11

ДААА

преди 5 години

Едно време баба ви само лекарства е пила. Не е ли фарма зависимост съвременното зобане на таблетки, спрейчета за нос и прочие чудесии? Много се съмнявам в повечето предписани "чудесии"

10

Стар лекар

преди 5 години

Едно време се лекувахме само с български и съветски лекарства. Бяхме повече и много по-здрави. Дишай ти изпарения от западни втора употреба коли, пък после се лекувай с английски лекарства. Нещо не е наред, не смятате ли?

9

Лекар

преди 5 години

Харесват се и препаратите от Полша и Чехия. Най-вероятно пак заради цената.

8

Лекар

преди 5 години

За 23 години не съм чул или видял да има незаменимо английско лекарство, а и не са евтини. Хората предпочитат българските (заради цената) и немските (заради качеството). Незаменима е само френската солена вода, защото е от Лазурния бряг.:)))

7

Анонимен

преди 5 години

едно време си мислех че армията сами си създава проблеми за да ги решава, но се оказва че цялата държава е така, няма отрасъл където нещо да се реши и да се случва без постоянни промени ..антидържава анархия

6

Анонимен

преди 5 години

ми тука поантата е, че се въвежда нова система за верификация, за която никой не е готов и заради която и малкото останали аптеки по малките населени места ще затворят, а в останалите ще настане хаос, но както се вижда, нито министерство, нито електорат ги вълнува, а dnes.bg и едно заглавие не могат да напишат

5

House M.D.

преди 5 години

Цветелине, отново поставяш въпросителен знак след твърдение!

4

Анонимен

преди 5 години

По-скоро Англия ще има нужда ое европейски лекарства. Китайски генерици ще навлезнат и на двата пазара. От Англия на Галаксо продуктите ли? Те и без това са скъпи за българския пазар.

3

Анонимен

преди 5 години

Кое лекарство ще изчезне? Английската сол?

2

Анонимен

преди 5 години

Ау, много страшно за британските фирми. Ще си продават лековете в Африка.

1

Анонимен

преди 5 години

Има заместители на всичко , 1 към 1 химични съставки - само името и цената е различна