЗМАМА ЗА РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ.