11

Анонимен

преди 5 години

Смешници на богата държавна ясла... Безработицата не пада нито заради вашите пишман мерки, нито заради ръст в икономиката! Пада, защото хората масово се изнасят в чужбина, палячовци. А вас трябва да ви закрият.

10

Анонимен

преди 5 години

Безработицата може да падне и под 4,8 % , зависи колко българи ще напуснат страната.

9

Анонимен

преди 5 години

До Некой сиВ ай ти индустрията често търсят бързо работещи хора. Ако мислите да работите за дадена фирма ще ви питат за колко време правиш един проект и други въпроси свързани с времето.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Отделно и много от фирмите неплащат за софтуер като ни карат да си носим личните лаптопи.

7

Некой си

преди 5 години

Нали някакъв *** с ит академиики обясняваш по телевизора как за 6 месеца при него на обучение почваш с 5хиляди лева заплата.Давайте да ги правим разлигавени програмистчета тия безработни. Да видим докъде ще я докараме без да има кой да работи нещо истинско.

6

Анонимен

преди 5 години

Много от безработните търсят работа по специалността си. В университета те учат на неща които в практиката се правят по различен начин. Решението е последната година от висшето образование да се води практика и студента да работи по специалността си.

5

Въпрос

преди 5 години

В държавата на работещите бедни, какво значение има колко процента е безработицата?

4

маке

преди 5 години

я под 3000лв не се фащам да бачкам разберете го имам си разходи за ракийка тутунец и так далее

3

Професия

преди 5 години

УСВОИТЕЛ. Много търсена на пазара на труда, нужна е квалификация, но не е ясно какво произвежда освен л-на

2

Анонимен

преди 5 години

Цифри цифри цифри , а реалността е съвсем друга . Половината население на държавата липсва и то самото сърце от 20 до 50 годишна възраст , останилите деца и възрастни кретат държава за запазнване на името БЪЛГАРИЯ. Не знам кой ще ни връща от чужбина, знам само че всеки ден масово я напускат. Господа политици, пълен смях сте, но не само вие ами и профсъюзите най-вече. Не разбрахте ли, че сме съгласни да мием тоалетни на запад , отколкото да рабим с тефтерчета за жълти стотинки. Стига с тези цифри на хартия за пред медиите, интересуват ни цифрите на хартийките в джоба. Много поздрави от един тоа

1

изборни партенки

преди 5 години

"Татко каза че ще ми купи топка , ама друг път."Предизборните кьоpфuшецu започнаха още от сега! Напразно се хабите ,гербави - никой не ви вярва вече !