36

До Анинимен 40

преди 5 години

Европа е силна ? Ми не, не е! Не си гледа собствените интереси ... приемаме бежанци напълва се с какво ли не!Не е проблема Русия, а това, че са даже повече Американски г*золи*** нали има и Руски все тая ... Що Америка не приеме бежанци ...Даже вижте новите учебници по английски какво логически задачи има (за 8-9 клас) пълна промивка от малки! ...

35

Дон Карнаж

преди 5 години

Айде стига сте ни манипулирали мозъците какво да мислим и какво да виждаме, тези предозирани съмнения са атака срещу Тръмп с надежда да се прикрие сделката на Клинтън с Русия за Уран за която има фактически доказателсва и даже не е скрита, но тъй като те държат медиите т.е мозъците ни получаваме промивка вече 3-та година за тея съмнения за които няма никакво ама никакво доказателство. Вече 3-та година се проповядват тези съмнения и се забавя финализиране на проучването за да може да се бълва bs

34

Анонимен

преди 5 години

То е ясно .....Русия не иска обединена силна Европа......Данчо не иска обединена Европа заради Еврото , защото може да измести долара му , а и става силен център , освен Китай който го дразни ........съвпадения на интереси и работят за какво ?....виждат се усилията им.....

33

Анонимен

преди 5 години

Русия и Китай са новите велики неевропейски държави и главен фактор в сдържането на САЩ. В същото време те са членове и на Съвета за сигурност на ООН, което означава, че стратегическите цели и интереси на Руската Федерация и Китайската Народна Република са много по-близки, в сравнение с тези на западните държави.

32

Анонимен

преди 5 години

Така е. Носи червена вратовръзка.

31

хахахаааа.....

преди 5 години

До 46 "Путин"Аз мисля, че Путин ще мина и без вашите съвети....

30

Анонимен

преди 5 години

Мюлер пита Щирлиц: -Щирлиц,защо носиш червени ***?Щирлиц веднага съобразява, че радистката е заловена, проговорила е, и той е разобличен. Посяга мълниеносно към пистолета.- Е де, не се засягай чак толкоз, ами си закопчей панталона, че цялото Гестапо ще разбере.

29

Джугашвили

преди 5 години

То на Доналд Тръмп, и преводач по английски му трябва, толкова е ***.

28

Ръбчо

преди 5 години

До АнонименПонякога човек трябва да е гъвкав и да умее да избира по-малкото зло. Но ръбчo няма как да разбере това. Стой си на село, не разбираш от дипломация.

27

Анонимен

преди 5 години

До Наглсакси"А аз мисля че Европа трябва да търси своите интереси и сътрудничество с Русия"Какво сътрудничество с Русия бе ръб? Не виждаш ли че Русия прегазва един след друг собствените си довчеращни съюзници. Грузия, Украйна на ход е Беларус. Ти на това европейски интереси ли му викаш?

26

Анонимен

преди 5 години

До ха ха хаСигурен съм в това още като разбрах че е работела при него.

25

Анонимен

преди 5 години

Рижавият плъх ще лежи в затвора за държавна измяна. Много солено ще му излезе слугуването на Путин.

24

Наглсакси

преди 5 години

А аз мисля че Европа трябва да търси своите интереси и сътрудничество с Русия и да тегли една звучна ... на САЩ и Ънглиъ.

23

Анонимен

преди 5 години

Пропагандичката продължава ударно. Дори камилите вече се смеят на олигфренията на ляволиберастите. Такава излагация. Жалка картинка.

22

bTV

преди 5 години

Би tv - телевизията на би-татас уважение, Юки Кадриев - гeй, активен, често пелтечещ, правещ лапсуси

21

ЕЛОН МУСК

преди 5 години

НАСА ВИ ЛЪЖЕ. ПЕРАТ ПАРИ НА ЦРУВ РУСИЯ СЪМ, В РУСИЯ СЪМ.. Тара ду дай

20

Хм

преди 5 години

Психодиспансера налази форума...

19

ЦИКЛОПА

преди 5 години

Гледайте Шолото на Салви, оная от БСП говори за лошите магистрали

18

Анонимен

преди 5 години

Прекалено много го търпяха това руско рижо чyчело, трябваше вече да са го издухали към Москва. Биха били добри приятели с Янукович и двамата милиардери и двамата купени от Путин.

17

Анонимен

преди 5 години

Работата на преводача е да тълкува и превежда в реално време, тоест да поддържа разговора между двама души, говорещи на чужди езици. Цялото упражнение с разпитите на преводачите ми се струва крайно пресилено. Какво ще запомниш от да речем 2 часа разговор между високопоставени лица, при положение, че си под постоянно напрежение да не спънеш разговора на лидерите на двете най-могъщи ядрени държави в света?