71

Валентин

преди 5 години

дойче веле...прескачам нататък

70

мими

преди 5 години

Ходете в Европа никой не ви е спрял. Търпението ни се из4ерпа.

69

Анонимен

преди 5 години

Е как ДПС-то за което гласуват не ги ли брои за хора. Да търсят сметка от тях, те им обещават на всички избори.

68

стига

преди 5 години

Стига с тия права, стига ми ги навирахте от всички медии. Гражданите, както имат права, така имат и ЗАДЪЛЖЕНИЯ. Да говорим за задълженията ви към България, като нейни граждани.

67

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле най-вероятно не предават правилно думите на хората. Едва ли са казали,че ги презират тук.Те тази дума не я знаят.

66

Присмехулник

преди 5 години

а Аз викам - да се заменим! нека ме презират в българия и европа, но ромите да плащат по европейски данъците, здравните и пенсионните си осигуровки, както и сметките си за ток и вода, и за Мен. нека аз да имам правата да се разхождам свободен по улиците на европа с двадесет висящи дела... нека да мога да ограбя когото си поискам без последствия... в същност ромите имат всички права на банкерите, политиците, съдиите и журналистите. само задълженията на данъкоплатци дето никак ги нямат..

65

Елементарно Уотсън

преди 5 години

В Европа като идат спазват законите, работят, не ги ползват за гласоподаватели и горе долу стават хора.Та питайте сега шкембе войводата що така се получава и кой е виновен.

64

Човек

преди 5 години

Два пъти наемам ромски бригади. Като се разбираме какво да се свърши и колко да се плати, като се свърши работата. На вторият ден започват да искат пари напред, като им дадеш някои лев изчезват. Ти си довършваше работата, а те идват след седмица и стават разправии. От друга страна защо държавата и общините ги заселват в определени квартали и създават гета? Да ги разпръснат във всички квартали процентно на другата част от населението и щат не щат ще се култивират.

63

?

преди 5 години

Що ли?Вие и тук имате права.. и там (в Европа) ви презират :)

62

Пържола

преди 5 години

Хората се делят на добри и лоши,работливи и мързеливи,честни и лъжци.Ако сте истински българи и обичате родината си България,омразата и гнева си излейте срещу всички тия дето ни ограбиха и оставиха хиляди хора без работа.

61

Некъв

преди 5 години

Така е, но навън са равни пред законите, там много внимават къде и как да правят мизерии, защото там освен морков има и тояга. И тук могат да са пълноценни граждани на обществото, но трябва да започнат да спазват законите.

60

Гошето

преди 5 години

Смятат се за български граждани само когато им е удобно, иначе се смятат за турци. Но турските граждани ги презират и се възползват от тях в чужбина като ги набутват по 20 в една къща.

59

бг

преди 5 години

Ами пътувайте към Европа, какво се натискате тук, ще ви изпратим с еднопосочен билет и с цветя и сълзи, че най-накрая се отърваваме от вас. Хайде бегом извън Бг

58

Съвет

преди 5 години

Като в България не ви смятат за хора отивайте в чужбина и никога за нищо на света не се връщайте!

57

Исторически факт

преди 5 години

Между българите има повече от един милион мохамедани. В това число не влизат нито татарите, нито черкезите. Тези мохамедани не са дошли от Азия, за да се установят в България, както обикновено се мисли. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и следващите години. Това са чеда на същата тази страна, на същата тази раса, и от същото това коляно. Мидхат паша управител на Дунавския вилает и велик везир на Османската империя.ЯСНО и ТОЧНО .

56

Lan

преди 5 години

170:) Ти все едно падаш от Марс! Нашите мили съграждани обикновено се прикачват незаконно към Енергото, или директно към някой стълб (което си е жива кражба), или към някой от тях, който има партида - на това му викат "частно Енерго". А всички си затварят очите...и кметове и тези от Енергото, защото нали по-важно от всичко ни е етническия мир! Даже животът и здравето на тези хора не ни е толкова важно! :(

55

Анонимен

преди 5 години

В Европа имате много права, доколото се сещам във Франция имате право на безплатен самолетен билет до България. :)

54

Анонимен

преди 5 години

От статията разбрах ,че не искат да са роми а мюсюлмани. То такъв народ няма ,но е важно че и те се срамуват да са роми.

53

Lan

преди 5 години

Аз пък да си кажа, че ако това момиче от дясно дойде образовано, с добър български, добре (чисто) облечено, ами ...аз няма да се сетя, че е ...! Как тогава да я дискриминирам?! Явно си личи ...не само по кожата.

52

Анонимен

преди 5 години

Да ходят в Европа ,но не като Българи.